18.10.08

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ! - ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ


Απόφαση Επιτροπής Εφέσεων (17/10/2008)

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο. με την υπ΄ αριθμ. 183/17.10.2008 απόφασή της δέχεται την έφεση του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΟΦΗ Cosmin Barcauan κατά της υπ΄ αριθμ. 201/2008 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League (είχε επιβληθεί στον ποδοσφαιριστή ποινή 1 αγωνιστικής, αγώνας ΟΦΗ-Ολυμπιακός στις 27/9). Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση και απαλλάσσει τον εκκαλούντα από την αποδιδόμενη κατηγορία.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η απόφαση αυτή αποτελεί κάτι παραπάνω απο ενα "απλό" σκάνδαλο:
Δίνει το δικαίωμα στον κάθε "άμπαλο" αλήτη να είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία, σπάζοντας πόδια και καταστρέφοντας καριέρες. Σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο, η τεχνολογία έχει μπει και στο χωρο του αθλητισμού για να προστατευει αυτούς που ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ στα γήπεδα. Εδω, στο Ελλαδιστάν (27 χρόνια μετα τη νίκη του -τότε- ΠΑΣΟΚ) αυτά ειναι άγνωστες λέξεις. Γιατι?
Γιατι εμας εδω μας βολεύει να έρχεται η ΑΛΗΤΕΙΑ στο γήπεδο, αλλά και στον αγωνιστικό χώρο να επικρατεί ο.. ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ, το ...ΠΑΤΗΣΤΕ τους, το.. ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΤΕ τους (παίρνοντας μερικά πρωτοσέλιδα του Ντερμπι, αλλά και της ΩΡΑΣ - του κ.Π.Γερακάρη, δημοσιογράφου της ερτ!!!)

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ανώνυμος: Απλώς έχουν τόσο αφηνιάσει, που δεν κρατούν πλέον ούτε τα προσχήματα. Η εγγύηση γι' αυτό λέγεται "Πατέρας" (για όσους ΔΕΝ το ξέρουν... και για όσους δεν ΤΟΝ ξέρουν...)

Hades είπε...

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ο Πατέρας και ο Τεν Κάτε είναι οι κορυφαίες μεταγραφές του Ολυμπιακού. Ίσως έχω γίνει κουραστικός, αλλά δεν θα πάψω να το λέω. Ο άνθρωπος αυτός δεν μπόρεσε να προστατέψει τον Εθνικό και τον έριξε 4 κατηγορίες. Αμάν έκαναν οι Εθνικοί να τον ξεφορτωθούν. Όσον αφορά την απόφαση, αναμενώμενη και κατ' εμέ χίλιες φορές που έγινε έτσι. Η τιμωρία που του είχε επιβληθεί ήταν ρόμπα για ολόκληρη την αθλητική δικαιοσύνη. Κάλλιο να μην υπάρχει καν. Αφήστε που είναι καλό να παίζονται στα γήπεδα τα παιχνίδια (έτσι δεν έλεγαν πέρσυ;)-το βλέπουμε... Εμείς απλά αρκεί να θυμόμαστε για τον β' γύρο. Έχουμε και μια έφεση να κάνουμε σκορ με το παράρτημα κιόλας...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Απόλυτα συμφωνώ μαζί σου. Ο Πατέρας κατέστρεψε τον Εθνικό και ο τεντάς τον Άγιαξ. Βεβαίως και υπάρχει β΄ γύρος. Ο Κόκκαλης πρέπει να πριμοδοτήσει τα γκολ. Πάνω από 7 να δώσει πριμ. Κάτω από 5 να βάλει πρόστιμο.