4.10.12

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-1


Αξιοπρεπέσταη εμφάνιση του Ολυμπιακού στα Έμιρατς. Το σκορ είναι πλασματικό μεν, η ήττα είναι όμως ήττα. Γκολάρα του Κώστα Μήτρογλου στο 1-1. Σε κακή βραδιά η Άρσεναλ, σε καλή βραδιά ο Θρύλος. Η διαφορά "βάρους" των δύο ομάδων ήταν η αιτία της ήττας.

4 σχόλια:

Hades είπε...

Προσωπικά το βλέπω λίγο πιο αυστηρά: ναι, στο πρώτο ημίχρονο επιθετικά ήμασταν εξαιρετικοί. Ανασταλτικά απλώς ήμασταν προσεκτικοί ως προς το πλάνο.
Στο Β' όμως είχαμε τις γνωστές παθογένειες, οπότε και φάνηκε ότι η ομάδα είναι αδούλευτη και μιλάμε ότι ήδη διανύουμε τον Οκτώβριο, έτσι; Δηλαδή αυτή η ομάδα πότε θ'αρχίσει να ρολάρει λίγο; ΑΠό Φλεβάρη; Πως είπατε; Δεν έχει δώσει πολλούς αγώνες; Ε, τότε αντί να βγάζουν ηλίθιες ανακοινώσεις να έκλειναν φιλικά και να έψαχναν καλύτερα τις μεταγραφές. Ειδάλλως να ζητάμε να ξεκινάει πιο αργά το τσάμπιοςν λιγκ για εμάς, για να είμαστε πιο ετοιμοι. Δεν είναι δυνατόν μετά το 60 να μην έχει ανάσες η ομάδα. Δεν είναι δυνατόν να μου βάζει για βασικούς παίκτες που δεν έχουν παιχνίδια στην πλάτη. Τι είναι οι όμιλοι; Το κύπελλο Ελλάδος; Έλεος πια. Πόσες ακόμη τέτοιες ευκαιρίες θα κλωτσήσουμε; Χαλαρά θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει χθες, αλλά μόνο υπό άλλες συνθήκες. Κι όσον αφορά τον Μήτρογλου, νομίζω ότι έδειξε πάλι πόσο μεγάλος παίκτης είναι.

Γερόγαυρος είπε...

Καλημέρα Δάσκαλε.

Σε δύο αράδες μέσα, Χίλιες αλήθειες !

Ανώνυμος είπε...

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/121005/gayroi-sti-xoynta

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ας σοβαρευτούμε.. Αυτός ο ολυμπιακός δεν μπορεί να κερδίσει την άρσεναλ και γι'αυτό δεν φταίει η μέτρια φυσική μας κατάσταση..
Όπως όλοι είδαμε η άρσεναλ άπλα έπαιζε στο ρελαντί κι όταν χρειάστηκε φόρτσαρε και σκόραρε..
Πολύ αμφιβάλλω αν ο καλός ολυμπιακός, στο νησί, θα μπορούσε να απόσπάσει καλύτερο αποτέλεσμα πέραν της ισοπαλίας από πρωτοκλασσάτη αγγλική ομάδα..
Μιλάμε για τεράστια διαφορά στο ρυθμό..

Κώστας