30.11.13

ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΣΥΝΕΤΟΠΟΥΛΟ




'Εφυγε από τη ζωή σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές τού Θρύλου - ο Τάκης Συνετόπουλος, μέλος της θρυλικής αρμάδας του Γουλανδρή.
Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, Τάκη.

4 σχόλια:

Sotiris είπε...

Αξέχαστο έχει μείνει εκείνο το απόγευμα, στο 3-2 που είχε διακοπεί, στο Καραισκάκη. Μέσα στη χούντα, το θυμάμαι σαν τωρα, πιτσιρικάς.. Το έδειχνε μάλιστα ζωντανα η τηλεόραση -είχε αρχισει συστηματικά να δείχνει τα ντέρμπι και όχι μόνο το β ημιχρονο κάποιου αγωνα ομάδας του κέντρου.
Το κυνηγητό Κωνσταντίνου - Συνετόπουλου επισκίασε και τα γκολ και όλα.
Σπουδαίος παίκτης, στενοχωρήθηκα με την είδηση του θανάτου του... Κρίμα
Όμως, θυμάμαι και μια γκολάρα που είχε βάλει στο 1-5 επι της αεκ στη ν φιλαδελφεια, τούβλο, σουτάρα έξω απο την περιοχή, τοχε πιάσει δεν τοχε πιάσει η κάμερα!
Πως περναν τα χρόνια, διάβολε

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Sotiris: Ήταν το πέμπτο γκολ στο 1-5 επί της ΑΕΚ. Ο Συνετόπουλος είχε παίξει μπαλλάρα και είχε αποβληθεί προς το τέλος του αγώνα λόγω υπερμέτρου πάθους. Θυμάμαι την κολοσσιαία του εμφάνιση απέναντι στον Τζίτζι Ρίβα (στο 2-1 του Θρύλου επί της Κάλιαρι) και στον Ριβελίνο (στο 0-0 της Εθνικής Ελλάδος με τη Βραζιλια μέσα στο Μαρακανά). Γαύρος με τα όλα του.

Γερόγαυρος είπε...

Δεν έχω λόγια.
Μαχαιριά στην καρδιά, όπως και ο Θάνατος του Κ.Παπάζογλου.

Όπως τους θυμόμασταν πάντα, έτσι θα συνεχίσουμε να τους θυμόμαστε!

ΑΘΑΝΑΤΟΙ !!!

TK είπε...

Aπιθανος, απροσπελαστος και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Στην ζωη του φορεσε μονο την ερυθρολευκη με τον δαφνοστεφανομενο (επι δυο, δηλ. αυτην του Ολ.Βολου και του Ολ. Πειραιως). ΑΘΑΝΑΤΟΣ !!!
ΤΚ