22.5.10

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ


Αντιγράφω από το sport24.gr

O Ολυμπιακός πάντα με ενδιέφερε και με ενδιαφέρει, γι' αυτό θα τοποθετηθώ επίσημα όταν ακούσω μία συγκεκριμένη πρόταση από τον κύριο Κόκκαλη με την επιστροφή μου από το εξωτερικό. Ο Ολυμπιακός είναι ιδέα, είναι θρύλος, γι' αυτό δεν πιστεύω σε "αποτιμήσεις μετοχών", σε "κερδοφόρες ΠΑΕ", σε "οικόπεδα-φιλέτα" και σε παζαρέματα για την αγορά τους. Ο Ολυμπιακός δεν διαπραγματεύεται, είναι κάτι μαγικό στο μυαλό. Με αυτές τις αρχές μεγάλωσα στο Πασαλιμάνι, έτσι με γαλούχησε ο πατέρας μου, Μιλτιάδης, από την πρώτη στιγμή που με πήρε μαζί του στο Καραϊσκάκη. Γι' αυτό, λοιπόν, όσα χρήματα και να βάλεις στο σύλλογο τα ξεχνάς, δεν τα ζητάς ποτέ πίσω και φεύγοντας καλύπτεις τις υποχρεώσεις σου γιατί είναι προσφορά στην ιδέα που λέγεται Ολυμπιακός. Αυτό έπραξα στο παρελθόν, όποτε ασχολήθηκα με τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού κι έτσι θα πράξω και στο μέλλον, όποτε ασχοληθώ με την αγαπημένη μας ομάδα.

3 σχόλια:

Hades είπε...

Ο Μαρινάκης είναι ωραίος και έχει και ιδιοσυγκρασία που ταιριάζει με του Ολυμπιακού.
Η συγκεκριμένη δήλωση όμως ήταν λίαν επιεικώς ατυχέστατη κι εκτός πραγματικότητος.

Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχει κατά νου το πως μπήκαν οι πολυδιασπαστικοί στον βάζελο και να νομίζει ότι και 'μείς είμαστε το ίδιο.
Αν ενδιαφέρεται για την ομάδα, ας κάνει την πρότασή του απευθείας. Όχι μέσω εφημερίδων.

rvagos είπε...

Μπορείς να μην συμφωνείς με μια τέτοια τοποθέτηση?
Δεν αρνούμαστε όμως και την προσφορά του κ, Κόκκαλη, θα ήμασταν πέρα για πέρα αχάριστου.
Όλοι οι Γαύροι, του ήμαστε ευγνώμονες για την μέχρι πέρυσι πορεία της ομάδας , άλλα όλα αυτά τα λέμε γιατί έχουμε ζήσει τα πέτρινα χρόνια και κανένας μας δεν θέλει να τα ξαναζήσει.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades & rvagos: Ανάρτησα σχετικό άρθρο. Θα επανέλθω.