10.9.08

ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ή ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ, ΤΟ ΜΑΝΤΗΛΙ ΣΟΥ...


Για τη μεταγραφή του Ντιόγκο: «Πήγαμε το Μάη και του χτυπήσαμε την πόρτα. Μπήκαμε σπίτι του, μιλήσαμε με την οικογένειά του, του δείξαμε πόσο τον θέλαμε. Από την πρώτη στιγμή ήταν θετικός και ήθελε να έρθει, κάτι που έπαιξε ρόλο στη συνέχεια. Η χειρότερη βραδιά ήταν μετά την ήττα από την Ανόρθωση στην Κύπρο. Στις 3 τα ξημερώματα ήρθε φαξ από την Πορτουγκέζα, που μας γνωστοποιούσε την πρόταση της Λοκομοτίβ Μόσχας, ύψους 10 εκατ. ευρώ. Δέκα λεπτά μετά, έφτασε και άλλο φαξ, με το οποίο μας ενημέρωναν πως «με τα ίδια χρήματα, μπορείτε να πάρετε τον παίκτη». Εμείς, όμως, μια εβδομάδα μετά τον πήραμε με 9 εκατομμύρια. Ο ίδιος δεν ήθελε να πάει στη Λοκομοτίβ, λόγω και των τότε εξελίξεων στη Γεωργία. Στις 12 Αυγούστου και άλλη ελληνική ομάδα κινήθηκε για τον Ντιόγκο. Πλησίασε τον μάνατζέρ του και του έκανε πρόταση, προσπαθώντας να τον αρπάξει μέσα από τα χέρια μας! Από τη Γερμανία, υπήρξε ενδιαφέρον για τον Ντιόγκο από τη Βέρντερ και όχι από τη Σάλκε».

Για το δημοσίευμα περί ενδιαφέροντος της Τσέλσι για τον Ντιόγκο: «Τι να πούμε, ρε παιδιά, έναν αγώνα έχει παίξει».

Για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα:
«Πριν τον πάρει ο Παναθηναϊκός, μας είχε προταθεί από δύο μάνατζερ. Θα μπορούσαμε, μάλιστα, να τον πάρουμε με λιγότερα χρήματα από όσα έδωσε ο Παναθηναϊκός».

Για τον Εντού: «Η μόνη αναφορά που έγινε για τον Εντού ήταν σε μια κουβέντα με τον μάνατζέρ του, που κράτησε μόλις ενάμισι λεπτό».

Για τον Χριστοδουλόπουλο: «Είχαμε συμφωνήσει με τον Ζαγοράκη, μια μέρα πριν ο παίκτης καταλήξει στον Παναθηναϊκό. Την επομένη, όμως, έπεισαν και τον ίδιο να αλλάξει γνώμη, λόγω και της χορηγίας που δόθηκε για τη μεταγραφή».

Για τον Ντουντού: «Η Μπέτις πρόσφερε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4 εκατ. ευρώ, αλλά και δύο παίκτες για το 50% των δικαιωμάτων του. Εμείς, όμως, κάναμε την καλύτερη πρόταση και τον πήραμε».

Για το συμβόλαιο του Βαλβέρδε: «Αρχικά του προτείναμε κλειστό διετές, όμως αποφασίσαμε από κοινού να μετατραπεί η συμφωνία σε 1+1. Ήταν κάτι που το ήθελε και ο ίδιος. Υπάρχει έτσι, η δυνατότητα και τις δυο πλευρές να δούμε πως θα πάνε τα πράγματα μέχρι το καλοκαίρι και τότε να αποφασίσουμε».

Για τον Μπασινά: «Είχαμε συμφωνήσει με τον μάνατζέρ του για δύο χρόνια. Όμως, όταν ο ίδιος ήρθε στα γραφεία ζήτησε κλειστό τριετές συμβόλαιο, και έτσι η μεταγραφή χάλασε».

Για τον Πάρντο: «Ο Ηρακλής δεν ήθελε να δώσει και άλλον παίκτη στον Ολυμπιακό, μετά τον Γιάννη Παπαδόπουλο».

Για τον Ντούσερ: «Μίλησε μαζί του ο Σέρα Φερέρ, για λογαριασμό άλλης ελληνικής ομάδας, αλλά το θέμα ήταν πως ο ίδιος δεν ήθελε με τίποτα να έρθει στην Ελλάδα».


***************************

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ: Άσε, Γιάννη...

ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΙΝΑ: Δηλαδή δεν ισχύει, κύριε Χρυσικόπουλε, αυτό που γράφτηκε στον φιλολυμπιακό τύπο, ότι ο Πρόεδρος "άκουσε" τη φωνή των Γαύρων και έκλεισε την πόρτα στον Μπασινά;

5 σχόλια:

George είπε...

Και μετα σου λενε "Σπιτι χωρις γιαννη, προκοπη δεν κανει"...εδω μαλλον ταιριαζει το "45 Γιαννηδες ενος κοκκορου γνωση".....

Unknown είπε...

Πάνε τώρα να καλύψουν τις βλακείες που έκαναν όλο το καλοκαίρι και που στοίχησαν την πρόκριση στο Champions League. Τέλος πάντων. Ας ελπίσουμε το πάθημα να έγινε μάθημα. Αυτά που λέει ο κυρ Γιάννης δεν πείθουν.
Κύριε καθηγητά στο ιστολόγιό μου έχουν οι πελάτες μας βαφτίσια. Ρίξτε μια ματιά.

Ανώνυμος είπε...

Εγω ενα θα πω...
Ποτε ο Γιαννης δεν μπορει, ποτε ο κωλος του πονει...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ θάνος Πέππας: Άσε, Θάνο... Μυαλό δεν βάζουμε.

Ανώνυμος είπε...

To γνωριζω κυριε καθηγητα μου... Αλλα για αυτο ειμαστε Ολυμπιακοι και στα καλα και στα στραβα.