25.11.07

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ 1 - 0


Ο Κοβάτσεβιτς κάνει καλά τη δουλειά του: βάζει γκολ (και μάλιστα γκολέρες) και ... νικάμε. Η ομάδα δεν έπαιξε καλά. Πολύ άγχος διέκρινα ενόψει του αγώνα με τη Λάτσιο. Δεν λέω τίποτε άλλο, σύγγαυροι. Υπομονή ώς την Τετάρτη. Ελπίζω και εύχομαι να πάνε όλα καλά.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλα ΘΑ πάνε καλά!!!

αντωνης είπε...

μακαρι, αλλα οχι με εμφανισεις σαν τη σημερινη. Θελουμε ακομα πολλα κομματια για να συμπληρωθει το παζλ μιας καλης ομαδας. Δε λεω οτι βιαζομαι, αλλα καποιες διορθωτικες κινησεις με παικτες ενδεκαδας πρεπει να γινουν το Γεναρη. Βασικα στο κεντρο υπαρχει μεγαλη τρυπα.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Δεν βγαίνει καθόλου εύκολα η μπάλλα μπροστά. Είναι πρόβλημα. Πίσω κάνουμε γκέλες ανεπίτρεπτες.

Ανώνυμος είπε...

Ο καλύτερος παίκτης είναι ο Μενδρινός, ακριβώς γιατί λείπει το δεκάρι, αλλά κι αυτόν τον βάζει να καλύπτει ΄τη θέση του για μια ακόμα φορά τυπικά παρόντα Γκαλέτι. Είναι εξευτελιστικό να μην μπορεί σε 90 λεπτά ο Ολυμπιακός να δημιουργήσει με συνδυασμό μια ευκαιρία και σύντομα ο Κόκκαλης θα καταλάβει ότι είναι και αντιεμπορικό. Απορώ πώς η ΕΡΤ δεν έχει καταγγείλει ακόμα τη σύμβαση με το θέαμα που την αναγκάζει η ομάδα μας να δείχνει στο κοινό.
Αυτή τη στιγμή το προϊον Ολυμπιακός έχει μόνο την αξία και υπερεαξία που του έχουν δώσει διαχρονικάσ οι οπαδοί του και όχι οι επενδύσεις του Κόκκαλη. Συμφωνώ ότι και η διοίκηση βλέπει το πρόβλημα, αλλά είναι σαφές ότι δεν έχει καμμιά διάθεση να το λύσει ουσιαστικά, αλλά μόνο επικοινωνιακά, βαφτίζοντας παικταράδες, μέσω ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ, κάποιους από τα αζήτητα της Βόλφσμπουργκ.
Μακάρι να κερδίσουμε στη Ρώμη, αλλά...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ καλουα λουα μαρτινι: Όλα καλά και ωραία, σύγγαυρε, αλλά όχι και η ΕΡΤ να καταγγείλει τη σύμβαση με τον Ολυμπιακό, γιατί (τάχα) την ξεγέλασε ο δεύτερος. Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου για όλα τα άλλα - δεν έχω και πολλά επιχειρήματα.

kos7 είπε...

κύριε γιώργο η ομάδα δεν είναι σε καλή κατάσταση, είναι ντεφορμέ κάποιοι παίκτες-κλειδιά και λογικά υπάρχει πρόβλημα.για την τεταρτη δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος........

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ kos7: Αγαπητέ μου σύγγαυρε, αισιόδοξοι είμαστε πάντα. Χαζοαισιόδοξοι να μην είμαστε (όπως έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν).

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

@ a.g. Απόλυτα συμφωνος Από θέαμα βραστα, αλλά ούτε ολα μαυρα-μετά από χθες-ούτε πρέπει να κριθεί η (πολύ επιτακτική) ανάγκη συμπλήρωσης του ρόστερ ανάλογα με το αν περάσουμε στην Ευρώπη Εδώ, δηλαδή, πώς θα την βγάζουμε; Ασε μην χτυπήσει και κανενας άλλος Επίσης, να τονίσω ότι όλο το γήπεδο χθές ψήφισε ομόφωνα τον MVP Τον -και πάλι-συγκλονιστικό Τάσο Πάντο

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

@ καλουα -Το περί Γκαλετι αληθέστατο Εμφανώς επέλεξε να μην ασχοληθεί χθες με το ματς Και αυτό στα μείον του

Stratos είπε...

Μακάρι για το κακό πρόσωπο της ομάδας στο πρωτάθλημα, να ευθύνεται το C.L..

Πάντως με τέτοια εμφάνιση στη Ρώμη...

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Στράτο, πιστευω ότι στην Ρώμη θα παίξουν πολύ καλά Δεν ξέρω αν θα πάρουμε κάτι, αλλά θα παίξουν πολύ καλά