23.6.07

ΛΙΓΟ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!...



Αντιγράφω από το σάιτ του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΡΟ ΡΕΚΟ 9-10

Έπεσε μαχόμενος...


Ο Ολυμπιακός τελικά δεν τα κατάφερε. Μολονότι διεκδίκησε στα ίσια την πρόκριση, μέσα στο Μιλάνο απέναντι στην ισχυρή –και γηπεδούχο- Προ Ρέκο, εν τούτοις δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει την πρόκριση στον τελικό της Ευρωλίγκας, που θα διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου. Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 9-10 και θ’ αρκεστούν στη διεκδίκηση της τρίτης θέσης...
Οι Πειραιώτες, πάντως, τα έδωσαν όλα. Παρά το κακό τους ξεκίνημα, που τους έφερε πίσω στο σκορ με 2-5 στη δεύτερη περίοδο και με 4-7 στην τρίτη, δεν παράτησαν σε καμία στιγμή το παιχνίδι, καταφέρνοντας να το φέρουν σε απόλυτη ισορροπία στην τέταρτη περίοδο (8-8, με γκολ του Κομάντινα). Ο Καλκατέρα έδωσε ξανά το προβάδισμα στην Προ Ρέκο, ο Ντόσκας ισοφάρισε, αλλά στο φινάλε ο Φελούγκο, με μακρινό δυνατό σουτ, το οποίο δεν κατάφερε ν’ αποκρούσει ο Δεληγιάννης, χάρισε τη νίκη στην ιταλική ομάδα και την πρόκρισή της στον τελικό. Κάτι, που θα μπορούσε να είχε πανηγυρίσει ο Ολυμπιακός, εάν οι παίκτες του δεν παρουσίαζαν τόσο δραματική αστοχία στις επιθέσεις με «παίκτη παραπάνω» και εάν οι αντίπαλοί τους δεν μετέτρεπαν σε γκολ κάθε δική τους, τέτοια επίθεση. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο το τελευταίο γκολ της Ρέκο δεν επιτεύχθηκε με «παίκτη παραπάνω»!
Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-1, 2-3, 3-4.
Τα γκολ:
ΠΡΟ ΡΕΚΟ: Μπετίνι, Βουγιασίνοβιτς 3, Κάσας, Φιλιόλι, Σοτάνι, Φελούγκο 2, Καλκατέρα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αφρουδάκης Γ. 3, Ντόσκας 3 , Σάντα, Κομάντινα 2

4 σχόλια:

Stratos είπε...

Δεν ήταν η χρονιά μας φέτος.

Ας ελπίσουμε να γίνουν οι σωστές κινήσεις, ώστε να είμαστε στον τελικό του χρόνου.

Μετά το 2002 παραλίγο να το κλείσουμε το μαγαζί.

Ανώνυμος είπε...

Το μαγαζί έπρεπε να το είχαμε ήδη κλείσει. Είναι ξεφτίλα κάθε χρόνο να πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό.

Ανώνυμος είπε...

και εδώ, όπως και στο μπάσκετ, έχουμε την απογοήτευση της ήττας στον τελικό, αλλά μην ξεχνάμε, ειδικά εδώ, ότι μόνο δύο πάνε στον τελικό. Και ο Ολυμπιακός ήταν η μία από τις ομάδες αυτές. Μιά και λέμε γιά τελικά έχω ένα κουϊζ τώρα με παίκτες που έπαιξαν στο Μουντιάλ του 1986 και φόρεσαν φανελα ελληνικής ομάδας. Λόγω έννομου και έντονου Ολυμπιακού ενδιαφέροντος, προσκαλείσθε! http://theopeppasblog.pblogs.gr/2007/06/kai-podosfairiko-erwthseis.html

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ stratos: έχουμε δύναμη. να αποκτήσουμε και μυαλό. Είμαστε μεγάλη δύναμη στο ευρωπαϊκό / παγκόσμιο πόλο. Φάνηκε και στο Μιλάνο.

@ βαγγέλης παπ.: Διαφωνώ, φίλε. Στα ομαδικά αθλήματα υπάρχει και η ήττα (μιλάω για πέρισυ). Για το πόλο μας κανείς δεν μπορεί να μας πει κουβέντα, όταν αποκλείουμε την Χόνβεντ μέσα στην έδρα της.

@ θεόδωρος α. πέππας: Την ξέρω την απάντηση, αλλά δεν τη γράφω. Χαίρε.