13.2.11

ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ



Τ Ρ Ε Μ Ο Υ Ν ! ! ! ! ! !

Τρέμουν και το δείχνουν! Τρέμουν και ακούγεται παντού! Τρέμουν και το γράφουν!

Φίλε και σύγγαυρε Γιάννη Μώραλη, δείξε στους παίχτες μας και στον Βαλβέρδε τις φυλλάδες τους και εξήγησέ τους τί ακριβώς πρέπει να κάνουν το ερχόμενο Σάββατο. Όχι απλώς να νικήσουν. Αυτό το ξέρουν και οι ίδιοι. Εξήγησέ τους ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ.

ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ.

4 σχόλια:

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ είπε...

Δεν είναι μόνο απαίτηση είναι και πεποίθηση. Οι Βαζελίνες(εγώ έτσι τους έμαθα, έτσι τους αποκαλώ) θα συντριβούν. Η νίκη θα είναι ολοκληρωτική. Στο αποτέλεσμα μπορεί να διαφωνούμε. Εγώ με 5-0 θα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, αφού θα έχουμε ξεπεράσει τις πρόσφατες τεσσάρες.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΑΧΙ: Καλημέρα. Όσο πιο πολλά!

Hades είπε...

Πάντως εγώ, σύγγαυροι, αν και μοιράζομαι την ίδια ευχή, το φοβάμαι το ματς, ιδίως αν ο βάζελος σήμερα χάσει, διότι θα έχουμε καθαρό +10 διαφορά και φοβάμαι μην κατέβουμε σφυρίζοντας ότι το'χουμε πάρει προ αγώνος το παιχνίδι. Δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ξανακάνει στο παρελθόν, να χάνουμε τέτοια παιχνίδια από την... προ αγώνος βεβαιότητά μας. Αυτό που θέλει η ερχόμενη βδομάδα είναι πλύση εγκεφάλου, ότι η διαφορά είναι στους μηδέν βαθμούς και ότι από το ντέρμπυ εξαρτάται ο τίτλος. Εν ανάγκη, ας μπει κι ένα πρόστιμο σε ενδεχόμενο ήττας, να'χουν κάτι να σκέπτονται.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ HADES: Πρέπει οπωσδήποτε να τους νικήσουμε και με σκορ.