19.9.11

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ 2-1




Το ότι νικήσαμε είναι κέρδος. Οι τρεις βαθμοί. Το ότι η ομάδα πάλι δεν βλεπόταν ας μην το συζητήσουμε καλύτερα. Η νίκη ήρθε "ηρωικά", γι' αυτό ας μη τη λερώσουμε με γκρίνιες (που όμως θα ήσαν 100% δικαιολογημένες). Να το πουμε αλλιώς. Οι μισοί παίχτες της ομάδας δεν ξέρουν (και γιατί, άλλωστε, να ξέρουν) σε ποιά ομάδα έχουν έλθει. Κάποιοι από αυτούς είναι μάλιστα εμφανώς τέως παίκτες. Καναδυό σίγουρα νομίζουνε ότι παίζουν στο... Κατάρ. Οι δύο σκόρερ, ο Πάντελιτς και ο Μέλμπεργκ, πάντως, παίζουν σαν ολυμπιακοί... - ό,τι κι αν σημαίνει αυτό γι' αυτούς. Τέλος πάντων, θα τα πούμε άλλη ώρα και άλλη μέρα αυτά, γιατί είναι πολλά και σημαντικά.

Η Ξάνθη ξέρει μπάλλα. Αυτό είναι αναμφισβήτητο. Και μάς έβαλε και γκολάρα ο Μαρσελίνιο. Αλλά, σύγγαυροι, είχα χρόνια να δώ τέτοια "κωλομάδα" με τέτοια "κωλόπαιδα" για παίχτες. Με το παραμικρό πέφτανε κάτω και σηκώνονταν όποτε τους ερχόταν και, κυρίως, με την άνεσή τους. Κάνανε καθυστέρηση στην καθυστέρηση με ψευτοτραυματισμούς και ψευτοκράμπες - με κάθε αφορμή. Για να χτυπήσουν αράουτ πιάνανε τη μπάλλα κάθε φορά τρεις παίχτες τους. Γι' αυτό και η καλύτερη τιμωρία τους ήταν η τροπή του σκορ από 0-1 σε 2-1 με τα γκολ του Θρύλου στο 87΄ και στο 95΄. Και βέβαια τότε ξέσπασε όλο το Καραϊσκάκη

Και παρόλο που τα συνθήματα αυτά προσωπικώς τα σιχαίνομαι, το φώναξα κι εγώ, κι ένιωσα αγαλλίαση. Αει στο διάλο, κωλόπαιδα, που παίζετε σαν μιμόζες αισχυντηλές και πέφτετε κάτω με την πνοή του αέρα!

*************************

Πληροφορηθήκαμε ότι το δεύτερο γκολ του Θρύλου το πέτυχε ο Τζεμπούρ. Νά 'ναι καλά!

9 σχόλια:

kaltsovrako είπε...

Ειλικρινά, με αυτά τα χάλια που είχε η ομάδα μας, ο μόνος λόγος που με πείραζε που θα χάναμε ήταν επειδή το αυριανό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "ΦΩΣ" θα έχει την μονάκριβή μου. Θα ήταν άδικο να μην συνοδευτεί με νίκη.

Κατά τ' άλλα, θυμήθηκα τις εποχές του Καραϊσκάκης τότε στα "πέτρινα χρόνια". Τέτοιο σφίξιμο. Τέτοια απογοήτευση μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο προσδοκίες.

Προς γνώση και συμμόρφωση.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ kaltsovrako: Με το καλό να τη δούμε, σύγγαυρε.

Γερόγαυρος είπε...

Καλημέρα.!

Άντονυ Πέρκινς, και "ΨΥΧΩ" χθες βράδυ.Κοντέψαν να γεμίσουν τα Νοσοκομεία με Εμφράγματα και Εγκεφαλικά. (!!!)

(Αντιγραφή από το μπλόγκ του Πέππα)

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Γερόγαυρος: Καλημέρα. Είμεθα ζωντανοί!

Ανώνυμος είπε...

Το πως από το περυσινό ορθολογικό παιχνίδι με πίεση ψηλά πολλές και κοντινές πάσες για να "ανοίξουμε " τον αντίπαλο φτάσαμε στο χτεσινό τουρλουμπούκι με γιόμες δεν μπορώ να το εξηγήσω. Μου θύμησε τροπό ανάπτυξης χρονιάς κετσπάγια, ζίκο.. Ελπίζω σύντομα όλοι να συμμορφωθούν...

Φιλικά

Κώστας

ΘΡΥΛΟΠΙΣΤΟΣ είπε...

α,ρε Ιμπάνιεθ και Βαλιβέρδες θα σας
πάρουν με τις βέργες!

ΘΡΥΛΟΠΙΣΤΟΣ είπε...

Ισπανέ έμπορε ο Κωστάκης θα σε εκθέτει όλο το χρόνο!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Κώστας: Το έχουμε δει όλοι και τρελαινόμαστε.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θρυλόπιστος: Τον έχουν πια πάρει χαμπάρι και οι "υποστηρικτές" του.