3.2.08

ΤΟ ΔΩΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΥ ΠΑΟ


ΤΕΣΣΕΡΑ - ΜΗΔΕΝ.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δώσαμε!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θεόδωρος α. Πέππας: Όλοι κάτι βάλαμε ρεφενέ και βγάλαμε αξιοπρεπέστατο δώρο. Αλησμόνητο θα τους μείνει

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η αλαζονεία θα μας φάει. Δεν κοιτάμε αυτή τη θλίψη που μας συστήνεται σαν ομάδα του Ολυμπιακού. Να προσπαθούμε με Σίσιτς και με Κοβάσεβιτς να σταθούμε μες στο γήπεδο. Έπρεπε να πληρώνουν για να παίζουν στον σημερινό και... αυριανό Ολυμπιακό. Δυο χρόνια περιμένουμε να δούμε μπάλα και δε θα λειτουργήσουν ως άλλοθι κάποια γκολ του Ντάρκο ή δυο νίκες στην Ευρώπη. Είδα τον αγώνα σ' ένα καφενείο γεμάτο αντιολυμπιακούς που έβριζαν χυδαία και αφόρητα και δεν επιτρέπω σε κανένα Κόκκαλη, σε κανένα Λεμονή, σε κανένα Ίβιτς να τους δικαιώνει. Εμείς στηρίξαμε οικονομικά τον Ολυμπιακό και νιώθω να μας κλέβουν με τις μεταγραφές μαϊμούδες των δήθεν εκατομμυρίων ευρώ. Νισάφι πια, να πάψουμε να αυνανιζόμαστε με τις τεσσάρες (σιγά το κατόρθωμα αν σκεφτείς σε ποιους τις βάζουμε) και να απαιτήσουμε να μη μας κοροϊδεύουν άλλο. Και ας μην σπεύσουν όλοι οι ολυμπιακοί των μπλογκς να βρουν δικαιολογίες και ότι τον Μάη θα είναι ωραία. Να αλλάξει τώρα ο σχεδιασμός και να πάψουν να στήνουν καριέρες να αυτοσχεδιάζουν και να κονομάνε στην πλάτη του Θρύλου διάφοροι

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Α.Π.: Επειδή είναι εύκολο να λες "Να φύγει τούτος, να φύγει κείνος, να φύγει ο άλλος, να αλλάξουμε σχεδιασμό κ.λπ." (τα οποία ξέρω ότι τα λες καλοπροαίρετα, γιατί είσαι γαύρος), θα προτιμούσα να μας έλεγες τι ακριβώς πρέπει να κάνει ο Θρύλος, γιατί από ό,τι φαίνεται το ξέρεις. Το τί λένε στα καφενεία οι αντιολυμπιακοί το ξέρω πολύ καλά, γι' αυτό και δεν πάω σε αντιολυμπιακά καφενεία (αφού δεν το αντέχω). Κάνε κι εσύ το ίδιο (άμα θες). θα σε παρακαλούσα, ωστόσο, να πεις τί πρέπει να κάνουμε.

Το αν είναι αλαζονική η συμπεριφορά μου απέναντι στους Βάζελους άσε με να το διαχειριστώ εγώ στο μπλογκ μου, αφού είναι δικό μου. Τι έχω "τραβήξει" εγώ 50 χρόνια από τους Βάζελους το ξέρεις και ΕΣΥ! Σε χαιρετώ.

Ανώνυμος είπε...

