6.2.13

KOYIZAKI






Παρακαλώ πολύ, αναγνωρίστε τους κυρίους!

9 σχόλια:

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Ας πιάσω τα δυόπρωτα Ροζέ Μιλλά και Φλόριαν Αλμπερτ

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θεόδωρος Α. Πέππας: Δεν λες και τα υπόλοιπα; Και τον ξαπλωμένο μπρούμυτα τύπο στην πρώτη φωτογραφία παρακαλώ - εύκολο είναι!

Γερόγαυρος είπε...

O τελευταίος μοιάζει με τον Κεντρωτή, με άλλο χρώμα φανέλας, για να μας .... παραπλανήσει .... :-)

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Γερόγαυρος: Αυτό κι αν είναι κομπλιμέντο! Πάντως "Κυριάκο" λένε τον αδελφό μου, που είναι "αλλόθρησκος" - αυτό είναι βοήθεια για την απάντηση.

Vassilis Tsapatsaris είπε...

Το Ροζέ Μιλλά τον ήξερα. Ο ξαπλωμένος πρέπει να είναι ο τερματοφύλακς της Ρουμανίας που έφαγε σε 10 λεπτά τα δυο γκολάκια στο 2-1. Ή ο Λουνγκ ή ο Στελέα (μάλλον ο πρώτος). Τους άλλους δεν τους γνωρίζω, αλλά έχω σπάσει το κεφάλι μου να βρω ποιος είναι στο 5 με τη φανέλα των Nationale Piloti... :)

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Ramon Quiroga στην 1 ο γκολκηπερ Τωρα στην 3 φέρνει λίγο στον Ουγγρο Τόροτσικ αλλά δεν νομιζω Πάντως ανατολικό μπλοκ Μην λες, πάντως, μόνο τα δικά μου δυσκολα! Ουτε ο Τσαπατσάρης ..μιλησε! Δωσε ..βοήθεια-άλλως βλέπω ..λευκες κολλες!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θεόδωρος Α. Πέππας & Βασίλης Τσαπατράρης: Έχουμε και λέμε:

1. Ο τερματοφύλακςας είναι ο Ρενέ Ιγκίτα (: Καμερούν - Κολομβία 2-1, 1990, εκεί που πήγε να κάνει κάτι μαγκιές του Μιλά και την πάτησε ο κατά τα άλλα γίγαντας Ιγκίτα).

2. Απαντήθηκε σωστά: είναι ο Φλόριαν Άλμπερτ.

Θα ξαναβάλω κουιζάκι!

3. Πιάσατε μόνο το άρωμα: είναι ο Βλόντιμιρζ Λουμπάνσκι.

4. Είναι ο αξεπέραστος Αλμπέρτο Σπένσερ.

5. Είναι ο "Τοποθετημένος Κυριάκος", πιο γνωστός ως Πλάσιντο Ντομίνγκο! (Το "Κυριάκος" το είχα υπαινιχθεί στον Γερόγαυρο).

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Ναι-οντως μονο άρωμα επιασα στον Λουμπάνσκι-ακαθόριστα -ή υποσυνειδητα-ή ...μερος γερασμενης μνημης!-ελεγα "σεντερ φορ ανατολικου μπλοκ" Τον Σπένσερ μονο κατ'ονομα τον ηξερα Εξοχο του Ντομίνγκο Και, ναι, τον Ιγκίτα ειχα κατα νου κι εγραψα Κιρόγα Βία πιάνω την ..βάση κι αυτό με ..μεσον-τον εξεταστη!

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Το "κουϊζακι" ειναι ο ..ορισμός της υποδήλωσης! (Understatement)!!!!