20.2.11

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-1


Με γκολ του Μιραλάς και του Τζεμπούρ.
Νικήσαμε μεν, αλλά...
Δεν εννοώ τα μυξοκλάματα και τους τζαμπαμαγκισμούς των Βάζελων. Από τέτοια είμαστε χρόνια μαθημένοι. Εννοώ τα εγκληματικά λάθη τα δικά μας. Να μας βολεύει το 1-0... Πού ξανακούστηκε! Λες και δεν την έχουμε ξαναπατήσει με αυτό το "κωλοσκόρ". Αλλά μυαλό δεν βάζουμε...
Το τί λένε οι διάφοροι λέτοι, οι καραγκούνες και τά νινάκια μάς αφήνει ψυχρότατα αδιάφορους
Όπως επίσης το αν είναι "δικοί μας" οι καλόπουλοι και οι τρυφωνάδες το ξέρουν καλά αυτοί που τα λένε.
Γουστάρω που νικήσαμε. Εννοείται. Γουστάρω που ΤΟΥΣ νικήσαμε. Πάντα τέτοια. Αλλά, ρε Ερνέστο, άλλαξε, αγάπη μου, μυαλά. Στον Ολυμπιακό είσαι προπονητής, δεν είσαι σε καμμιά Βιγιαρεάλ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κι εγω γουσταρω κ.Καθηγητα πολυ γουσταρω που τους μαμησαμε.
να θυμηθουμε και το ωραιο που εγραψες παλια: "στων πρασινων τον πρωκτο τον εβαζουμε σμπροχτο"...

Hades είπε...

Προσωπικά δεν την χάρηκα ούτε στο ελάχιστο τη νίκη και το λέω ευθέως. Ναι,. κι εγώ θέλω να τους πατάμε παντού και πάντα, άλλα με τον τρόπο που πρέπει.

Και κυρίως δεν γουστάρω μια νίκη μου δεν μου άρεσε να συνοδεύεται από άνανδρες επιθέσεις σε παίκτες αντιπάλου ομάδας, κι εξίσου χάλια με ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ δηλώσεις παντός τύπου.

Όσον αφορά ΚΑΙ τα χθεσινά εγκλήματα Βαλβέρδε, με έχει κουράσει. Τα λέμε έναν ολόκληρο χρόνο. Δεν μπορώ να επανέλθω. Μόνο κατ' εξαίρεσιν θα του δώσω συγχαρητήρια για την εκπληκτική έμπνευση να βάλει αλλαγή τον... μπλόγκερ. Πρέπει να την είχε δει στον ύπνο του. Κι όσον αφορά το όλοι πίσω του β', μα εδώ το'χουμε κάνει έως και με τον Πανσερραϊκό, δεν θα το κάναμε χθες;

Ναι μεν το υποτιθέμενο χέρι του Τοροσίδη ήταν ακούσιο, ναι μεν το γκολ του (ανύπαρκτου) Τζιμπούρ θεωρώ ότι δεν ήταν οφ-σάιντ, όμως ο βάζελος χθες δικαίως διαμαρτύρεται, ας μην κρυβόμαστε. Το ακυρωθέν γκολ του δεν ήθελε κανένα ρηπλέυ για να φανεί αν έπρεπε να μετρήσει ή όχι.

Κάποιος πρέπει να πει του Μαρινάκη ότι έτσι δεν πάει πουθενά.