29.6.13

ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΑΓΚΑΛΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ





Είπε ο Πάγκαλος: "Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, προτείνω να αυτοκτονήσουμε όλοι μαζί παρέα".

Ποιοί ΟΛΟΙ;
Ποιοί ΜΑΖΙ;
Ποιοί ΠΑΡΕΑ;

ΕΣΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ; 
ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!
 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπα; Γίνατε και Σύριζα τώρα κ. Καθηγητά; Άντε βρε σύντομα και με τον Καμμένο να μιλάτε για αυτοκτονίες και ψεκασμούς

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ανώνυμος: Το ξέρεις πολύ καλά, Χαφιεδάκη, ότι δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ. Και ξέρεις επίσης πολύ καλά τί είμαι και τί ψηφίζω. Και είμαι αμετακίνητος, και "αμετανόητος". Και δεν μπήκα στη δούλεψη κανενός πολιτικού. Εσύ, όμως, τί είσαι; ΝΔ, ΠΟΛΑΝ, ΛΑΟΣ ή Χρυσαυγή; Παναθηναϊκός ή ΟΦΗ; Ή μήπως είσαι μόνο με το κόμμα και την ομάδα του Χοντρολογοκλόπου;

ΕΙΔΗΣΟΥΛΑ:
Όταν γύρισες από την Ελβετία, όπου είχες μεταβεί με τον Χοντρό "για δουλειές" (του Χοντρού), εσύ χρειάστηκε να πουλήσεις το αυτοκίνητό σου για να ξεχρεώσεις τα 4000 ευρώ που είχες δανειστεί για να πας στον Μωυσή και στον Ααρών. Ο Χοντρός, αντίθετα, τα πήρε από κάποιο προγραμματάκι που τού 'δωσαν τα ακαδημαϊκά συνεταιράκια του, κι εσένα δεν σου το είπε ποτέ.

ΣΥΜΒΟΥΛΙΤΣΑ:
Χαφιεδάκη, αντί να κάνεις "ανώνυμες" εξυπναδούλες, αναλογίσου -μιας και λίγο μυαλουδάκι μάλλον το έχεις ακόμα- τί και πόσο σου έχει κοστίσει ο Χοντρός.

Ανώνυμος είπε...

Καλά όλα αυτά, αλλά τί σχέση έχουν με τον Ολυμπιακό;
Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι χαφιέδες, οι χοντροί και οι λογοκλόποι;
Πείτε μας κι εμάς...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ανώνυμος: Φίλε, μην ανακατεύεσαι! Αυτοί που είναι οι χαφιέδες, οι χοντροί και οι λογοκλόποι το γνωρίζουν, και δεν είναι ολυμπιακοί. Καλό μήνα.