3.10.08

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΟΡΝΤΣΕΛΑΝΝΤ 5-0







Χωρίς να παίξει ιδιαίτερα καλά ο Ολυμπιακός νίκησε την εντελώς αδύναμη Νόρντσελαντ με 5-0, και προχώρησε στη φάση των ομίλων του Κυπάλλου ΟΥΕΦΑ. Σκόραραν οι Τοροσίδης, Ντιόγκο (2) και Κοβάτσεβιτς (2). Πολύ καλή η εμφάνιση του Φερνάντο Μπελούτσι.

4 σχόλια:

Hades είπε...

Το σημαντικό είναι ότι σιγά, σιγά ο Μπελούτσι αρχίζει να βρίσκει τον ρυθμό του. Και σημειωτέον ότι ο ίδιος έχει πει ότι ακόμη δεν παίζει όπως θα ήθελε. Ο Ντιόγο δείχνει ότι έχει έφεση να βάζει γκολάρες. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
Πάντως με ψαράδες παίζαμε, και καλά θα κάνουμε να έχουμε τον νου μας. Αν το ΟΥΕΦΑ ήταν εύκολο θα το είχαν πάρει και η ΑΕΚ και ο Πανιώνιος...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ hades: Ναι το ΟΥΕΦΑ είναι εύκολο. Πέρισυ το πήρε με περίπατο η... Μπάγερν, που δεν είναι ομαδάρα σαν κι εμάς!

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Zenit, mein Herr, Zenit! Θα τρίζουν τα κοκκαλα του Σοστακόβιτς! Αλλά, ορθότατη η επισήμανση Ελεγα να κανω μια εγγραφή με ανάλυση πόσοι εκ των ...πτωχων εν Ουέφα συγγενων εχουν πάρει στο παρελθον την μεγαλη Κούπα (Μιλαν, Μπενφικα, Αστον Βιλλα, Αγιαξ εντελως προχειρως) συν καμμιά ντουζίνα κατοχων Ουεφα (Τοττεναμ, Σεβίλλη, κλπ)-πρόλαβες, ομως

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θεόδωρος Α. Πέππας: Μα δεν κατάλαβες, Θόδωρε, ότι έκανα πλάκα με τη "... Μπάγερν, που δεν είναι ομαδάρα σαν κι εμάς" (σε συνδυασμό με το σχόλιο του Hades);! Βεβαίως η Ζενίτ το πήρε, και χαίρεται και ο Σοστακόβιτς.