29.1.13

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΛΑΩΝ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ




Στη γεννέτειρά μου, στους Μολάους Λακωνίας, υπάρχουν δύο ομάδες: ο (παλαιότερος) Μολαϊκός, που φοράει πράσινα, και ο (νεώτερος) Ολυμπιακός, που φοράει ερυθρόλευκα. Από τον ιστότοπο http://www.lakonikos.gr/article/31964-o-olumpiakos-molaon-ekopse-tin-pita-tou αντιγράφω:

Σε οικογενειακό κλίμα, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού Μολάων.
Το «παρών» έδωσαν οι πρόεδροι της ομάδας Καρούνης και Ανδριόπουλος, ο προπονητής Κολλιάκος και οι ποδοσφαιριστές, ενώ με τη συμμετοχή τους τίμησαν την εκδήλωση ο πρόεδρος του Μολαικού Γ. Βίλλιας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Η. Σταθάκης, Δ. Τσαντρίζος και Π. Ντανάκας, οι πρώην πρόεδροι του Ολυμπιακού Α. Κουτράκος και Θ. Καναβάρος, όπως επίσης ο πρώην προπονητής της ομάδας Ι. Τύρκος.
Ο πρόεδρος και οι προπονητές ευχήθηκαν στους παίχτες υγεία και δύναμη για τη νέα χρονιά και ευχαρίστησαν για την καλή πορεία της ομάδας. Παράλληλα, ευχήθηκαν καλή ανάρρωση στον πρώην πρόεδρο της ομάδας κ. Καναβάρο*, ενώ αναφορά έγινε τέλος στην καλή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί στις δύο ομάδες των Μολάων.
Το φλουρί της πίτας κέρδισε η ομάδα του Ολυμπιακού Μολάων.


* και παλιό μου συμμαθητή στο Δημοτικό Σχολείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: