1.9.08

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΑ



Το γέλιο μακραίνει τη ζωή. Γελάστε, σύγγαυροι! Οι Βάζελοι βρίζουν τον... Βασσάρα!

5 σχόλια:

George είπε...

Αν μείωνε ο Παο με μουφα πεναλτι, θα μπορουσαμε να λεμε οτι ηταν το ιδανικό ξεκινημα της σεζόν....

andreas athanasopoulos είπε...

Σε μία εποχή κατάπτωσης των ιδεολογιών, σε μία περίοδο που οι διαχωριστικές γραμμές σε κόμματα έχουν πέσει, στην ιστορική χρονική στιγμή που οι θρησκείες συγκρούονται και οι κοσμοθεωρίες δοκιμάζονται, έννοιες και ιδέες όπως ο Ολυμπιακός, που στηρίζονται σε πανίσχυρες ιδεολογικές βάσεις και απεικονίζουν και αντιπροσωπεύουν ευρεία λαϊκά στρώματα, μένουν στέρεες στο πέρασμα του χρόνου, στο πέρασμα της εξουσίας των διαχειριστών τους…
Ο Ολυμπιακός είναι λαϊκή μάζα. Η πιο ευρεία, η πιο ισχυρή, η μεγαλύτερη κοινωνική πλειοψηφία. Και μέσα από την ιστορία του καταγράφει τον πόνο του απλού ανθρώπου, το δάκρυ του απογοητευμένου, την ελπίδα του μεροκαματιάρη, την προσδοκία του κόσμου του λιμανιού, την απογοήτευση των αδικημένων, το ξέσπασμα της βάσης, τη νίκη του λαού απέναντι στα διαχρονικά κατεστημένα και την ελίτ της πλουτοκρατίας.

Γι' αυτό ο Ολυμπιακός ΑΝΗΚΕΙ στο ΛΑΟ του και όχι στους εκάστοτε -μεταβατικούς- διαχειριστές του. Και η δική μας πρόταση που μπορεί να διασφαλίσει στην ομάδα μας ένα σταθερό και όχι αβέβαιο μέλλον είναι σαφής και συγκεκριμένη: ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ στον ΘΡΥΛΟ μέσα από ένα σύστημα διακυβέρνησης αντίστοιχο της Ρεάλ ή της Μπαρτσελόνα όπου τα πραγματικά μέλη (όχι με διαδικασίες γιαλαντζί… αντιλαμβάνεστε τι εννοώ) ψηφίζουν και επιλέγουν προέδρους με θητεία συγκεκριμένη (2 ή 3 χρόνια) και βάσει των προτάσεών τους για μεταγραφές, υποδομές, εμπορική πολιτική, αγωνιστική δράση.

Θέλουμε έναν Ολυμπιακό που να στηρίζεται σε ισχυρές βάσεις. Εναν Ολυμπιακό που ΔΕΝ θα επιστρέψει ξανά στα πέτρινα χρόνια, όταν ο σημερινός ή ο εκάστοτε διαχειριστής του κουραστεί, βαρεθεί, πουλήσει ή του τελειώσουν τα λεφτά. Η σχέση αυτή, όπως είναι σήμερα ή όπως μπορεί να εξελιχθεί αύριο, είναι σχέση εξάρτησης. Και ο Ολυμπιακός εκφράζει εξ ορισμού, από τη βάση της ιδεολογίας του την ανεξαρτησία και τη δημοκρατικότητα.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Απάντησε, από παλιά ο Χαρρυ Κλυν και προτείνεται στους πράσινους ..επαναστατες: "Παιδιά σηκωθείτε, να βγούμε στους δρομους, με ρόλεξ στα χέρια, με γούνες στους ώμους" Τόσα λεφτά, πρωτοσέλιδα, κοτεροϋπογραφες γιά να δουμε την αποθέωση της γιόμας! Τοχε κανει κι η Γουϊμπλεντον κάποτε, αλλά δεν δήλωνε και¨"ευρωπαία"

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς αγαπητε αντάρτη! Θα μπορούσαμε να πούμε βέβαια πιο απλά το λαικό και χυδαίο, αλλά απόλυτα πρεπον για την περίπτωση του βάζελου:
"της κοντης ψ..ης τα μαλλια της φταινε"
.
.

.....ασχετο!
Ειδατε βλέμμα ο Μουρίνιο? Το ματι του έπαιζε όλη την ώρα!! Εψαχνε να δει που θα βάλουν τις σερπαντινες, τους μπουφέδες, τα αναψυκτικά, την τουρτα και τα λουλούδια για το πάρτι που θα στήσει ο Ιμπραιμοβιτς σε δυο βδομάδες

Ανώνυμος είπε...

Xαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!
Απο οτι φαινεται θα ζησουμε πολλα χρονια με αυτους τους γελωτοποιους...
ΒΡΙΣΤΕ ΒΑΖΕΛΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΛΥΦΑΤΕ...