11.3.07

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ








Αντιγράφω προς αναδημοσίευση από το επίσημο σάιτ του Ολυμπιακού:

10 Μαρτίου 1925 - 10 Μαρτίου 2007. 82 χρόνια ιστορίας, 82 χρόνια δόξας και τίτλων για τον Θρύλο του Ελληνικού αθλητισμού τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, συμπληρώνονται σήμερα από τη στιγμή που ο Νότης Καμπέρος ανακοίνωσε το όνομα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο Μιχάλης Μανούσκος το ολοκλήρωσε, προσθέτοντας το ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.
Από εκείνη την πρώτη ημέρα μέχρι και σήμερα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο μεγαλύτερος αθλητικός οργανισμός της χώρας μας, έχει γράψει χρυσές σελίδες σε όλα τα αθλήματα, που καλλιεργεί, και έχει κάνει με τις επιτυχίες του υπερήφανους όχι μόνο τους φίλους και τους οπαδούς του, αλλά και όλους τους Έλληνες.
Πρωταθλήματα Ελλάδος, Κύπελλα Ελλάδος, Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, Παγκόσμια ρεκόρ, ανάδειξη Ολυμπιονικών και Παγκόσμιων Πρωταθλητών, καλλιέργεια αθλητισμού από τις μικρές ηλικίες, αποτελούν ένα μόνο μέρος από τη συμβολή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην ανάπτυξη του Ελληνικού Αθλητισμού και του Αθλητικού Ιδεώδους.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι σήμερα περισσότερο ισχυρός από ποτέ. Είναι ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός οργανισμός στην Ελλάδα, καθώς έχει 17 αγωνιστικά τμήματα (Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βόλεϊ Ανδρών, Βόλεϊ γυναικών, Πόλο Ανδρών, Πόλο γυναικών, Στίβο, Κολύμβηση, Ιστιοπλοΐα, Πάλη, Αρση Βαρών, Πυγμαχία, Κωπηλασία-Κανόε Καγιάκ, Πινγκ-Πονγκ, Τένις, Σκοποβολή, Ακαδημίες) που πρωταγωνιστούν και στα οποία αγωνίζονται 3.000 και πλέον αθλητές, ενώ είναι και ο σύλλογος με τα περισσότερα μέλη (πάνω από 88.000) στην χώρα μας και ένας από τους πρώτους στην Ευρώπη.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 82 χρόνια μετά την ίδρυσή του αναπτύσσεται και μεγαλώνει δημιουργώντας παράλληλα τις κατάλληλες υποδομές για το μέλλον. Το Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, το νέο υπερσύγχρονο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», το νέο προπονητήριο στίβου στο Ρέντη και το κλειστό του Δήμου, το οποίο χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες των τμημάτων του Βόλεϊ, τα σύγχρονα γραφεία του στην πλατεία Αλεξάνδρας, η δημιουργία ενός σύγχρονου κολυμβητηρίου το οποίο θα στεγάσει τα αθλήματα του υγρού στίβου και που είναι στα άμεσα σχέδια του συλλόγου, καθώς και η αναστήλωση-ανακαίνιση της Λέσχης του ΟΣΦΠ και των αθλητικών της εγκαταστάσεων, δείχνουν ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκτός από λαμπρό παρελθόν και παρόν, είναι έτοιμος και για ένα ακόμα λαμπρότερο μέλλον.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολλά ευχαριστώ σας μάνα μου για την αγάπη που τρέφετε στον Θρύλονε και που τρέφετε και μας κομμάτι

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ φαιναρέτη: Τώρα παίζετε εσείς, μάνα μου. Στους 8 βαθμούς η διαφορά θα μείνει, αν δεν το ξέρετε, ακόμα και αν νικήσετε. Γιατί; θέτενε λίγον χαλλούμιν τζυιπρέικονν;

Ανώνυμος είπε...

Ο Εργωτέλης σήμερα προιγήθηκε στο γήπεδο του ΠΑΟ - κι αυτό ήταν το σφάλμα του. Αφού φάνηκε ότι οι παίχτες τους δεν μπορούν να πάρουν το πεχνίδι ο διαιτητής με απέβαλε με δεύτερη κίτρινη. Αντί να πάω στο ντους είπα να κάνω εδώ τα παράπονά μου. Πού θα πάει η κατάσταση, πόσο θα σπρώχνι αυτί η διετησία το βάζελο? 7 γκολ με μπέναλτι έχει πετήχει φέτος κι ο Ολυπιακός μόνο 2!!! Καλίτερα που αποβλίθικα, θα προλάβω ζεστό νερό στο ντουζ.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ξαδέλφη του Ανατολάκη και θέλω να ρωτήσω αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του γιατί ξέρω ότι τον έχουν καλέσει από το so you think you can dance, για να διδάξει ζεϊμπέκικο

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ δυώνυμος: Απ' ό,τι βλέπω τον εκμεταλλεύθηκες τον χρόνο σου στο ημίχρονο. ΄Αφεριμ, μπε!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ δυώνυμος: Μείον έντεκα: Μπρρρρρρρρ, μπάζει γαμώτο! Κι έπεσε και το θερμόμετρο από τη δεύτερη στην τρίτη θέση. Βλέπεις ο Νίνης τά 'βαλε όλα τα γκολ χτες στη (μπρρρρρ!) Ρεάλ, κι έτσι σήμερα ο Μέσι δεν μπόρεσε να βάλει ούτε ένα εναντίον του "Εργοτέλους". Τίτλοι τέλους. Τα δέοντα στην κυρία Αναστασία.

Ανώνυμος είπε...

Τέλι τέλι τέλι
ψεύτικε ντουνιά
απ' τον Εργοτέλη
την πάθαν τα ....

Φοινικιστής είπε...

Προσγειώθηκαν απότομα στην πραγματικότητα. Ελπίζω να καταλάβουν πόσο τους ευνόησε η τύχη στο Καραϊσκάκη.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Εργοτέλης γαβρηιλιάδης:

Πες στον Παπα-Γιάννη
προσευχή να κάνει
πες στο μουεζίνη
πες και στον ιμάμη (δις)

Καλό, αι;!

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειράζει πράμα! Εμείς παίρνομε τα ντέρμπι με αρχοδιά!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Φοινικιστής: Μα ναί! Στο Καραϊσκάκη - το είπαμε: εμείς χάσαμε, γιατί είμασταν εντελώς απαράδεκτοι. Είχαμε (;) κατεβεί να παίξουμε σαν να πηγαίναμε σε εκδρομούλα, και χάσαμε μοναδική ευκαιρία να τους συντρίψουμε.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ τζιμ παπαδόπουλος: Δεν με λέτε, κύριε γαύρε της διασποράς. Από ποιό μέρος της Πελοποννήσου κατάγουστε. Έχω κάτι παπαδόπουλους φίλους στο Ηράκλειο (της Κορινθίας). Τον Σωτήρη...

Ανώνυμος είπε...

Άντε και στο κύπελο στον Εργο... τελικό

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι η αρχοδιά ρε τζιμ; Πίνεται;

Ανώνυμος είπε...

Είμαι μαθές απ' ένα μιτάτο, μόνο που το δικό μας το λέμε μυτάτο. Ήθελα να βάλω γκολ με μυτιά σήμερα αλλά ήμουν συναχωμένος!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Κύριοι τα είπατε όλα. Συνεχίστε, όμως, εφ' όσον όπως λένε και οι μηντιοκράτορες, οι εξελίξεις τρέχουν.