6.3.07

ΞΕΧΡΕΩΣΗ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ






Έχω υποσχεθεί μερικά πράγματα σε φίλους του μπλογκ. Εκπληρώνω τις υποχρεώσεις μου ασμένως.

Ο φίλος και σύγγαυρος Γιάννης Δαλέζιος πήγε (για πολλοστή φορά) στην Καλαβρία, πόλη της Αργεντινής που είναι πιο γνωστή με το όνομα Μπουένος Άιρες. Για να δει τη θρυλική Μπόκα Τζούνιορς. Το ότι και εγώ υποστηρίζω τη Μπόκα Τζούνιορς περιττεύει, νομίζω, να το πω. Όσοι με ξέρουν το ξέρουν καλά. Επειδή έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία της αδελφοποίησης του ΟΣΦΠ με την Μπόκα Τζούνιορς (σύντομα θα γράψω στο ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ) βάζω σήμερα και μια φωτογραφία από το πλούσιο Άλμπουμ των "Γενοβέζων" - όπως είναι το παρατσούκλι της ομάδας: Los Xeneizes.

Για τον φίλο μου τον ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟ -τρισυπόστατος μαζί και τετραπέρατος είναι- αφιερώνω τη φωτογραφία με τον Ντιέγκο Μαραντόνα στο Λα Μπομπονέρα, αλλά και τη φωτογραφία με την εκπάγλου καλλονής κυρία Τάσα ντε Βασκονσέλος. Αλλά κομμένο με τις γυναίκες. Δεν μπορώ να βρίσκω κάθε φορά κάτι καλό και αξιοπρεπές, ήγουν γαυρικό, για να έχω όλους τους φίλους ευχαριστημένους. Το ότι η Τάσα είναι ολυμπιακάρα, δεν νομίζω να υπάρχει έστω και ένας που να το αμφισβητεί...

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μένω έκπληκτος με την πρώτη φωτογραφία. Τοιουτοτρόπως συλλέγουν τις ακαθαρσίες στο Λα Μπομπονέρα !!!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟΣ: Μέχρι τώρα είσαι Μονοφυσίτης. Γράψε άλλα δύο σχόλια για να πάρεις απάντηση κανονική.

Ανώνυμος είπε...

Το κάνατε καφενείο και χάβρα των Ιουδαίων το blog με το φίλο σας τον κύριο Τρισυπόστατο. Έλεος !!!

Ανώνυμος είπε...

Αμάν, πώς βρέθηκε η γυναίκα μου εδώ ;

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟΣ (- μονοφυσίτης): Obregado, senhor! Η Τάσα είναι πορτογαλέζα, όχι βραζιλιάνα. Και νομίζω ότι το Tasha βγαίνει από το Natasha. Μάλλον του Αλβάρο Κουνιάλ και του Οτέλλο Καρβάλιο πρέπει νάν 'τανε τα γονικά της - λέω!

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβα ! Οι Πορτογαλίδες δεν παντρεύονται Βραζιλιάνους;

Ανώνυμος είπε...

Στον κύριο Πασουμάκη δεν απαντάμε;

Ανώνυμος είπε...

Στον κύριο Πασουμάκη δεν απαντάμε;

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Όχι, στον κ. Πασουμάκη δεν απαντάμε, διότι είναι κοινότατος προβοκάτορας! Αφήνω που δεν τον λένε Σκιπίωνα, αλλά Φώντα. Όσο για το αν οι πορτογαλίδες παντρεύονται βραζιλιάνους, ρωτήστε τους κ.κ Χαλκιά και Γκαλίνοβιτς, που κάνουν παρέα με μπραζιλέιρους. Αν θέλετε, πάλι, ρωτήστε και τους απογόνους του Ρόμπερτ Μούζιλ. Adeus, χριστιανέ βαθυστόχαστε!