16.3.11

ΡΕ ΤΗ ΓΚΑΖΕΤΑ!


Στη φοβερή και τρομερή gazetta.gr διαβάσαμε πριν από δέκα λεπτά τα εξής υπέροχα και άκρως ποιητικά λόγια:


Η γκάφα: Με αυτά που έγιναν στην Τούμπα η γκάφα δεν μπορεί να είναι αγωνιστική... Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με την συμπεριφορά τους έκαναν ό,τι χειρότερο για την ομάδα τους. Να δούμε πότε θα το καταλάβουν αυτό...



ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ!!!

Τι μετρημένο στύλ;! Τί εκλεπτυσμένα ήθη;! Και πόση ανωτερότης;!

4 σχόλια:

giaolaftaieioolympiakos είπε...

Είναι προ πολλού γνωστό ότι η gazzeta.gr ανήκει στον όμιλο του γιωτά υιού του Παύλου Γιαννακόπουλου, Δημήτρη. Η οποία εν λόγω εταιρεία media group DPG που του ανήκει, έχει διευρύνει τους ορίζοντες της στον διαδικτυακό κόσμο και έχει μεταξύ άλλων τα παρακάτω αθλητικά sites:
* www.theplayer.gr
* www.sportdog.gr
* www.katimagiko.gr (εξ ου και η μύνηση του Προέδρου του Ολυμπιακού και η αποχώρηση του Άκη από το εν λόγω site όντας εκπρόσωπος της ΘΥΡΑΣ 7. Παρά ταυτά, ο Αλέφαντος και ο Γαβαθιώτης παραμένουν σταθερές αξίες στο παραπάνω site)

Τέλος, με όλο το θάρρος και με καμία διάθεση να σας αποπάρω, επειδή είδα ότι έχετε το onsports.gr στα αγαπημένα σας sites, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι και αυτό ανήκει στην παραπάνω εταιρεία MEDIA group DPG του υιού Γιαννακόπουλου.

Φιλικά,
Κώστας.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ giaolaftaieioolympiakos: Σωστά τα λες.
Το onsports.gr το έχω βάλει, επειδή γράφει κάποια συντάκτρια, όχι δικιά μας, που όμως εκτιμώ απεριόριστα.

giaolaftaieioolympiakos είπε...

Δεκτό. Επ΄ουδενί δεν ήθελα να ακουστώ ότι σας δίνω υποδείξεις και σας πατρονάρω. Ούτως ή άλλως, όλοι μπορούμε να κρίνουμε τα γραπτά των άλλων είτε είναι σε δικά μας sites είτε σε άλλα.

Φιλικά,
Κώστας.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ giaolaftaieioolympiakos: Κώστα, σωστά απόρησες!