7.10.08

ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΥΕΦΑ

Για τον σύγγαυρο Ντάρκο Γκόγκα, αφιερωμένες εξαιρετικά οι φωτογραφίες της κ. Λετίσιας Kαστά, προκειμένου να έχει -κατά τα υπεσχημένα- και laetitia και gaudium.


ΜΠΕΝΦΙΚΑ


ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ


ΧΕΡΤΑ


ΜΕΤΑΛΛΙΣΤ


ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!

11 σχόλια:

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Gaudium κάνουμε, άπαντες! Αλλά, δεν ειναι αδικία, με τετοιες αντιπάλους να μην παίζουμε όλα τα ματς στο Καραϊσκάκη; Εγραψες, μέγιστε των οφθαλμών ευεργέτα!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θεόδωρος Α. Πέππας: Είπα να κάνω λίγη προμόσιον στη Λετίσια Κάστα (διαβάζεται και: Λέτο, ίσια κ' άστα!)

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Promotion; καλά που δεν το μετέφρασες!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θεόδωρος Α. Πέππας: Είμαθα, βλέπετε, σε-μνοί.

Γκόγκας Ντάρκος είπε...

Σου είμαι υπόχρεος, αγαπητέ μου Καθηγητά, με το καλύτερο κέρασμα μόλις ανέβω εις την Σχερίαν νήσον! Αφιερώνεις κοτζαμάν post-ιον στη χάρη μου; Ειλικρινά με συγκινείς!

Επί της προκειμένης τε και λικνιζομένης και ποικιλοτρόπως, έμπροσθεν του φακού(*), ισταμένης Λετισίας, πας εξ ημών των Θρυλικών πιστών γαυριά ακαταπαύστως για την ώρα και τη στιγμή που θα συνευρεθεί με εκάστην εκ των απεικονιζομένων επί των γηπεδικών στρώματων των εν Φαλήρω, Τουρκία και Ουκρανία.

Δέον, δε, να σημειωθεί πως ενώ αναφυλλάδιζα το λεξικόν με τη βοήθεια του usb μυός, ηύρον ότι Laeticia σημαίνει, πέραν της Απολαύσεως, και Γονιμότητα. Θεωρώ, λοιπόν, πως ως σώφρονες γεωργοί οφείλουμε να διασπείρουμε πάσα γόνιμον γηπεδικήν έκτασι με περίσσεια σπέρματος ευρωπαϊκής και νοτιοαμερικανικής προελεύσεως!

Μετά τιμής και απείρου εκτιμήσεως

Γκόγκας Ντάρκος



(*) Υπ' όψιν, Προφέσορά μου, αν θελήσεις να αλλάξεις το "κ" του φακού με διπλό υγρό σύμφωνο, ουδόλως θα παρεξηγηθώ !

George είπε...

τι ωραία γυναίκα.....θα "παιξουμε" δηλαδη μαζι της 4 φορές???

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ντάρκος γκόγκας: Μα κέρδισες την ανάρτηση με το σπαθί σου. και εμείς οι γαύροι στις αφιερώσεις δεν είμεθα φειδωλοί! Κι εσύ, απολαύσας την αφιέρωση, εξεμπειρίκισες στο τέλος τον λόγο σου, πράγμα τα μάλιστα ευγενές.

@ george: θα παίξουμε τέσσερεις φορές με την κυρία! Η "κυρία", μεταξύ μας Γιώργη μου, πάντως υποστηρίζει -και με το δίκιο της- τους Πορτογάλους, καθότι είναι ben-FICA. (Για την ακρίβεια η κυρία είναι ben-FICA-ra). Γι' αυτό, άλλωστε, και την συμπαθεί ο Θρύλος!

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

FICA? Αιδως, Αργείε! Θα χρησιμοποιήσω, όμως, ως οφείλω εις την υψηλού επιπέδου αισθητικήν του, τον σύνδεσμο στην ημετέρα, πολύ πιό συμβατική επί των αντιπάλων μας εγγραφή [Ουτε που ανεφεραν οι ..φωστηρες του αντικειμενικού αθλ.τυπου τα ματς με την Μπενφίκα του 1973-74!)

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θεόδωρος Α. Πέππας: Νενέ και Ντιαμαντίνο!

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Και Ενρίκε και Ζορντάο και, κυρίως, ο Ευσέβιος Ντα Σίλβα Φερρέϊρα (εχω και φωτογραφία το άγαλμά του εξω από το Ντα Λουζ -την τραβηξα το 2006 κι εκανα μια ωρα μονταζ να αφαιρεσω την κοιλιά μου από την εικονα!)

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστααα....
τα γαυρούδκια..κάμνουν χαρούδες...
άτε..ούλλα χαλάλιν σας πόψε...
πέρκι μου τζιαί κερδίσετε....
Γιατί εγώ..μπορεί να είμαι Βαζελάκι...αλλά..εδώ είναι Ελλάδα απόψε...
Ατε..η Παναγία του Τζιήκκου μαζί σας.


σματςςςςςςςςςςςςςςςς