27.1.13

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ Η ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ


Αφηγείται ο χιουμορίστας Τάσος Νικολογιάννης:

Ο Παναθηναϊκός πάει να παίξει άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι με ομάδα, που είναι καλύτερη, αλλά και μία ομάδα, που «σκυλιάζει» όταν παίζει, με τον Παναθηναϊκό. Και καλά κάνει. Απλά νομίζω ότι κάποια προσχήματα πρέπει να τα κρατάνε ο Σπανός και ο Αναστόπουλος.
Όχι έναν, ούτε δύο άλλα πέντε παίκτες της βασικής ενδεκάδας έχει δηλώσει ο Αναστόπουλος να εκτίσουν την ποινή τους στο παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό. Εχουν συμπληρώσει κάρτες και η λογική έλεγε, ότι δεν θα απουσίαζαν όλοι από ένα παιχνίδι, αλλά ο Αναστόπουλος… τιμώντας το ποδοσφαιρικό παρελθόν του επέλεξε και οι πέντε να μην παίξουν με τον Ολυμπιακό. Είναι οι Γιαννούλης, Σουμπίνιο, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Ιγκλέσιας.
Το ότι ο Παναθηναϊκός έχει τα χάλια του και έχει να κερδίσει ενάμισι μήνα στο πρωτάθλημα δεν σημαίνει, ότι δεν πρέπει να καταγράφουμε τα… περίεργα και όμως ελληνικά που συμβαίνουν στο πρωτάθλημα του… ενός!
* Κατά τα άλλα ο Φάμπρι αισθάνεται ότι μπορεί να παίζει το κεφάλι του και το λέει σε δικούς του ανθρώπους. Και το να αλλάζεις προπονητή κάθε τρεις και λίγο δεν έχει λογική, αλλά στον φετινό Παναθηναϊκό όλα γίνονται.
* Το ματς αυτό έχει φαβορί και είναι η... ισοπαλία, αφού και ο Ατρόμητος και ο Παναθηναϊκός παίζουν με το μυαλό στην άμυνα. Σίγουρα το βλέπω για under και αν κερδίσει κάποιος βλέπω ότι θα βάλει γκολ από στημένη φάση. Αν χάσει πάλι ο Παναθηναϊκός θα μπλέξει πολύ άσχημα και ο Βαζέχα θα είναι προ των πυλών.
* Στην Κομοτηνή αναβλήθηκε το ματς Πανθρακικού-Ολυμπιακού. Είδα από την τηλεόραση το γήπεδο. Είχε χιόνι σε κάποια σημεία, αλλά και πολύ πράσινο. Σε άλλη χώρα ο αγώνας  θα διεξαγόταν κανονικά. Εδώ , όμως, έχουμε να κάνουμε με την… υγεία και την προστασία των παικτών του Ολυμπιακού. Απλά να θυμίσω ότι πέρυσι ο Σπάθας είχε κάνει το παιχνίδι στα Γιάννενα με τους παίκτες του ΠΑΣ και του Παναθηναϊκού να κάνουν πατινάζ στην  μία πλευρά του γηπέδου, που ήταν σκεπασμένη με πάγο… Αλλά είπαμε μόνο οι παίκτες του Ολυμπιακού απολαμβάνουν προστασία από την Σούπερ(;) Λίγκα. Ετσι δεν είναι, κύριε Μώραλη;


****************************


ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ  
ΝΙΚΟΥ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ 


Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει καρφώσει τον ΠΑΟ 11 φορές: 6 φορές στο Πρωταθλημα και 5 στο Κύπελλο.






Δεν υπάρχουν σχόλια: