14.4.12

ΣΤΟ ΤΣΑΚΑ-ΤΣΑΚΑ ΝΑ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥ ΒΛΑΣΗ ΤΣΑΚΑ!

Αντιγράφω από το www.sport24.gr:

Μία ενδεκάδα... Πριγκιπάτοι!

Τερματοφύλακας: Ιτάνζ
Ναι το όνομα του τερματοφύλακα του Ατρόμητου ακούστηκε στον ηλεκτρονικό και γραπτό Τύπο, καθώς εκείνη την περίοδο δεν μας έκανε ο Καρνέζης με τον Κοτσόλη. Ευτυχώς για τον ίδιο τον Γάλλο έμεινε στο Περιστέρι και μάλιστα πήγε στον τελικό Κυπέλλου.

Αμυντικοί: Σκόνδρας, Κοντρέρας, Ντουγκλάο, Τζαβέλλας
Για τον Τζαβέλλα τι να πούμε; Ο άνθρωπος περίμενε, περίμενε και στο τέλος υπέγραψε στην Μονακό. Οι υπόλοιποι τρεις είναι μερικά από τα ονόματα που ακούστηκαν, όπως και 3-4 παίκτες από την Πόρτο και 4-5 από την Ισπανία. Στο τέλος με τον Σαριέγκι έμειναν οι πράσινοι.

Μέσοι: Μπελούτσι, Κάστρο, Ανάκογλου
Ναι ο πρώην άσος του Ολυμπιακού ήταν στη λίστα του Βλάση Τσάκα, που ήθελε με τη μεταγραφή του να προκαλέσει αίσθηση στους φίλους των ερυθρόλευκων. Από κοντά η "καψούρα" του Ζεσουάλδο Φερέιρα, Κάστρο, και ο ελπιδοφόρος μέσος Ανάκογλου.

Επιθετικοί: Ροναλντίνιο, Σισέ, Σικαμπάλα
Εδώ σπάσαμε τα κοντέρ. Ο κίλερ Σισέ παραλίγο να επιστρέψει, έχοντας δίπλα του τους μάγους της μπάλας Ροναλντίνιο και Σικαμπάλα. Με τον Βραζιλιάνο μάλιστα έγινε ολόκληρο θέμα στην πατρίδα του, αλλά γρήγορα ξεφούσκωσε η είδηση.


Αι, όχι να βάλουμε και στον Μπελούτσι... πράσινο χρώμα!

2 σχόλια:

Hades είπε...

Σύγγαυρε παρακαλώ να ανακαλέσεις: τα ονόματα που αναφέρεις έχουν απλώς τραυματιστεί. Θα επανέλθουν οσονούπω στην βασική ενδεκάδα... :):)

Καλή ανάσταση εύχομαι σε όλους!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Σφάζεις με τον... (υαλο)βάμβακα!