18.12.10

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ





ΕΙΠΕ Ο ΦΕΡΕΪΡΑ:

Ήταν ένα παιχνίδι που ελέγχαμε από την αρχή και στο οποίο ήμασταν κυρίαρχοι στη διάρκεια των 90 λεπτών, αλλά χάσαμε ευκαιρίες να πετύχουμε γκολ. Όμως από το πρώτο λεπτό ήταν φανερό ότι υπήρχε κάποια ανησυχία στους ποδοσφαιριστές μου.

Είναι κατ΄αρχάς φανταστικό το γεγονός ότι έχουμε φιλάθλους που έχουν τέτοιο πάθος για την ομάδα και πιστεύουν σε αυτήν. Αυτή η αγάπη και το πάθος που έχουν οι φίλαθλοι μας για την ομάδα θα δώσει μεγαλύτερη δύναμη στους παίκτες. Ξέρω ότι θα τα καταφέρουμε καλύτερα. Θέλουμε να τα καταφέρουμε και να κάνουμε το καλύτερο. Όλη η οικογένεια του Παναθηναϊκού πρέπει να είναι ενωμένη. Σήμερα δεν κάναμε ένα κακό παιχνίδι, αλλά σε αρκετές στιγμές αισθάνθηκα ότι μπορούμε να πάμε καλύτερα.

Γνωρίζω ότι οι παίκτες μου προσπαθούν να κάνουν ο,τι καλύτερο μπορούν στον αγώνα, παρ' όλη την πίεση και τη συνεχή επιθυμία για να αποδώσουν με τον τρόπο που η ομάδα απαιτεί. Πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε πιο ενωμένοι και να υπάρχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη από τον κόσμο στην ομάδα και από την ομάδα στον κόσμο.


Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα θέλει δρόμο για να γίνει Πεσέιρο (ή... Τεσσέιρο), αλλά τρέχει ο άνθρωπος να φτάσει και θα φτάσει (καλώς εχόντων των πραγμάτων).

2 σχόλια:

Hades είπε...

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, οι φίλαθλοι στο τέλος μπήκαν για να πάρουν αυτόγραφα από τους αγαπημέονυς τους παίκτες, κι επί τη ευκαιρία πήραν και μερικά σουβενίρ από τον αγαπημένο τους αγωνιστικό χώρο. Επίσης, σε επίπδο μπάλας, άκουσα ότι παραιτήθηκε ο σκάουτερ της Μπάρτσα χθες επειδή συνειδητοποίησε ότι δεν θα φτάσει ποτέ το επίπεδο του Παναθηναϊκού.

Όπως τα είπες... ο άνθρωπός μας στην Παιανία (ευτυχώς εξακολουθούν να παραμένουν και οι άλλοι δύο, που με την σημαντική προσθήκη του Φρέιτας κάνουν καλά τη δουλειά τους). Μπάκε-Τεσσέιρο-Τεν Κάτε-Νιόπλιας-Ζεσουάλδο και η εποποιία συνεχίζεται...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Βλέπω πάλι Γκμοχ και Φυλακούρη...