2.3.07

ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕΛΙ





Δεν χρειάζεται να γράψω τίποτα. Τα λένε όλα μόνοι τους. Τους ευχαριστούμε, σύγγαυροι, που μας φτιάχνουν. Ελπίζω στου Ρέντη να έχουν λάβη γνώση των όσων γράφονται στις φυλλάδες τους. Κι επειδή δεν μπορώ να ποστάρω κείμενο μόνο με βαζελοχρώματα, βάζω και κάτι από τη σύγχρονη ιστορία του Θρύλου. ΑΥΤΟΝ που όλοι οι βάζελοι ξέρουν καλά.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Κεντρωτή, δεν έχω σχόλιο αυτή τη φορά. Η κατάσταση αυτών των ανθρώπων είναι τραγική. Κρίμα! Τι σου κάνει η στέρηση. Έχω όμως μία ερώτηση: Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρούμε τα ονόματα όλων των ποδοσφαιριστών που έχουν παίξει στο Θρύλο από την ίδρυσή του έως σήμερα; Κάθε χρονιά ξεχωριστά. Αυτό θα ήταν ενδιαφέρον. Έχω ψάξει στο internet αλλά δεν έχω βρει κάτι.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Ναι, Βαγγέλη, υπάρχει. Άσ' το πάνω μου. Θα σε ενημερώσω αμέσως μόλις έχω νέο, δηλαδή πολύ γρήγορα. Χαίρε!

τουκιθεμπλομ είπε...

Θυμάται κανείς τον Εντβάλντο; Ήρθε στον Ολυμπιακό και έπαιξε σε ένα φιλικό μόνο (με Ιωνικό, περίοδος Χριστουγέννων, 1990 ή 1991) και μετά εξαφανίστηκε!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΖΙΜΙΕΡΣΚΙ : ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΞ, ΙΔΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΤΟΥ ...

Ανώνυμος είπε...

Θυμάμαι στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του '80 την ομάδα με τους παίκτες που το όνομά τους τελείωνε σε -ίδης. Καραταϊδης, Παχατουρίδης, Σαββίδης, Πουρσανίδης, Καλταβερίδης, Νεντίδης, Τσαλουχίδης, Μουστακίδης, Κωφίδης, Χατζίδης. Φοβερές εποχές! Φοβεροί παίκτες! Αδικημένοι από το πράσινο κατεστημένο και τις συγκυρίες.

Ανώνυμος είπε...

Ο Roberto Arlt ΜΠΟΚΑ πρέπει να ήταν ή ΡΙΒΕΡ - ή μήπως ΤΣΑΚΑΡΙΤΑ, ή ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ;
Voila, τροφή για σκέψη !

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ornithologicus et al. vazeles: Ο Ιράλα τί ομάδα ήταν; Ο Γκραμάχο είχε παππού στην Καβάλα;

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΤΟΥΚΙΘΕΜΠΛΟΜ: Ο Εντβάνλτο είχε βάλει και γκολ.

@ νομάρχησ ψωμιάδησ: Τον θυμάσαι τον Μπούντισιτς; Τον Πόλλακ; Τον Σίγκουρντσον; Μην με προκαλείς, κύριε Νομάρχα, διότι θα σου κάνω σκληρές ερωτήσεις, όπως: Τον θυμάσαι τον Πένια;

@ Βαγγέλης: Από όλους τους -ίδηδες, μόνο ο Ηλίας Πουρσανίδης ήταν νότιος. Ίσως και ο Αγάπιος από το Ααράου να μην ήταν βόρειος.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ornithologicus: Είναι δυνατόν να έχεις συγγράψει το "Aguafuertes porteñas" και να μην είσαι πορτένιος, παναπεί boquense / xeneize / bostero; Επειδή όμως ο Αρτλ έζησε ως μικροεπιχειρηματίας και στο Λανούς, μπορεί να συμπαθούσε και την ομώνυμη ομάδα, όπου έπαιξε και ο Σούρερ (άλλος ένας -σαν τον Αρτλ- γεννημένος από γερμανοφερμένους γονείς).