12.9.11

ΜΠΑΞΕΣ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ



Απλή σταχυολόγηση των βγενοπουλικών ρημάτων, για να γελάσουμε λιγάκι και για να ξεχάσουμε το τί τραβάμε:

1. Ο Παναθηναϊκός είναι μία προτεραιότητα για μένα. Όχι τόσο σημαντική όσο άλλες, αλλά είναι μία προτεραιότητα. Μεγάλωσα στο μπαλκόνι που βλέπει στο γήπεδο, διάβαζα και παρακολουθούσα τις προπονήσεις, ανδρώθηκα με τον Παναθηναϊκό και σε τέτοιες εξελίξεις μού είναι αδιανόητο να μην βοηθήσω τον Παναθηναϊκό. (…)
Νοοτροπία κλασικού Βάζελου. Ουδεμία έκπληξις!

2. Ο κ. Βαρδινογιάννης πρότεινε πρόεδρο τότε τον δικό του φίλο, τον κ. Πατέρα, τον οποίο εγώ δεν γνώριζα. Και εκείνος πρότεινε και τον κ. Αντωνίου. Εγώ έπρεπε να τιμήσω τη δική μου συμφωνία στηρίζοντας τις επιλογές του. Η συμφωνία περί μη παρέμβασης δεν τηρήθηκε από την πρώτη στιγμή. Αυτή ήταν η απόκτηση του Σωτήρη Κυργιάκου. Εμείς τον θέλαμε, αλλά ο κ. Βαρδινογιάννης όχι γιατί είχαμε δικαστικές διαμάχες. Βέβαια αν τον είχαμε πάρει αντί του κ. Μελίσση, ίσως να είχαμε πάρει από την πρώτη χρονιά το πρωτάθλημα. (…)
Α ρε άτιμε Μελίσση, σε χρυσοπλήρωσαν και δεν τους άφησες να γλείψουν λίγο μέλι. (Μαζί σου, γίγαντα!)

3. Ο κ. Πατέρας απλά ζητούσε πάντα τη στήριξη των μετόχων. Εγώ όμως έχω κάνει τα έξοδα για να πάρει ο Παναθηναϊκός το νταμπλ, οπότε πρέπει και το νταμπλ να πιστωθεί σε μένα. Εγώ πήρα το νταμπλ. Δεν μπορεί εγώ να έχω βάλει τα λεφτά και να το πιστώνεται άλλος. (…)
Υπογραφή: Νέρων... Καλλιγούλας... Κόμμοδος... Ηλιογάβαλος... - κάποιος τέτοιος, τέλος πάντων.

4. Δεν υπήρχε και ομόνοια. Από την επομένη κιόλας, οι δηλητηριογράφοι συνέχιζαν την δουλειά τους και οι διάφοροι Ζαρμακούπηδες και ντούρου ντούρου ντούρου μας έβαζαν εμπόδια. (…)
Διάφοροι Ζαρμακούπηδες και ντούρου ντούρου ντούρου...!

5. Ο κ. Βαρδινογιάννης έχει κάνει τον τελευταίο χρόνο κάποιες τοποθετήσεις εκτός λογικής. Θα έπρεπε να τον πάρουν με τις πέτρες αλλά διαθέτει μία τεράστια επικοινωνιακή δύναμη και έτσι όπως τα είπε τον πήραν ως λογικό. (…)
"Δεν τον πήραν με τις πέτρες, αλλά με το λογικό"!... Ωχριά ο Καρτέσιος λόγω (όχι πλέον ανταγωνισμού, αλλά) εξοστρακισμού από την πρώτη θέση της λογικής. (Αγαλλιάται ο Σίσυφος, γνωστός πετράκιας...)

6. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι για τον πατέρα του, να βλέπει το παιδί του τί κάνει. Κάπου θα έπρεπε να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και ότι ο Παναθηναϊκός είναι κάτι πολύ μεγάλο. Θα έπρεπε οι παλιές οικογένειες να ξεπεράσουν τις συνδέσεις που έχουν με τους διαδόχους τους. Να μην τους δίνουν τέτοια παιχνίδια. Διάλεξε Γιάννη το πώς θες να φύγεις. (...)
Πρέπει να τα σφάζουν τα κωλόπιαδα αμέσως, όταν γεννιούνται, γιατί θα τα χάσουν όλα με τα παιχνίδια που τους δίνουν να παίζουν.

