5.6.15

KLEINER EIBRECHER


Δήλωσε ο (και -κατά δήλωσή του- σοσιαλιστής) κ. Μάρτιν Σουλτς:

Οι Έλληνες, όπως ο κύριος Βαρουφάκης, μου σπάνε τα νεύρα. (βλ. εδώ)

***

Σώπα, ρε Μαρτίνε, du kleiner Eibrecher! Εσύ και οι όμοιοί σου ξέρεις, αλήθεια, τί μας σπάτε;

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όταν είχε έλθει στην Ελλάδα ήταν όλο αστειάκια ,γελάκια και γλύψιμο όμως ..
ΤΚ

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΤΚ: Κανονικός Γερμανός, δηλαδή. Ω πόσο καλά τους ξέρω εγώ τους Γερμανούς...

Ανώνυμος είπε...

Και όπως πάντα, «ξέρεις Εσύ» (και πρώτος «Εσύ») τι «αλύπητο» πρέπει να του κάνεις. «Ελλάς», ο χώρος εδράσεως, ακωλύτου εκφράσεως, παραγωγής και ευδοκιμήσεως πιθηκοειδών!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ανώνυμος: Φίλε μου καλέ, ειλικρινώς σου λέγω ότι εγώ δεν ξέρω για πιθηκοειδή. Δεν έχω εντρυφήσει, βλέπεις, στη ζωολογία. Ξέρω όμως για μαζική παραγωγή δωσιλόγων, για κατιόντες δωσιλόγων, για σκουπίδια και σκουπιδάκια, για γιουσουφάκια, για γογούλες και αναγούλες, για ύστερους γερμανοτσολιάδες, για λάτρεις των πάσης φύσεως μιχαλολιάκων, για ψοφοδεείς σκατοδεξιούς που καμώνονται τους... αναρχικούς, για Φίδια που λένε ότι είναι... Βάζελοι. Όλα αυτά τα ανθρωποειδή τα ξέρω πολύ καλά - και στην Γερμανιά απαντώνται δε, και στην Ελλάδα. Α, ναι, ξέρω και για σιχάματα εν γένει! Στείλε μου, αν θέλεις, το η-μέιλ σου, για να σου στείλω φωτογραφίες τους, να διασκεδάσεις.

Ανώνυμος είπε...

Μα, γιατί δεν το κάνεις δημόσια, βάζοντας μάλιστα και τις αντίστοιχες λεζάντες σε μία εκάστη κατηγορία «ανθρωποειδούς»; (Η κατηγοριοποίησή σου μοιάζει μάλιστα νάναι αριστοτελικής τάξεως!) Η ψυχαγωγία (και η -ενίοτε συνάδουσα- δηκτική καταγγελία) δεν πρέπει να είναι ανοικτή και ελεύθερη; Αν πάντως επιμένεις στην ιδιωτική επικοινωνία, με χαρά θα σου το στείλω (εδώ, δημόσια και επωνύμως) με δυο προϋποθέσεις:
- ότι την ανωτέρω κατηγοριοποίηση θα τη συμπεριλάβεις δεόντως στις σχετικές φωτογραφικές λεζάντες, μαζί με τον επεξηγηματικό σχολιασμό, και
- ότι θα επιτρέψεις (προτακτικώς) τη δημόσια αναδημοσίευση και χρήση του περί τα ανθρωποειδή υλικού σου.
Αλλιώς, «φίλε μου καλέ», σε προτρέπω να καθίσεις στη γωνιά σου (όπως κάνουν τα φοβισμένα πιθηκάκια) και να αφήσεις τους ανέξοδους λεονταρισμούς («τζάμπα μαγκιά» την αποκαλεί ο σοφός λαός και, όπως φαντάζομαι γνωρίζεις, είναι πηγμένη στους τζάμπα μάγκες η Ελλαδίτσα, δεν χρειάζεται νεόκοπους κατιόντες).

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ανώνυμος: Α, ωστε ΕΣΥ είσαι τελικά, σιχαματάκι, "ο καλός μου φίλος"! Δεν έπεσα έξω λοιπόν. Βεβαίως και όλα θα δημοσιευθούν - και, όπως λέει ο Αλέφαντος, "τα πάντα όλα"! Ξεκινάω σε δύο λεπτά με μια δημοσίευση: το πορτραίτο σου.