15.5.13

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ




Προς την Διοίκηση, την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες της Πρωταθλήτριας Ευρώπης ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς


Αυτό δεν είναι ένα απλό, τυπικό μήνυμα συγχαρητηρίων. Θέλουμε να ξέρετε πόσο αληθινές και από καρδίας είναι οι ευχαριστίες μας και ότι έχουμε συνειδητοποιήσει, όπως όλοι οι Ολυμπιακοί, αλλά και όπως όλοι οι Έλληνες, το μέγεθος και την σημασία του μέγιστου επιτεύγματός σας.
Εισπράξαμε όλοι σήμερα, στις δουλειές και στις παρέες μας, πόσο αναγνώρισαν την δικαιότατη επικράτησή σας, και μάλιστα για δεύτερη συνεχή χρονιά, στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, οπαδοί άλλων ομάδων, ακόμα και άνθρωποι που ποτέ δεν είχαν ξαναδεί μπάσκετ. Όλων ο θαυμασμός για την κατάκτησή σας ήταν ειλικρινής, ανυπόκριτος, ο ενθουσιασμός ίδιος με τον δικό μας και η αναγνώριση , πραγματικά και κυριολεκτικά, πανελλήνια.
Παίξατε σαν ομάδα, με πάθος, ψυχή, αλλά και με μυαλό και πρόγραμμα και κάνατε τεράστιους σε όνομα αντιπάλους και όλη την μπασκετική Ευρώπη να υποκλιθεί στην στέψη σας κι ίδια ομόφωνη αναγνώριση να σας καταθέσει.
Και η προσφορά στο ελληνικό γόητρο, σε μια δύσκολη εποχή και συγκυρία, είναι επίσης ανεκτίμητη.
Πρέπει να κάνουμε ιδιαίτερη μνεία στον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο που χτίζοντας με πρόγραμμα, δουλειά, αφοσίωση, σοβαρότητα, αλλά και ήθος, δείχνοντας εμπιστοσύνη σε έλληνες παίκτες και έλληνα τεχνικό, έφτασαν την ομάδα, με όλη την σημασία της λέξης «ομάδα», πανάξια στην κορυφή της Ευρώπης στέλνοντας ένα παράδειγμα για μίμηση πολύ πέρα από το μπάσκετ και τον αθλητισμό.
Δεν υπάρχει πιο επιγραμματική σύνοψη από το σύνθημα που ακούστηκε, αυθόρμητα, από χιλιάδες στόματα στην αποψινή υποδοχή σας, στο αεροδρόμιο και στο ΣΕΦ
«Ε-ε έ, ο-ο ό, έτσι ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό»

Ζήτω ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς

Για τους Θρησκευόμενους Κόκκινους Επιστήμονες
Η Τριμελής Επιτροπή


Νίκος Καραγιάννης
Θεόδωρος Α. Πέππας
Βασίλης Τσαπατσάρης



2 σχόλια:

Γερόγαυρος είπε...

«Ε-ε έ, ο-ο ό, έτσι ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό»

Κοντά στο ΣΕΦ, υπάρχουν και άλλες γειτονιές μας.

Ακούστηκε "αυτό", ... εκεί;

kaltsovrako είπε...

Ας είναι αυτό το επίτευγμα ο φάρος που θα αλλάξει και τον τρόπο που θα ζητάμε να βλέπουμε τα πράγματα. Όλοι μας, σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας.