12.2.11

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Ο ΝΕΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ


Τάδε έφη Γεώργιος Πεταλωτής:

Η συμπεριφορά των εκπροσώπων της ΕΕ, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ, κατά τη σημερινή τους συνέντευξη, ήταν απαράδεκτη. Τους ζητήσαμε να βοηθήσουν και τιμάμε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις μας. Δεν ζητήσαμε όμως από κανένα να παρεμβαίνει στα εσωτερικά της χώρας. Θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν τον ρόλο τους. Και αυτό θα το καταστήσουμε σαφές σε όλους τους εταίρους μας. Έχουμε ανάγκη αλλά έχουμε και όρια. Και τα όρια της αξιοπρέπειάς μας δεν τα διαπραγματευόμαστε με κανέναν. Εντολές παίρνουμε μόνο από τον ελληνικό λαό.


Που γελάμε / κλαίμε;
Παντού!

Όμως εκεί που λέει "Εντολές παίρνουμε μόνο από τον ελληνικό λαό" γίνεται νέος Γεώργιος Καραϊσκάκης.

9 σχόλια:

kaltsovrako είπε...

και εκεί ακριβώς είναι του λες "βρε δε πάτε να ....". Ως λαός ομιλώ, βεβαίως, βεβαίως.

Hades είπε...

Κι εγώ έχω ανατριχιάσει σύγγαυρε! Ζούμε τεράστιες στιγμές! Γύρισαν τα πόδια επιτέλους να χτυπήσουν το κεφάλι! Και δεν ξέρω αν άκουσες και το άλλο! Κατέθεσε διάβημα ο Ζορζ pasok στον Νομινίκ Στρος Καν! Ουδείς ξέρει γιατί βέβαια, αλλά το κατέθεσε!
Ε, ρε ξύλο που πρέπει να πέσει...

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός δείχνει τα οριά του στην Αίγυπτο. Όταν κι έδω μετά από μερικά χρόνια πέσει πείνα ίσως γίνει της Αιγύπτου.. Δεν το εύχομαι αλλά δυστηχώς η πείνα είναι της ιστορίας ο κινητής...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Kaltsovrako: Να μην πάνε. Να τουσ πάμε!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Ναι, τρμάζει το Κεφάλαιο, όταν μιλάει ο πρόεδρος της... Σοσιαλιστικής Διεθνούς!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ανώνυμος: Συμφωνώ 100%. Αυτή είναι η απόλυτη αλήθεια. Για την πείνα μιλάω.

Φυρί-φυρί είπε...

Το σενάριο του σήριαλ προβλέπει και άλλα σασπένς. Οι ρόλοι τώρα έλεγαν: "Εσύ ο κακός θα πεις κάτι προσβλητικό και προκλητικό, για να δώσεις πάσα στον δικό μας να κάνει το ..."πατριωτικό" κομμάτι του".
Βρε ουστ κοπρίτες.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Φυρί-φυρί: Ναί, βέβαια. Τώρα θα βγουν οι "πατριώται" τύπου ΓΑΠ να προτάξουν τα στήθη τους στους επιβουλευτές του ελληνισμού για να... περάσουν... ξανά (οι... επιβουλευτές)!

Hades είπε...

Όντως πολύ σωστό το περί πείνας σχόλιο. Να προσθέσω κι εγώ τον θεμελιώδη παράγοντα της βλακείας με τη σειρά μου. Διότι είμεθα τόσο βλάκες που ακόμη τους επιτρέππουμε να μας πείθουν ότι περνάμε καλά.