18.8.09

ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2





Με γκολ των Ντουντού (46) και Μήτρογλου (81) καθαρίσαμε το παιχνίδι στην Τυράσπολη. Μπάλα δεν παίξαμε - αγγαρεία κάναμε. Τέλος πάντων, πετύχαμε άλλη μία "επαγγελματική νίκη" που λένε και οι διάφοροι ενημερωμένοι περί τις εξελίξεις στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ημείς, ως παλαιοί, για να μην πω "αρχαίοι", απ' αυτά δεν καταλαβαίνουμε, αλλά εκ του αποτελέσματος κρίνοντες πάμε πάσο. Πάντως, όποιος κάνει "επαγγελματικές" νίκες φοβάμαι ότι κάποια στιγμή θα αρχίσει να πλακώνεται στις "ερασιτεχνικές" ήττες - εν τάξει, να μου κοπεί η γλώσσα, σύγγαυροι... ξορκισμένο... στον απήγανο.



Οι Γαύροι ήσαν ΚΑΙ εκεί!
Αλήθεια, σύγγαυροι, έχω μία απορία. Τα αστέρια μας κουράζονται πολύ να σύρουν τα ποδαράκια τους μέχρι την κερκίδα όπου έχουν καταλάβει οι οπαδοί μας για να τους χαιρετίσουν; Θα κρυώσει το νερό ή μήπως δεν μπορεί να περιμένει το ντους; Άντε μην πω καμμιά βαριά κουβέντα...
Αλλά ποιός να τους τα πει αυτά; - διότι αφ' εαυτού των τα αγνοούν...

8 σχόλια:

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Κραταμε τη νικη Μονο Ολος ο σχεδιασμός, φετος, ηταν να περάσουμε στους ομιλους Αυτό εγινε Τωρα, αν θα δούμε και κανεναν παίκτη είναι άλλη ιστορία Προς υπεράσπιση του Κετσπάγια, πάντως, καλύτερα 2-0 με μουρμούρα παρα εκείνα τα 1-2 στο 89 ή στο 90!
Oσο για την συνεχεια, εντος και εκτός, quien sabe?

Νίκος Δημήτριος Μάμαλος είπε...

Πάντως, όποιος κάνει "επαγγελματικές" νίκες φοβάμαι ότι κάποια στιγμή θα αρχίσει να πλακώνεται στις "ερασιτεχνικές" ήττες.... Μην παραμυθιαστούμε. Με τέτοια εμφάνιση δεν θα έλθουν αποτελέσματα στους ομίλους. Για τους παίκτες έχουμε έναν χρόνο να τους δούμε ξεχωριστά γιατί άμα ξεκινήσουμε από τώρα να μιλάμε για Ζαιρί πχ δε θα τελειώσουμε άλλο.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΘΕΟΔΩΡΟΑ Α. ΠΕΠΠΑΣ: Ο.Κ. Κατανοώ τί λες, έχεις απόλυτο δίκιο, γι' αυτό και κόβω τη μουρμούρα. Εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας πάντοτε. Θα είμαστε εκεί.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΜΑΛΟΣ: Τα είπαμε. Μην τα συνεχίσουμε. Μπορεί να είναι και ... γρουσουζιά. Χαίρε!

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

θα δούμε που πάει το πράγμα σε
λίγες μέρες .Κατά τα άλλα εντάξει
σκοτώσαμε το...θηρίο

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Γρουσουζιά, ισως Αλλά σωστά οσα ειπες κι οσα εγραψε ο κ.Μαμαλος Δεν τα λέμε, εστω, για γουρι! Αλλά, τα σκεφτόμαστε!

Hades είπε...

Εγώ πάντως βλέπω ότι φέτος θα λουστούμε όσα χλευάζουμε μια ζωή. Ταμπούρι πίσω κι αν κάτσει κάτι για μπροστά, έχει καλώς. Άλλωστε το έχει πει ο Κετσπάγια, ότι "μας ενδιαφέρει η ουσία", άρα νομιμοποιούμαι να συμπεράνω ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Ενδιαφέρον θα έχει και το άλλο: όταν κάποια στιγμή θα απαιτηθεί να παίξουμε 4-4-2, θα είναι ένα σύστημα που ο Κετσπάγια δεν θα έχει δοκιμάσει ούτε καν σε οικογενειακό διπλό...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Άσ' τα!