20.4.12

ΤΡΙΠΛΕΤΤΑ ΘΡΥΛΟΥ


Ο μπλογκάρχης μαζί με τον Νίκο Μαυρωνά και τον Θεόδωρο Α. Πέππα, υπογράφοντας ως ΤΡΙΠΛΕΤΤΑ ΘΡΥΛΟΥ, βγάλαμε ένα βιβλιαράκι με ερωταπαντήσεις (εύκολες, δύσκολες, πολύ δύσκολες, πάρα πολύ δύσκολες και σχεδόν απίθανες στο να απαντηθούν) για όσους Γαύρους θέλουν να δοκιμαστούν στην ολυμπιακογνωσία και στη θρυλοφροσύνη.


Από τις γαύρικες Εκδόσεις ΔΙΑΥΛΟΣ του σύγγαυρου Μανόλη Δεληγιαννάκη, εννοείται!

9 σχόλια:

mythrylos είπε...

Καλησπερα κυριε Κεντρωτη. Το βιβλιο σας μπορω να το αγορασω μονο σε επιλεγμενα καταστηματα ή και σε απλα βιβλιοπωλεια σε μερη οπως πχ Σαλαμινα;;;

Ανώνυμος είπε...

ΠΆΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΓΓΑΥΡΟΙ.

ΘΡΥΛΟΠΙΣΤΟΣ είπε...

Καλή πορεία να έχει για να έχουμε κουράγιο να βγάλουμε και άλλο!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ mythrylos: Το βιβλίο μπορεί να παραγελθεί από τις εκδόσεις ΔΙΑΥΛΟΣ (τηλ.: 210-3617473 και 210-3611169) και να φθάσει παντού σε δύο μέρες. Χαίρε!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ανώνυμος: Ευχαριστούμε, συγγαυρότατε!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΘΡΥΛΟΠΙΣΤΟΣ: Ναί, Θρυλόπιστε, το καλύτερο είναι να αγοράσουμε όλα τα αντίτυπα εμείς, για να έχουμε το κουράγιο να βγάλουμε κι άλλο, για να ξαναγοράσουμε όλα τα αντίτυπα πάλι εμείς, για να έχουμε το κουράγιο να βγάλουμε κι άλλο, για να ξαναγοράσουμε όλα τα αντίτυπα ξανά μανά εμείς, για να έχουμε το κουράγιο να βγάλουμε κι άλλο...

'Ελα, σε πειράζω!...

Θέη είπε...

Καλοτάξιδο, Δάσκαλε!

Ανώνυμος είπε...

Η ΘΡΥΛΟΦΡΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΦΡΟΣΥΝΗ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ;

Vassilis Tsapatsaris είπε...

Όπως τό έγραψα στο blog του ThAP:

"Αγαπητοί Θεόδωρε, Γιώργο και Νίκο

Αφού σας ευχαριστήσω θερμά για τις ευχαριστίες σας, θα ήθελα να αναφερθώ μόνο σε μία από τις πολλές και όμορφες σκέψεις που μου γεννά ο πρόλογος σας και βέβαια η ανάγνωση ολόκληρου αυτού του πολύτιμου βιβλίου σας. Σκέφτομαι πόσο άλλαξαν - με αφορμή αυτά τα κουίζ τα βράδια της μοναχικής μου (έως τότε) αναζήτησης σε ολυμπιακές αναμνήσεις, αλλά και σε γεγονότα άλλων εποχών. Μας ένωσε η αγάπη μας για τον Ολυμπιακό και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο το εκφράζουμε.

Τα κουίζ αυτά έγιναν η αφορμή να γνωριστούμε, να κάνουμε παρέα, να ζούμε τον Ολυμπιακό μαζί και να μαθαίνουμε όμορφες αθλητικές και όχι μόνο ιστορίες που δεν πρέπει και είναι κρίμα να ξεχαστούν.

Θερμά συγχαρητήρια για τη συγγραφή αυτού του πολύτιμου βιβλίου και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υπέροχη παρέα και τις μοναδικές γνώσεις.

Βασίλης Τσαπατσάρης

ΥΓ. Με το βιβλίο σας αυτό νομίζω ότι πλέον βρέθηκε και η «ύλη» των εισαγωγικών εξετάσεων υποψηφίων νέων μελών στους ΘΚΕ!!! "