10.6.07

DALE BOCA!






Μετά τη μεγαλειώδη της νίκη με 3-0 -τρία γκολ ο Ρικέλμε- επί της κολομβιανής Cúcuta Deportivo η θρυλική Μπόκα Τζούνιορς πέρασε στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, όπου θα συναντηθεί σε λίγες μέρες με τη βραζιλιάνικη Γκρέμιο. Ελπίζουμε να το κατακτήσουμε για έκτη φορά, για να ισοφαρίσουμε το ρεκόρ της Ιντεπεντιέντε και για να αντιμετωπίσουμε στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλου τη Μίλαν. Ως γνήσιοι Σενέιζες και Μποστέρος βροντοφωνάζουμε DALE BOCA!
Ο κύριος με το πούρο στην τρίτη φωτογραφία από το Λα Μπομπονέρα είναι πολύ γνωστός σ' εμάς τους γαύρους.

3 σχόλια:

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Bεβαίως! Και μέλος είναι και ο τέταρτος παίκτης που κατέκτησε Παγκόσμιο Κύπελλο και πάτησε το χόρτο του Καραϊσκάκη με την ερυθρόλευκη φανελα. Θέλουν οι νεώτεροι σε ηλικία αναγνωστες να βρουν τον τέταρτο; (Ριβάλντο, Καρεμπέ είναι φυσικά οι άλλοι 2)

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Ο Ολυμπιακός είναι η πρώτη μου ομάδα, και είμαι φανατικός οπαδός του. Λατρεύω τη Μπόκα, τον Αγιαξ, τη Λίβερπουλ, την Πενιαρόλ και τη Φλαμένγκο. Συμπαθώ τη Μπαρτσελόνα, τη Μπενφίκα, τη Νάπολι, τον Ερυθρό Αστέρα και το Αμβούργο.

Συμπληρώθηκε η Ενδεκάδα!

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Μετά τον Ολυμπιακό και την Λίβερπουλ θα έβαζα την Μπαρτσελόνα γιά τον λόγο που δηλώνει το έμβλημα της στα Καταλανικά Maes que un club κάτι παραπάνω από ομάδα
Βασικά τα πιστεύω εδώ http://theopeppasblog.pblogs.gr/2007/06/podosfairika-40-hronia-pisw-ellada.html και εδώ http://theopeppasblog.pblogs.gr/this-is-anfield-apo-to-1977-sto-2007.html