20.2.11

ΤΟ ΑΙΣΧΡΟΤΕΡΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑΕΤΙΑΣ (τουλάχιστον)



"Αντικειμενικά" αίσχη.

3 σχόλια:

Hades είπε...

Είναι άσχημο πράγμα να περιμένεις να δεις πτώμα για να πουλήσεις φύλλα... Το πιο άσχημο είναι το ότι τέτοια φύλλα πουλάνε...

costas είπε...

Ο Δημάτος, αρχισυντάκτης της Goal, είναι ΑΕΚ. Όλες αυτές οι δήθεν αντικειμενικές εφημερίδες είναι φίδια κολοβά. Δεν υπάρχει αντικειμενικότητα σε αυτές τις κωλοφυλλάδες. Να με συγχωρέσετε για τα Γαλλικά μου. Πέρυσι, μετά την σφαγέ στο Ο.Α.Κ.Α. για τα play off, όπου άκουσον-άκουσον μας ακυρώθηκαν 4 καλάθια έχοντας χτυπήσει η μπάλα στο ταμπλό της μπασκέτας δίχως να ακουμπήσει στεφάνι. Όλοι ξέρουμε ότι ένας παίχτης μπορεί να κόψει την μπάλα μόνο όταν ακουμπήσει το στεφάνι, άπαξ όμως ακουμπήσει το ταμπλό δεν έχει δικαώμα να σταματήσει την μπάλα. Και, όμως, αυτός ο στοιχειώδης κανόνας καταργήθηκε πέρυσι στα play off του Ο.Α.Κ.Α. Την επομένη βγήκε η GOAL του Δημάτου με πρωτοσέλιδο "ΠΌΤΕ? ΠΟΤΕ!!!".
Όλες οι δήθεν αντικειμενικές εφημερίδες, από την GOAL, EΞΕΔΡΑ ΚΑΙ SPORT DAY λυσσάξαν με τον Ολυμπιακό φέτος, ιδίως μετά τον αγώνα με τον Π.Ο.Α. ΄
Αλλά, αγαπητοί σύγγαυροι, εδώ είστε και εδώ είμαι. Την επομένη της απονομής του τίτλο, θα υπάρχουν με κόκκινα μεγάλα γράμματα σε όλες τις "αντικειμενικές εφημερίδες" ο εξής τίτλο "ΚΟΚΚΙΝΗΣΕ Ο ΤΙΤΛΟΣ: ΕΠΙΑΣΕ ΛΙΜΑΝΙ" και να σου οι διπλές αφίσες ΜΙΡΑΛΑΣ, ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ ΚΑΙ ΙΜΠΑΓΑΘΑ.
ΕΔΩ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ.

Φιλικά,
Κώστας.

υ.γ. όπως πάντα, προσεγμένη δουλειά στο blog σας.

Ανώνυμος είπε...

Η συγκεκριμένη εφημερίδα είχε ξεφύγει γενικά τα τελευταία χρόνια μέχρι να αποκαλυφθεί πλέον εντελώς τι υποστηρίζει.Είναι βαμμένη αντιολυμπιακή.Απορώ κάποιοι δημοσιογράφοι γαύροι γιατί παραμένουν σε τέτοιες εφημερίδες.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μην τις διαβάζετε.Εγώ δεν είμαι ούτε Ολυμπιακός ούτε Παναθηναϊκός.Είμαι ΠΑΟΚ και σας πληροφορώ ότι πολλοί ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ θεωρούμε τον Παναθηναϊκό τον σύλλογο που δίδαξε τα σκάνδαλα σε Ελλάδα και Ευρώπη από πολύ παλιά,που σχετίστηκε με καθεστώτα και που είχε μια ζωή την εύνοια της πολιτείας,των ΜΜΕ και για το λόγο αυτό αλώνιζε αθόρυβα τις περισσότερες φορές.Για μένα είναι ο πιο αισχρός ελληνικός σύλλογος.Αυτό δεν σημαίνει ότι συμπαθώ τον Ολυμπιακό,αλλά ο Ολυμπιακός έχει φανατικό κόσμο,έχει τσαμπουκά,δημιουργεί πάθη αρνητικά και θετικά.Ο ΠΑΟ δεν έχει τίποτα από αυτά,πάντα στηριζόταν σε κλίκες που κάνουν μια ζωή προπαγάνδα.Όταν πέρυσι σφάξανε την ομάδα μου στο ΟΑΚΑ και οι εφημερίδες της Αθήνας δεν είπαν ούτε λέξη,αηδίασα πραγματικά για οτιδήποτε πράσινο.Κάποτε την διάβαζα την Γκολ,τώρα ούτε να την φτύσω.Και δεν είναι η μοναδική,και οι άλλες εφημερίδες που αναφέρονται πιο πάνω είναι τα ίδια.