18.3.11

ΓΕΙΑ ΣΟΥ, ΑΔΑΜΙΔΗ, ΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑΣ!


Να και η σημερινή στάση του γίγαντος Αδαμίδη για τα χτεσινά του κατορθώματα:

Ηταν μια εσωτερική υπόθεση της ενωσίτικης οικογένειας, διογκώθηκε νομίζω. Μας βγήκε η ένταση όλης της ημέρας. Είμαι 36 στα 37 μου και δεν έχω ζήσει ποτέ μέρα να έχω ζήσει τόσο έντονα. Έχει συμβεί. Άνθρωποι είμαστε, μας βγαίνει και η οπαδική μας ιδιότητα. Έχουν υπάρξει και άλλοι πρόεδροι σε παρόμοια κατάσταση. Ήταν μια κακιά στιγμή, ξέρετε και τα συνθήματα δεν έχουν μεγάλη ποικιλία εδώ στην Ελλάδα. Αναγνωρίζω πως δεν έπρεπε να το κάνω.

***********************

Λοιπόν βγαίνει ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού μεθαύριο μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ (υπόθεση είναι, αλλά μπορεί όντως να συμβεί) και αναφωνεί με εκφορά συνθήματος τα εξής υπέροχα λόγια: ΡΕ ΓΑΜΙΔΙ ΑΔΑΜΙΔΗ, ΣΟΥ 'ΣΚΙΣΑ, ΠΟΥΣΤΑΡΑ, ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ.
Χαμός την άλλη μέρα στα μήντια (στις φυλλάδες και στα ηλεκτρονικά ΜΕΕ) για την μαρινάκεια απρέπεια, χυδαιότητα κ.λπ. Και ξαναβγαίνει ο Ευάγγελος και δηλώνει τα εξής "επανορθωτικά":

Ηταν μια εσωτερική υπόθεση της ερυθρόλευκης οικογένειας, διογκώθηκε νομίζω. Μας βγήκε η ένταση όλης της ημέρας. Είμαι 36 στα 37 μου και δεν έχω ζήσει ποτέ μέρα να έχω ζήσει τόσο έντονα. Έχει συμβεί. Άνθρωποι είμαστε, μας βγαίνει και η οπαδική μας ιδιότητα. Έχουν υπάρξει και άλλοι πρόεδροι σε παρόμοια κατάσταση, όπως ο κ. Αδαμίδης και ο κ. Τζίγγερ. Ήταν μια κακιά στιγμή, ξέρετε και τα συνθήματα δεν έχουν μεγάλη ποικιλία εδώ στην Ελλάδα. Αναγνωρίζω πως δεν έπρεπε να το κάνω.

**************************

ΥΠΕΡΟΧΑ ΟΛΑ!

ΚΑΙ Ο ΚΗΠΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, ΑΝΘΗΡΟΣ...
ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ Η ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ (ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ, ΓΑΜΩ!)

6 σχόλια:

giaolaftaieioolympiakos είπε...

Ιστορία μου, αμαρτία μου. Ο άντρας ο μεγάλος δεν χρειάζεται blog, facebook, και τα λοιπά για να ζητήσει συγνώμη. Βγαίνει και το λέει δίχως "μα" και "μου". Αλλά, του κάκου, που να ζητήσει συγνώμη ο εραστής της ποικιλίας που έχει τσακωθεί με κάθε ακάλυπτη επιταγή. Επί της ουσίας, όμως, ο Αδαμίδης 21 κατά την διάρκεια της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν τηρούσε σιγή ιχθύος σε όλα τα επεισόδια που είχαν γίνει από δικούς του οπαδούς και οπαδούς του ΠΟΑ. Θα μου πεις τώρα, εδώ τον κυνηγάγανε οι οπαδοί της Μάρθας Βούρτση. Ε, σκέφτηκε, ας κερδίσω λίγο πόντους με το να πουλήσω λίγο οriginal21 οπαδιλίκι.

Εν κατακλείδι, ο Αφραγκίδης πρέπει να είναι ο μοναδικός πρόεδρος ΠΑΕ που έχει λιγότερα λεφτά από τους ποδοσφαιριστές. Αλλά, ότι δηλώσεις είσαι.

giaolaftaieioolympiakos είπε...

Εδώ είναι ένας άλλος αντικειμενικός δημοσιογράφος ο οποίος ανοίγοντας ένα blog και γράφοντας σε αυτό, αραδιάζει κατεβατά και αμπελοφιλοσοφίες εν χορώ αναγάγοντας σε μάγκα και δάγκα τον Σισέ που γρονθοκόπησε την 8-μηνών έγκυο γυναίκα του προ 2χρόνων και αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Ολυμπιακός είναι υπόλογος για όλα. Απαντώ ως Costas Pahis στο κατάπτυσο άρθρο του. http://editorial.blogs.sportnet.gr/archives/189#comments

Ανώνυμος είπε...

Έχει δίκιο ο Αδαμίδης όταν λέει
ότι δεν υπάρχει ποικιλία συνθημάτων.ένα όμως του ταιριάζει
Ρε Αδαμίδη
είσαι μεγάλο αρ...ι

Φυρί-φυρί είπε...

Απο Fa μινόρε. "Εμπρός της ΑΕΚ χανουμάκια, μοστράρετε και βγάλτε τα στριγκάκια, ποπούς αλείψτε, εκεί που πρέπει γλύψτε, ρουφήξτε ρουφήξτε ρουφήξτε..."
Μια προσφορά για την καταπολέμηση της πενίας των αθλητικών συνθημάτων.

3moresongs είπε...

Νομίζω οτι αυτό ήταν το κερασάκι στη τούρτα της φετινής σεζόν...ο πρόεδρος των ΑΝΤΙ-ολυμπιακών να μας βρίζει εν χορώ...θα τα πουμε αύριο "κύριε" Αδαμίδη...
Κύριε Γιώργο ίσως βρεθούμε και μεις γιατί καταβαίνω απο Έδεσσα, τελευταιο ματς για φέτος!

Γερόγαυρος είπε...

Τελικά αρχίζω να έχω μεγαλύτερη εκτίμηση στους Πατεροβγαινοπουλαιοτζιγγεργιανακοπουλαίους, παρά σε αυτό το ....... Νοητικόν "Ομοίομα". !!!

Α ρε, ανευ αρχι ...δαμίδη.
Δεν μπορεί αύριο να θυμηθούνε οι "Γαύροι" το σκόρ της αποφράδος ημέρας για την Θ-7, και να το μιμηθούν. !!!

Ας είναι και 1-2 λιγότερα. !!!