5 σχόλια:

Hades είπε...

Γιώργο, σου ξέφυγε το καλύτερο όλων: ότι δεν ήθελε γήπεδο στον Ελαιώνα επειδή είναι μερικές εκατοντάδες μέτρα από του Ρέντη!!! Ο άνθρωπος έχει λαλήσει τελείως!
Παρεμπιπτόντως, όλοι εμείς που πηδάμε από μικροί τον Παναθηνναϊκό έχουμε τα φόντα για πρόεδροί του δηλαδή; Διότι αυτό το θεϊκό με το μπαλκόνι που έβλεπε γήπεδο σε κάτι τέτοιο παραπέμπει μου φαίνεται.
Άτιμη κρίση, έχουν χτυπηθεί και οι Κροίσοι. Να θες να πάρεις τον βάζελο και να μην μπορείς. Κοτζάμ Αμπράμοβιτς τέταρτο!

Επειδή ξέρω ότι έχουμε λαθραναγνώστες, σύγγαυροι, θα πω το εξής τελευταίο: ο Κόκκαλης είχε πάρει τον Ολυμπιακό για να προστατέψει τις επιχειρήσεις του και για να κάνει και την τρέλα του. Ο Βγενόπουλος για να πάρει τον Παναθηναϊκό θέλει πρώτα να πάνε καλά οι επιχειρήσεις του. Νομίζω ότι είναι προφανές ότι ξεμένουμε από αιώνιο αντίπαλο...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Έχεις δίκιο. Αυτό με τον "Ρέντη" το ξέχασα!

kaltsovrako είπε...

Είναι κομμάτι δυσάρεστο αυτό που συμβαίνει στον παναθηναϊκό.

Το λέω γιατί η εφηβία μου πέρασε από τα χρόνια που και η ομάδα μου πέρναγε την δική της περιπέτεια και μπορώ να νιώσω την αγωνία.

Σε δευτερη σκέψη βέβαια, θυμάμαι πως ο Βαρδινιγιαννισμός (sic) λίγο έλειψε να με κάνει - όπως και πολλούς από εμάς- να δούμε σαν σωτήρα τον συγχωρεμένο τον Κανελάκη, σε μια ύστατη προσπάθεια να σωθεί ο Ολυμπιακός από τα νύχια της "Αγίας Οικογενείας", πριν το πρωτοδικείο ορίσει τον σίφουνα/εκδικητή ολυμπιακό πέρα και άνω όλων, Σωκράτη Κόκκαλη και αυτό με τσιτώνει παραπάνω. Αλλά και πάλι βρε γαμώτο, οι οπαδοί, είναι πάντα οπαδοί. Ερωτευμένοι με την ομάδα τους και δεν τους πρέπουν τέτοιες καταστάσεις.

Τελος πάντων, θα βρουν το δρόμο τους οι παναθηναϊκοι κι αν δεν τον βρουν, θα βρουν το δρόμο αυτών οι ΠΑΟΚτζήδες. Χαχαχα


(Μεταξύ μας πάντως, αν μια τέτοια συνέντευξη έκανε ο δικός μας, ο τωρινός, τα "μαργαριτάρια" θα έφταναν να λύσουν τα οικονομικά προβλήματα όχι μόνο το δικό μας χρέος, αλλά και των ΗΠΑ. Με περίσσεμα.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ kaltsovrako: Ωραία τα λες, σύγγαυρε. Χαίρε (κι ας λυπούνται οι Βάζελοι - έχω ουκ ολίγους φίλους απ' αυτούς...)

Γερόγαυρος είπε...

Καλημέρα σας Κύριοι.
Δάσκαλε μακράν μία από τις καλλύτερες αναρτήσεις σου, όπως και τα σχόλια των Συγγαύρων.
Εξαίρετα άπαντα.!