Τα περί αλαζονείας δεν τα χρεώνω σε σένα, και συγνώμη για κάποιες εκφράσεις αλλά είναι φανερό ότι μας διακατέχει μια, ας αλλάξω όρο, ευφορία, αλλά έχεις δίκιο δε θα επιμείνω σε κάτι που διαχειρίζεσα γι αυτό άλλωστε βγαίνω στο μετερίζι μόνο σε πολύ σοβαρές περιπτώσεις, αντίθετα από το αλωνάκι (αλήθεια τι εννοείς με το Μανταμάδου;)
Τώρα στο τι πρέπει να κάνουμε. Εμείς ως φίλαθλοι ή οι διοικούντες τον Ολυμπιακό;
α. Εμείς να λέμε την αλήθεια για όσα συμβαίνουν και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας από το φόβο μη μας πουν κάτι ή μας κάνουν καζούρα οι αντίπαλοι. Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι πολύ σοβαρό στην ομάδα για να μας απασχολούν οι άλλοι. Όσοι έχουν λόγο να βροντοφωνάζουν την άποψή τους και να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Κινδυνεύουμε να χάσουμε την επαφή με την πραγματικότητα του ποδοσφαίρου. Τα πράγματα αλλάζουν και εμείς έχουμε στρογγυλοκαθήσει στα 10 συνεχόμενα και νομίζουμε ότι θα πάρουμε και το φετινό αέρα. Το λέω καιρό ότι έχει χαθεί και όποιος δεν το βλέπει εθελοτυφλεί. Δεν έχω αντίρρηση να το ξεχάσουμε το φετινό και να πούμε ότι φτιάχνουμε μια νέα ομάδα.
β. Η διοίκηση να μην αυτοσχεδιάζει και να μην κομπάζει (εμείς αγοράζουμε δεν δανειζόμαστε) γιατί η πουτάνα η πραγματικότητα εκδικείται.
Με αυτοσχεδιασμούς δεν γίνονται ομάδες.
Και ο Λεμονής, καλός και άγιος, αλλά και ο Ίβιτς αυτοσχεδιάζουν. Αν είναι να μάθουν ας τους περιμένουμε. Αλλά...
Ποια είναι η προσφορά του Γκαλέτι; Ένα ματς στα δέκα
Ποια είναι η παρουσία του Ντάρκο στο γήπεδο; Ότι κάναμε παλιά με τον Μητρόπουλο στα γεράματά του. Να κάτσει καμμιά κεφαλιά από σέντρα και 90 λεπτά εκτός αγώνος για να μην πω τόπου και χρόνου. Που είναι το βάθος πάγκου;
Έχω την εντύπωση ότι όλα γίνονται συμπτωματικά και τυχαία.
Να πάψει να μασάει ο κόσμος με την ολυμπιακοφροσύνη και τις ψυχάρες.
Καλές είναι οι ψυχάρες, αλλά το σύγχρονο ποδόσφαιρο φτιάχνεται με συγκροτημένους προπονητές και επιτελεία, παίκτες με ταλέντο και μέλλον και σοβαρές επενδύσεις.
Ας μην κάνω πάλι τον λογιστή αλλά προσωπικά δεν έχω πεισθεί ότι γίνονται οι επενδύσεις που αξίζουν στην προσφορά των φιλάθλων και στην ιστορία του Ολυμπιακού.
Το τι πρέπει να γίνει νομίζω το ξέρουν και οι φίλαθλοι και η διοίκηση. Το θέμα είναι αν αυτοί που έχουν το πεπόνι και το μαχαίρι έχουν τη διάθεση να κάνουν το σωστό και να μην βλέπουν τον Ολυμπιακό σαν ένα κλειστό μαγαζάκι μιας παρέας με εκατομμύρια πελάτε ή σαν έναν εισπρακτικό μηχανισμό. Όταν ο Κόκκαλης μιλάει έντεχνα για... πελάτες, δεν έχουμε καταλάβει ότι εκείνη τη στιγμή δεν εννοεί τους βάζελους, αλλά εμάς.
Και το ξέρεις, δεν έχω κάτι εναντίον του ή υπέρ του. Με τον Ολυμπιακό είμαι και έχω φάει με το κουτάλι, τα τσιμέντα του Καραϊσκάκη, για να το χαίρονται σήμερα κάτι όψιμοι Ολυμπιακοί από τις σουίτες.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Α.Π.: Λαδοτύρι Μανταμάδου!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Α.Π.: Ωραία! Σε λεπτομέρειες διαφωνούμε - αμελητέες. Στα βασικά που λες, μπορώ και να υπερθεματίσω. Αν εννοείς μόνο αυτά, νομίζω ότι είναι χιλιάδες αυτοί που τα λένε ή, τέλος πάντων, τα συμμερίζονται. Τους τίτλους τους θέλουμε όλους, γιατί με βάση αυτούς σε "μετράνε" στην Ευρώπη. Το ότι είμαστε πολύ πίσω σε "ευρωπαϊκή" οργάνωση είναι γνωστό και θα μας φάει κάμποσα χρόνια μέχρι να φτ΄λασουμε κάπου αξιοπρεπώς. Το "μαγαζί" είναι του Κόκκαλη - μας αρέσει δεν μας αρέσει. Εσύ κι εγφώ είμασταν ολυμπιακοί πριν από τον Κόκκαλη και θα εξακολυθήσουμε να είμαστε και μετά (αν φύγει ποτέ...). Αρα ή είμαστε Ολυμπιακοί (: που είναι και η ομάδα του Κάκκαλη) ή δεν είμαστε (και μένουμε με τα παλιά, τα πριν το 1979). Εδώ ο κάθε Γαύρος ας κάνει ότι θέλει. Άμα θέλει ας τρώει και κουτόχορτο. Αμα θέλει ας του φταίνε και τα κουμπιά του σακακιού του Κόκκαλη. Εγώ, πάντως, ξέρω ότι ο ολυμπιακός κόσμος δεν μασάει κουτόχορτο. Ελάχιστους θυα βρεις που να μην προσυπογράφουν αυτά που έγραψες - με μικροπαραλλαγές ίσως. Πάντως -για να κάνουμε και πλάκα- το πρωτάθλημα αυτό οι κίτρινοι (ούτε και οι πράσινοι) φαίνεται να το ... πολυθέλουν! Γειά - χαρά.