11.3.15

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1





ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1

Το γκολ του Φράνκο Χάρα στο 89΄ άναψε τα... πνεύματα των πολιτισμένων μελισσανιδοειδών και μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ. Το ματς διακόπηκε - σωστά. Ο Ολυμπιακός πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

* * * * *

Παρά την νίκη και την πρόκριση, η ομάδα δεν έπαιξε μπάλλα. Δεν είναι Ολυμπικαός αυτό το "πράμα". Δεν γκρινιάζω - απλώς λέω αυτό που βλέπω, και το λέω με λύπη, σχεδόν με θλίψη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από μπάλα τίποτα για 70-75 λεπτά κι από τότε κάποια βελτίωση, αλλά και ψυχή. Και το γκολ μπήκε όπως έπρεπε να μπει: με σκόρερ τον ίδιο το "δαφνοστεφανωμένο". Για τα λοιπά, δε νομίζω να απόρησε κανείς. Ούτε για το ντου (με το ζόρι κρατιόντουσαν 90 λεπτά - απορούσαν κι οι ίδιοι) ούτε για τα ηλίθια αντικειμενικά δημοσιεύματα ("φταίει ο Περέϊρα, προκαλεί τα αγνά παληκάρια" - λες και δεν ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μέσα στο Καραϊσκάκη οι Γκαρσίες, Πράνιτς, Κουτρουμπήδες κ.α.) ούτε για τα ναζάκια και τα σάλια του γατούκου στο φινάλε, για την ποιότητα της.."μαγκιάς" του οποίου τυγχάνει να έχω ιδία άποψη ("κοντοχωριανός" γαρ). Γεγονός είναι ότι η νίκη δεν πρέπει να μας χαϊδέψει τα αυτιά, τα αγωνιστικά προβλήματα θα παραμείνουν για φέτος και πρέπει του χρόνου επιτέλους να κινηθούμε σοβαρά για να φτιάξουμε πραγματικά καλή ομάδα. ΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΝΙΚΑΙΑ

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΝΙΚΑΙΑ: Όπως τα γράφεις, σύγγαυρε. Μπάλλα δεν παίζει η ομάδα.