26.5.10

ΝΕΑ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΑΝΟΙΞΑΜΕ - ΛΟΓΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε στο sport24.gr την ακόλουθη γραπτή δήλωση:

Σε συνέχεια της ανακοίνωσής μου σχετικά με τις κρίσιμες ώρες που περνά η ομάδα μας, θέλω να επανέλθω τονίζοντας την ανάγκη για γρήγορες ενέργειες προγραμματισμού που θα δημιουργήσουν τις προυποθέσεις για την άμεση επιστροφή της στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου και την δημιουργία ενός Ολυμπιακού που θα πρωταγωνιστήσει εντός και εκτός συνόρων τα επόμενα χρόνια.
Προτεραιότητα σήμερα δεν είναι και δεν πρέπει να είναι ποια θα είναι η επόμενη διοίκηση, ο επόμενος μέτοχος, ο επόμενος πρόεδρος.
Προτεραιότητα σήμερα, όπως αυτή εκφράζεται από την αγωνία του κάθε Ολυμπιακού φιλάθλου, είναι η άμεση πρόσληψη ενός «μεγάλου» προπονητή ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για τις μεταγραφές των νέων παικτών και το στήσιμο του νέου Ολυμπιακού.
Η προτεραιότητα αυτή δεν μπορεί να περιμένει μέχρι τις 14 Ιουνίου. Δεν επιτρέπεται για τον Ολυμπιακό να «κατεβάσει ρολλά» μέχρι τότε. Αδυνατώ να πιστέψω ότι η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει με τον ίδιο προπονητή που την έφερε στην 5η θέση στην βαθμολογία μετά τον ανεπανάληπτο διασυρμό στα play off ή με κάποιον προπονητή αντίστοιχου επιπέδου με τον σημερινό.
Μέσα στα πλαίσια της δέσμευσής μου να βοηθήσω όσο μπορώ τον Ολυμπιακό μας, με προσωπικό κόστος αναλαμβάνω να πληρώσω το συμβόλαιο του νέου προπονητή μέχρι το ποσό των 2 εκατ. ευρώ, αρκεί να εξαντληθεί κάθε προσπάθεια για να είναι αυτός ο κος Βαλβέρδε.
Εάν αυτό δεν είναι τελικά εφικτό η προσφορά μου ισχύει για την απόκτηση όποιου άλλου προπονητή με διεθνή αναγνώριση και επιτυχίες στο ενεργητικό του. Διευκρινίζω ότι η δέσμευση αυτή είναι ανεξάρτητη της όποιας συζήτησης γίνει ή δεν γίνει για την απόκτηση των μετοχών του Ολυμπιακού, και είναι δωρεά μου προς την ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Ελπίζω και εύχομαι η διοίκηση του Ολυμπιακού να ανταποκριθεί άμεσα στην παραπάνω προσφορά μου και να προσλάβει ένα «μεγάλο» προπονητή.Καλώ όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού επώνυμους και μη να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του κυρίου Κόκκαλη, να βοηθήσουν και αυτοί με τον τρόπο τους και τις δυνατότητές τους ώστε να επανέλθει η ομάδα μας στην κορυφή

3 σχόλια:

George είπε...

όπως λεει και ενα φιλος σύγγαυρος "Απορία ψάλτου βηξ: Aντί να δωσεις 2 εκατ για τον κύριο ερνέστο (τρομάρα του...), δεν τα δίνεις στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, να στηρίξεις όλα τα τμήματα, να παρουμε του χρόνου καμια 10αρια τιτλους και 1-2 Ευρωπαϊκά, να σε εκλέξουμε πανηγυρικά Πρόεδρο του Ερασιτέχνη και να αποκτήσεις έτσι και τον έλεγχο του 10% της ΠΑΕ;"....

Hades είπε...

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να στείλω κι εγώ μια επιστολή σε κάποια εφημερίδα που να γνωστοποιώ στον Κόκκαλη τις σκέψεις μου για να πάρω εγώ την ομάδα αντί του Μαρινάκη...
Αν τελικώς την στείλω και δημοσιευθεί, θα ειδοποιήσω.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Αυτη η χωρα είναι μιά απέραντη εικονική, μηντιακή πραγματικότητα: Οι ...αγορές και οι πωλήσεις γινονται δια του γραπτού και η πολιτκή κάθαρση δια του ηλεκτρονικού τύπου! Συναινώ στο να ..τρώμε και ούτω εικονικά [οικονομία και δίαιτα ταυτοχρόνως!] Και , ομοίως, γιά μερικές ..φυσικές ανάγκες πιό ,,βολικό θα είναι! Αλλά, το ..σεξ; Ενα παλιό αγγλικό ρητό λέει "It's more fun, when there are two"!