19.8.11

ΟΙ ΛΑΧΑΝΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΟΥ "ΠΡΕΣΒΗ" ΠΕΡΙΣΥ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ



Αυτά γράφουνε σήμερα. Όποιος βγάλει άκρη είναι ή θηρίον ή θεός.
Ειδικά το πρωτοσέλιδο του DERBY αφορά μόνο υψηλές ποιητικές διάνοιες. Πού να το συλλάβει το νιονιό του απλού λαού!...


Αυτά γράφανε οι φυλλάδες του Panatinaikos πέρισυ. Πού να το φανταστούνε ότι η εκδίκηση θα έρχονταν (όχι κρύα*) αλλά ζεστή;!

* κρύα τούς ήρθε κάποια άλλη...

5 σχόλια:

kaltsovrako είπε...

Τί που να το φανταστούνε;
Τα τελευταία χρόνια αυτού του είδους το κάζο το πάθανε από τον Ανόρθωση με τριάρα και από την Στάνταρ Λιέγης (τον πανιώνιο του Βελγίου, όπως γράφανε χαρακτηριστικά μετά την ήττα του Ολυμπιακού)... πάλι με 3άρες.
Άρα λοιπόν η έλλειψη φαντασίας δεν είναι λόγος για να μην δεις αυτό που σου έρχεται. Η έλλειψη όρασης είναι ο λόγος που ορισμένοι "ξαφνιάζονται" καθώς και η έλλειψη της -χαοτικής- λογικής, είναι αλήθεια, του ίδιου του αθλήματος.

Προσωπικά, δεν ξαφνιάστηκα πέρσι από το 1-0, όταν χάσαμε από την ίδια όμάδα. Είχα δει την ομάδα μας στο 2-1 μέσα στο Καραϊσκάκης και είχα καταλάβει πόσο ΔΕΝ τρεχαμε εμείς και πόσο τρεχανε αυτοί.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Kaltovrako: Δίκιο έχεις σύγγαυρε. Αλλά τελω και εγώ εν συγχύσει ύστερα από τα υπέροχα νέα που μάς ήρθαν από τη... Γη της Επαγγελίας.

Θανος Πεππας είπε...

Νομιζω οτι καταλαβα το βαθυστοχαστο νοημα της ντερμποφυλλαδας. Προφανως επειδη εμεις λεμε οτι "μονο με Χουντα" πηγαιναν εκει που πηγαιναν, τωρα επεσε η Χουντα και ελευθερωθηκαμε;;;;;;;;;
Τοσο μπορεσε να σκεφτει το ταπεινο μου μυαλο...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θάνος Πέππας: Μα εσύ, παιδί μου, είσαι γεννημένος... επιστήμονας! Εύγε!

Hades είπε...

Εγώ νομίζω ότι έχουν σαλτάρει από την πολλή φάπα (βασικά άλλο ήθελα να πω αλλα΄ας αρκεστούμε στην...φάπα) και δεν ξέρουν τι λένε! Ας το παραβλέψουμε μια φορά και να ευχαριστηθούμε την εορταστική ατμόσφαιρα! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!