3.11.13

ΠΟΣΟ ΠΗΓΕ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ;


Χο-χο-χο, που θα έλεγε και ο Σωκράτης!
Πόσο ήρθε το ματς δεν το λέει!

 *******************************

Έτσι τα είδε η "ΜΟΛΟΧΑ":

Οι κότες… το ’σκασαν

Σαν τη γάτα με το ποντίκι έπαιζαν στη Λεωφόρο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός με τους… αρουραίους να το «σκάνε» χάρη στο απύθμενο… φάρδος τους, νικώντας 1-0.
Οι ευκαιρίες των Μέντες, Φιγκερόα και Πράνιτς δεν κατέληξαν στα δίχτυα του προκλητικού Ρομπέρτο ο οποίος έμεινε ατιμώρητος και την γλίτωσε φθηνά με μια κίτρινη κάρτα για την… εκρηκτικότητά του, βλέποντας κατά διαστήματα το «τριφύλλι» να απειλεί την εστία του.
Με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να παραδίδει μαθήματα ποδοσφαιρικής εξέδρας, τραγουδώντας από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό χωρίς ευτράπελα, οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου φρόντισαν να στείλουν ένα πρώτο μήνυμα στον αιώνιο… διορισμένο, παίζοντάς τον όπως παίζει η γάτα με το ποντίκι μέχρι να το… στριμώξει στη γωνία.
Η τύχη δεν ήθελε τον Φιγκερόα και την παρέα του όμως, αντίθετα με το… φάρδος απύθμενο της άλλης πλευράς με τον Μήτρογλου να σκοράρει στο 90’ και να δίνει τη νίκη στους αιώνια… ευνοούμενους.
Σε ό,τι αφορά την αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού, τα πράγματα ήταν σε μεγάλο βαθμό… ήσυχα στην περιοχή του Καπίνο στο υπόλοιπο ματς, με τον νεαρό τερματοφύλακα να αποκρούει εξ επαφής κεφαλιά του Μήτρογλου.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Ρισβάνης, Σίλντενφελντ, Ζέκα, Πράνιτς, Μέντες, Λαγός (72’ Αμπεΐντ), Φιγκερόα (85’ Κλωναρίδης), Μπεργκ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Σάμαρης, Μανιάτης, Κάμπελ (61’ Γιαταμπαρέ), Φουστέρ (92' Εντινγκά), Μήτρογλου, Σαβιόλα (66’ Βάις).

 ***********************************

"Κότες" μας λέει στην αρχή, "αρουραίους"  μας βγάζει μετά. Ανακατεύει γάτες και ποντίκια, φάρδη και εύνοιες, στριμώγματα και ευτράπελα. Απονέμει τα εύσημα στην πράσινη κερκίδα (που δεν σκότωσε τον... Πράνιτς). Είναι ικανοποιημένη - α, ρε γκολόπαιδο, τί τους κάνεις!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: