3.11.07

ΣΩΣΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΛΕΜΟΝΗ



Εγώ ξέρω ότι ο πρωταθλητής φέτος θα βγει τον Απρίλη και όχι τον Οκτώβρη. Έχουμε παίξει μόλις έξι ματς και βγήκε ο πρωταθλητής; Άλλα 24 δεν έχουμε;
Εμείς κάνουμε μία πολύ καλή προσπάθεια. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και καθαρά αποδυτήρια. Όλα αυτά δεν θα τα ακυρώσουμε για μία ισοπαλία με τον Εργοτέλη.
Δεν μπορεί να πατάμε τη Ρεάλ για 90 λεπτά αγώνα και να χάνουμε βαθμούς στο ελληνικό πρωτάθλημα, απέναντι σε μικρότερης δυναμικότητας ομάδες.
Πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα και τα λάθη στον Ολυμπιακό δεν συγχωρούνται. Ας κάνουμε μια νέα αρχή κόντρα στον ΠΑΟΚ και να μην ξαναδώσουμε δικαίωμα σε κανέναν να πει κουβέντα.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο, σε παρακαλώ δες το ιστολόγιο του Θόδωρου, γιατί διαφωνώ με τα εύσημα που αποδίδεις στις δηλώσεις Λεμονή και έχω γράψει κάτι σχετικό.Επί τη ευκαιρία "Η νύχτα που έφυγε ο Μπούκοβι" θα γίνει ταινία -μάλλον- με τη Μόνικα Μπελούτσι.

Φιλικά

Χριστόφορος Ολύμπιος

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Δεν βλέπω ευσημα, μονο τις δηλώσεις είδα-και ορθή λογική εκφράζουν Ιδιες ανησυχίες εχουμε ολοι, αλλά και ιδια λατρεία και ιδια φωνή (στο σχόλιο απάντησα αυτό που μας ειχαν απαντησει στον Χριστόφορο και μένα, πριν καμμιά 35αριά χρόνια "Σκάστε και φωνάζετε"!) Τι φωνάζαμε; Ο, τι θα φωνάζουμε κι απόψε-και την Τρίτη-και πάντα Ο-λυ-μπι-ακός

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Και, ωχ, τι ομοιοκαταληξίες έχουν να γινουν Και το "Μονικα" και το Μπελούτσι" προσφέρονται!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Χριστόφορος και Θόδωρος: Τα έχουμε πει τόσες φορές. Διαφωνούμε συμφωνώντας και συμφωνούμε διαφωνώντας. Τι τί μας ενώνει το ξέρουμε, και είναι ένα: η αγάπη μας για τον Θρύλο, που είναι υπεράνω προσώπων και πραγμάτων. καλήίκη σε λίγο. Δυστυχώς δεν μπορώ να είμαι στο γήπεδο σήμερα - μου την έχει δώσει... Καλή νίκη και πάλι.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ θεόδωρος Α. Πέππας: Το "Μόνικα" ριμάρει με τη "φυσαρμόνικα" από την εποχή της εμφάνισης του Γιάννη Πουλόπουλου και της Πόπης Αστεριάδη στο τραγούδι (Μίμης Πλέσσας / Λευτέρης Παπαδόπουλος). Το "Μπελούτσι" ομοικαταληκτεί με το "Καρπετοπουλοπανούτσοι". Βέβαια, δεν κλείνει εδώ ο κύκλος των ριμών. Ας νικάμε εμείς και θα δείς με τί θα ριμάρουν το "Μόνικα" και το "Μπελούτσι"!...