29.7.11

ΕΝΑ ΤΑΝΓΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΥΣΙΑΝΟ ΓΚΑΓΙΕΤΙ


Ανάρτησή μου στο γιουτιούμπ:

ΕΝΑ ΤΑΝΓΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ LUCIANO GALLETTI: LA CUMPARSITA

3 σχόλια:

Φυρί-φυρί είπε...

Μπράβο Γιώργο, δεν πρέπει να ξεχνάμε όσους πρόσφεραν έως εκεί που τους επιτρέψαν οι δυνάμεις τους. Παρά την συνήθη πρακτική κάποιων φυλλάδων να λερώσουν το πέρασμα του απο το λιμάνι μας, ο Λουσιάνο τίμησε την φανέλα.

George είπε...

Tο βράδυ της Παρασκευης πηγα σε ενα ταβερνακι μαζι με την γυναικα μου...Εκει που τρώγαμε μου λεει "Κοιτα ποιος ήρθε!" Σηκωνω το κεφαλι και νατος μπροστά μου μαζι με ενα ελληνα φιλο του, ο Λουτσιανο Γκαλετι....Το ειχα ξαναπετυχει πριν ενα χρονο περιπου τετοια εποχη παλι στην ιδια περιοχη , φανταζομαι εχει γνωστους εκει, οποτε δεν εξεπλαγην και τοσο...

Εστειλα αμεσως sms σε καμια 10αρια γαυρους φιλους , του στυλ " ποιος καθεται διπλα μου σε ταβερνα..." . Κανεις βεβαια δεν το βρηκε αν και βεβαια γελασα με απαντησεις "ο Γκετσεβιτσιους" "Ζαβλανος ή ο Walter Berry".

Το θεμα ειναι οτι οι 7 μου απαντησαν "κερνα τον παιχταρα μια μπυρα και ενημερωσε τον για την ευγνωμοσυνη μας" και οι αλλοι 3 "προσεχε το προτοφολι σου ή φτυστον ή πετα του τραπεζι στο κεφαλι". Ηθελα να παω να του μιλησω , οπως ειχα κανει την προηγουμενη φορα.Ενιωσα ομως οτι ο ανθρωπος ειχε ερθει απλα με την παρεα του να φαει και να ευχαριστηθει μια βραδια μεταξυ λιγων φιλων, εδειχνε μια σαφεστατη αμηχανια αναμεσα σε κοσμο-ισως να μην μπορει να προβλεψει τι αντιδρασεις θα αντιμετωπιζει τωρα πια, οποτε περιοριστικα σε ενα απλο νευμα χαιρετισμού με την γνωστη παραδοσιακη ανυψωση του ποτηριου.

Χαρηκα που τον ειδα, οτι και να εχει γινει με την ομαδα , δεν παυει να ειναι ενας παικτης που εγραψε την δικια του ιστορια στο συλλογο και εγω θα τον εχω παντα στην καρδια μου με θετικο προσημο.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Φυρί-φυρί & George: Ο Γκαλέτι υπηρέτησε τον Θρύλο με αυταπάρνηση. Το ότι (και οι τρεις μας) είμαστε με τον ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ που διακινδυνεύει έτι περαιτέρω την υγεία του ίσως περισσεύει που το γράφω.