17.5.18

ΛΑΖΑΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

 
ΛΑΖΑΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Είναι καλός ποδοσφαιριστής. Απομένει να δείξει ότι είναι πολύ καλός - στο... πόδι του είναι! Δεν με νοιάζει αν έχει περάσει από όλους τους "αλλόθρησκους". Το ποδόσφαιρο ως προς τον ποδοσφαιριστή δεν είναι ζήτημα "δόγματος" και "ομολογίας" - είναι ζήτημα αποδόσεως στο χορτάρι όπου κυλάει το τόπι.
Μικρός υπήρξε βαμμένος γαύρος - αυτό δεν αλλάζει, αλλά από μόνο του (για εμένα) δεν λέει και πάρα πολλά, γιατί μεταξύ τού "μικρός" και τού "μεγάλος" μεσολαβούν και τα έτη του "επαγγελματία". Ειλικρινώς θέλω ο Χριστοδουλόπουλος να παίξει στον Θρύλο ως καλός επαγγελματίας, κι αν τυχόν προσθέσει και την όποια και όση γαυροσύνη του επιθυμεί, τότε θα είναι όλα πολύ ωραία. Ο Στολτίδης, φέρ' ειπείν, δεν γεννήθηκε γαύρος (ούτε μας είπε ότι έγινε). Το ίδιο και ο Γκαλέτι, ο Ιμπαγάσα, ο Φουστέρ και ο Ντομίνγκες. Το ίδιο και ο Κελεσίδης, ο Λοσάντα και ο Πάντος...
Επαναλαμβάνω: Ο Χριστοδουλόπουλος είναι καλός ποδοσφαιριστής. Απομένει να δείξει ότι είναι πολύ καλός... ότι είναι πάρα πολύ καλός... ότι είναι άριστος.
Κι όταν κρεμάσει τα παπούτσια του, έχοντας αποδείξει κάτι από τα παραπάνω, αν θέλει ας λέει πόσο γαύρος είναι. Εμείς θα λέμε πόσο καλός ποδοσφαιριστής ήταν, αρκεί να το έχει αποδείξει στο χορτάρι, εκεί που κυλάει το τόπι.

Λάζαρε Χριστοδουλόπουλε, καλώς ήρθες στον Ολυμπιακό Σύνδεσμο Φιλάθλων Πειραιώς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: