27.1.13

ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΣ


Αντιγράφω από το sport24.gr:

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε δώσει εντολή σε όλους τους ποδοσφαιριστές να κάνουν ζέσταμα στο παγωμένο στάδιο της Κομοτηνής και άπαντες ακολούθησαν τις οδηγίες του, εκτός από έναν. Τον Χουάν Πάμπλο Πίνο.
Ο Κολομβιανός άσος δεν έδωσε σημασία στον προπονητή του, παρέμεινε με τα ακουστικά και άκουγε μουσική και φυσικά δεν έδειχνε διάθεση να αλλάξει και να ετοιμαστεί για ζέσταμα.
Όπως είναι φυσικό, το συγκεκριμένο περιστατικό έκανε έξω φρενών τον Αντώνη Νικοπολίδη, που αποφάσισε να κόψει από την αποστολή τον 26χρονο άσο και έδωσε εντολή να επιστρέψει αμέσως στην Αθήνα.

***********

ΣΧΟΛΙΟ: Στη Γαλατασαάρι παίρνουν παιχταράδες (Σνάιντερ, ενδεχομένως Ντρογκμπά) και μας στέλνουν τους καλούς μεν, αλλά "απροσάρμοστους" (Καζίμ, Πίνο), που εκ προοιμίου θεωρούν ότι μας κάνουν και χάρη που καταδέχονται να ρθουν στον Πειραιά.

2 σχόλια:

Vassilis Tsapatsaris είπε...

Παραδειγματική τιμωρία...

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Πάντως ο Καζίμ σκόραρε προχθες-με την Μπλάκμπερν στο Κυπελλο εναντίον της Ντερμπυ-για ναμαστε και ..δικαιοι!
Οσο για τον Πινο , προφανες ητανε...μπάλα ξερει..αρα, για να μην στεργιωνει πουθενα (ελευθερος εφυγε από την Γαλατα-ενω τον ειχε "στειλει" δανεικο στην Αιγυπτο) υπέγραψε στην Mersin İdmanYurdu Ιουλιο του 2012 και έλαβε ..πόδι από την προετοιμασία ηδη! Τον ταϊσαμε πόσους μηνες, αλλά ....
Ναι, ο Βασιλης εχει δικιο Παραδειγματικη τιμωρία-αλλά, σε ..ποιόν; Μήπως ο Κοστανζο έπρεπε αν ..τιμωρηθεί ή αυτός που τον ..επέλεξε ναρθεί; και, δεν σας κάνει ..εντυπωση γιατί ..άφησε τον Πίνο η Μπαρτσελόνα να της ..ξεφυγει; (να λειπουν τα
επιχειρήματα "ειχε Τεγιο, είχε Πέντρο...αυτοί με ..μεσον παίζουν-λογω ..εντοπιότητος! Αν κι, για να πουμε και του ..Κατραλανου το δικιο, όταν εχει ..κρύο, αυτοι κατεβαινουν!)