17.10.08

ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ



Το ΦΩΣ την έκανε κιόλας τη μεταγραφή. Εγώ, πάντως, σύγγαυροι, πολύ θα γούσταρα τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ στον Θρύλο. Οι λόγοι είναι πολλοί. Ο βασικότερος: θα ξαναθυμηθεί ότι υπήρξε φανατικός γαύρος από μικρό παιδάκι - όσο και αν έλεγε ότι ναι μεν υπήρξε, αλλά το έχει ξεχάσει. ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΕΙ!

7 σχόλια:

George είπε...

Θα τρελαθει ο ισπανος με 4 παπαδοπουλους!!!!!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ george: Μια χαρά θα είναι. Εγώ τον Δημήτρη Παπαδόπουλο τον συμπαθώ. Θα τα πούμε την Κυριακή στο Καραϊσκάκη.

Ανώνυμος είπε...

τελικα ειναι πολλοι οι γαυροι που γουσταρουν τον Δημητρη Παπαδοπουλο..
Εγω δεν ξερω με σιγουρια..
Δε με χαλαει παντως ως δευτερη λυση.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ redfan: Τον γουστάρω γιατί ΕΙΝΑΙ σεντερφόρ πραγματικό. Το λάθος της ζωής του ήταν που πήγε στους Βάζελους. Λάθος δικό μας ήταν που δεν τον είχαμε πάρει ... τότε. Αι, όλα διορθώνονται. Χωρίς αυτό να σηαμίνει ότι "καίγομαι" κιόλας. Σε χαιρετώ.

Hades είπε...

Κι εγώ γουστάρω τρελά Μητσάρα και μακάρι να τον πάρουμε. Αυτόν, ναι. Τον Κυργιάκο ποτέ.
Δεν το βλέπω όμως. Χθες έγραφε ο Φϊλαθλος μια ατάκα εκ των έσω (και δεν πέφτει ποτέ έξω) ότι δεν πρόκειται να κινηθούν συναισθηματικά, ούτε γι'αυτούς που θέλουν να έρθουν, ούτε για όσους παίζουν ήδη στην ομάδα. Βέβαια αυτό πήγαινε για τον Γενάρη και ο Παπαδόπουλος αν είναι να έρθει μπορεί το νωρίτερο το καλοκαίρι. Με τον Κόκκαλη όμως ποτέ δεν ξέρεις, τελείως αψυχολόγητος γαρ...

Hades είπε...

Α, και κάτι ακόμη: σύγγαυρε Γιώργο, ο Παπαδόπουλος μας παρακάλαγε όταν γύρναγε από την Αγγλία. Εμείς του ρίξαμε πόρτα. Επαγγελματίας είναι ο άνθρωπος, καλή προσφορά είχε, καλά έκανε και πήγε στον βάζελο. Κι ο Μάντζιος φόλα γαύρος είναι, αλλά όταν ξεμένεις από λύσεις διαλέγεις την καλύτερη.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Σωστά. Δεν σημαίνει ότι όποιος είναι φόλα γαύρος πρέπει να πάιζει στον Θρύλο, γιατί τότε ΕΣΥ και ΕΓΩ δεν θα βγαίναμε ποτέ από την ομάδα (σε ΟΛΑ τα σπορ, σημειωτέον). Αλλά ο Παπαδόπουλος είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, και αξίζει να παίξει στον Θρύλο. Αυτή είναι η γνώμη μου. Αν δεν γίνει, δεν χάθηκε ο κόσμος. Ούτε ο Λυμπερόπουλος έπαιξε σε εμάς, κι ας ήταν από παιδάκι (μαζί με όλη του την οικογένεια) γαύρος. Συμβαίνουν αυτά. Σε χαιρετώ.