8.10.12

ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ ΧΑΛΙ



Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης: 1-0 (highlights) από greeksuperleague

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-0


Το γκολ το πέτυχε στο 44΄ ο Χοσέ Χολέβας.
Ο Ολυμπιακός δεν βλεπόταν. Πλην του Ιμπαγάσα (και για όσο έπαιξε, μέχρι που... έσκασε και έπεσε ξερός στο χορτάρι), όλοι οι άλλοι ήσαν στον κόσμο τους - ο καθένας στο δικό του. Μια μπαλιά σωστή είναι ζήτημα αν δόθηκε. Κλωτσάγανε τη μπάλλα μακριά με το... μύτο, σαν να μην ξέραν τί άλλο να την κάνουν. Ο Κάρρολ έκανε... καθυστέρηση με κάθε τρόπο. Ο Ματσάδο ούτε ήξερε πού πάταγε και πού πήγαινε, συνήθως μάλιστα κουτούλαγε πάνω σε συμπαίκτες του. Κάποια χρονική στιγμή παίξαμε με τρία δεξιά μπακ και τρεις στόπερ! Στο τέλος του αγώνα πρέπει να ήμουν ένας από τους εν συνόλω 23 θεατές που δεν γιούχαραν την ομάδα για την... εμφάνισή της - όχι για τίποτε άλλο, αλλά γιατί δεν είχα ούτε την ελάχιστη δύναμη να ανασάνω από αυτά που είχαν δει τα μάτια μου.
Ο Αστέρας Τρίπολης στάθηκε αξιοπρεπέστατα στον αγώνα. Ήξερε τί ήθελε μέσα στο γήπεδο και το αναζήτησε μεθοδικά. Έχασε ευκαιρίες όχι μόνο για το χι, αλλά και για το διπλό.
Δεν είναι καθόλου καλά τα πράγματα. Εμένα δεν με ξεγελάνε τα διάφορα 6 Χ 6 και τα τοιαύτα - αυτά είναι για κάφρους και για μόμολα. Δεν είναι για Γαύρους.

2 σχόλια:

Γερόγαυρος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, και αρχίζει ο προβληματισμός !

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Γερόγαυρος: Καλημέρα, φίλε.