8.10.12

ΚΕΡΚΥΡΑ, ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ



ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΤΜΗΜΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλάβαμαι τι πάει να πει το βίντεο. Πιοι είναι αυτοί, πού είναι και τι θέλουν. Κι εσένα τι σε κόφτει και το δημοσιεύης.

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλάβαμαι τι είναι το βίντεο αυτό. Πιοι είναι οι φοιτητές που διαμαρτύρονται, που διαμαρτύρονται και σένα τι σε κόφτει που διαμαρτύρονται.
ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΑΝΩΝΥΜΟΣ: Εντάξει, σύγγαυρε, ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ!, και μέχρι εκεί συμφωνούμε απόλυτα. Τα λοιπά (όπως λες κι εσύ) να μη σε "κόφτουν". Αν, πάντως, με ρωτήσεις κοσμίως, θα λάβεις την απάντηση και θα σου λυθεί η απορία.

Και όπως είπαμε, ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι αυτό και τι πρέπει να καταλάβουμαι όσοι δεν ξέρουμαι την Κέρκυρα. Αυτή είναι η απορία μου που το δημοσίευσες και συγνώμη αν σε πίραξε η λέξη μου. Την πέρνω πίσω. Δεν είχα τέτιο σκοπό.

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ανώνυμος: Γειά σου, αγαπητέ φίλε και σύγγαυρε. Τα παιδιά που μιλάνε στο αναρτημένο βίντεο (και έχουν δίκιο σε ό,τι λένε) είναι φοιτητές μου στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, που βρίσκεται στην Κέρκυρα. Δεν χρειάζεται λοιπόν να καταλάβεις τίποτα "ειδικό", που κρύβεται και δεν το πιάνεις! Το βιντεάκι έχει αποκλειστικά σχέση με τη δουλειά μου. Επειδή πιστεύω ότι δεν υπάρχουμε χωριστά από το τί είμαστε και από το τί κάνουμε στη ζωή μας και ως εργαζόμενοι, γι' αυτό και το ανάρτησα. Το ιστολόγιο το έχω για να βάζω -εκτός από θέματα θρυλικά και ολυμπιακά- κανά τραγούδι και κανά ποίημα χάριν ποικιλίας, αλλά και μερικά πράγματα άξια αναφοράς, όπως αυτό που έβαλα.

ΥΓ. 1. Η αλήθεια είναι ότι είμαι λιγάκι "τσαντίλας" - το ομολογώ. Αλλά κατάλαβα ότι κι εσύ γνήσια και ειλικρινώς παραξενεύτηκες με την ανάρτηση.

ΥΓ 2. Το ότι τα παιδιά στο βίντεο είναι γαυράκια, κάνει την ανάρτηση (και από αυτή την άπποψη) ενδιαφέρουσα, και είμαι βέβαιος ότι το χαίρεσαι.

ΥΓ 3. ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Είμαι παλιά απόφοιτος του ΤΞΓΜΔ. Απ' ό,τι καταλαβαίνω, η κλεψιά και η κατασπατάληση των κονδυλίων συνεχίζεται, ακόμα και τώρα που υπάρχει κρίση.
Στην εποχή μου κάναμε μάθημα στο γιαπί της Ιονίου Ακαδημίας και 13 χρόνια μετά το ΤΞΓΜΔ ακόμα το "πετούν" από δω κι από κει, για να στεγαστεί.
Διαβάζω ότι κόβουν το εξάμηνο εξωτερικού, τα Ισπανικά και τη Διερμηνεία, αλλά πληρώνουν 200.000 ευρώ στο νεκροταφείο της Αθήνας για χάρη της κ. Σαλή και 300.000 ευρώ για κοιτώνες σε "αναξιοπαθούντες καθηγητές". Ντροπή! Τι να πούμε που ο κ. Κάτσιος είναι και αντιπρύτανης, δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία, τώρα οι διοικήσεις δεν είναι διορισμενες από το υπουργείο.

Μπράβο στα παιδιά και μπράβο και σε σας κ. Κεντρωτή που αναδεικνύετε τις ατασθαλίες και τα προβλήματα!

Μαρία

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Μαρία: Δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα. Τώρα μας έχουν βάλει να κάνουμε μάθημα στα κελλιά του παλιού Ψυχιατρείου κυριολεκτικώς καβάλα ο ένας πάνω στον άλλο. Δεν θα γράψω τίποτε άλλο, γιατί, ως απόφοιτος που είσαι, θα θλιβείς. Σε χαιρετώ.