7.11.07

ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ







Αντιγράφω από το σάιτ του "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ":

"Ψυχάρα" ο Θρύλος 0-0 με Ρεάλ

«Ζωντανός» στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ παραμένει ο Ολυμπιακός, μετά τη «λευκή» ισοπαλία (0-0) με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο κατάμεστο «Καραϊσκάκη», το βράδυ της Τρίτης. Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι παρατάχθηκαν με σημαντικές απουσίες, δεν κατάφεραν να πιάσουν σπουδαία απόδοση ωστόσο τα έδωσαν όλα και, παρότι κινδύνευσαν αρκετές φορές, πήραν το βαθμό της ισοπαλίας. Πλέον, ισοβαθμούν με τη Λάτσιο (επικράτησε 2-1 της Βέρντερ Βρέμης) στους 5 βαθμούς, με τις δύο ομάδες να αναμετρούνται την επόμενη αγωνιστική στην Ιταλία…
Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα στο 2’, όμως το μακρινό ανάποδο ψαλίδι του Λούα Λούα κατέληξε στην αγκαλιά του Κασίγιας. Στο 13’, μετά από ατομική προσπάθεια και σουτ του Κονγκολέζου η μπάλα σταμάτησε στο πρόσωπο του Χάιντσε και, στην αντεπίθεση, ο Ρομπίνιο μπήκε στην περιοχή του Ολυμπιακού (από τις… λίγες φορές που το επιχείρησε με αντίπαλο τον εξαιρετικό -χθες- Τάσο Πάντο), αλλά το σουτ του εξουδετέρωσε με υπέροχη επέμβαση ο Νικοπολίδης. Οι Μαδριλένοι από εκείνο το σημείο και μετά πίεσαν πολύ… Στο 19’, από διαδοχικά λάθη του Λούα Λούα, απείλησαν αρχικά με τον Φαν Νιστελρόι, με τον Ζέβλακοφ να προλαβαίνει και να διώχνει σωτήρια και, στη συνέχεια, με το πλασαριστό σουτ του Σνάιντερ, το οποίο μπλόκαρε ο Νικοπολίδης. Στο 24’, από εκτέλεση κόρνερ του Σνάιντερ, η μπάλα έφτασε στον Ντιαρά, ο οποίος σούταρε προς την εστία του Νικοπολίδη για να καταλήξει στο δεξί δοκάρι του, μετά από κόντρα και στο πόδι του Στολτίδη! Στο 35’, ο Φαν Νιστελρόι βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού και με ψηλοκρεμαστό πλασέ προ του Νικοπολίδη έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, κι ο Ζέβλακοφ έδιωξε με κεφαλιά σε κόρνερ. Στο 38’, ο Ολυμπιακός είχε μία από τις καλύτερες στιγμές του, όμως το δυνατό σουτ του Ραούλ Μπράβο έξω από την περιοχή κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων της εστίας του Κασίγιας.
Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση της Ρεάλ συνεχίστηκε, με τους «ερυθρόλευκους» ωστόσο να βγαίνουν με καλές προϋποθέσεις στην αντεπίθεση… Στο 54’, από λάθος των αμυντικών της Ρεάλ, το πρώτο σουτ του Λούα Λούα κόντραρε στα σώματα, κι ο Γκαλέτι από πλεονεκτική θέση με νέο σουτ αστόχησε, ενώ την ίδια τύχη είχε και σουτ του Λούα Λούα στο 67’. Ένα λεπτό αργότερα (68’), ο Αντώνης Νικοπολίδης δήλωσε -για ακόμη μια φορά- βροντερό «παρών», αποκρούοντας με τα πόδια σε κόρνερ το σουτ του Σνάιντερ, ενώ εντυπωσιακή επέμβαση σε σουτ του ίδιου παίκτη έκανε και στο 71’. Η τελευταία -πολύ καλή- ευκαιρία ανήκε στους γηπεδούχους, όταν σε αντεπίθεση η μπάλα έφτασε στα πόδια του Αρτσούμπι, ο οποίος ωστόσο σούταρε ψηλά άουτ!
Καλή η διαιτησία του Μίχελ, όπως και των βοηθών του, Μπάλκο και Τσαμπάι, από τη Σλοβακία. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Τζόρτζεβιτς (43’), Στολτίδης (49’), Πάντος (71’), Κασίγιας (10’) και Σέρχιο Ράμος (15’).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Σέζαρ (74’Μενδρινός), Στολτίδης, Γκαλέτι, Κοβάσεβιτς (79’Κωνσταντίνου), Τζόρτζεβιτς, Ζεβλάκοφ, Ραούλ Μπράβο (52’λ.τ. Αρτσούμπι), Πάντος, Λούα Λούα
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Καναβάρο, Ντιαρά, Ραούλ (82’Μπαλμπόα), Γκάγκο, Ρομπίνιο (82’Σαβιόλα), Μαρτσέλο, Χάιντσε, Φαν Νίστελροϊ, Σνάιντερ.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Dose kreas ston arapi!

τουκιθεμπλομ είπε...

Εγώ κόλλησα με το Λίβερπουλ-Μπεσίκτας. Χάσαμε την πρωτιά!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ανώνυμος: ΤΣ.Ε.Α. Άμα θες τσίμπα και δύο.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ τουκιθεμπλόμ: Δεν μπορείς να τα έχεις όλα, σύγγαυρε!

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα κλαιω με τον Πάντο!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Σώπα, ωρέ Γιακουμή! Άμε ν' αγοράσεις κανα χαρτομάντηλο, για' θα πέσει όξω η σόφτεξ με τη διάνα! Και πού 'σαι - φάε καμμιά κοπεγχάγη να γλυκαθεί το μέσα σου λιγάκι και να κόψεις και το κλάιμα.

Ανώνυμος είπε...

γκλόρια στους γαύρους και τους χόρχε[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=3ibnzzXsiyg].

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Λοιπόν, εβλεπα αρκετες αδυναμίες από καιρό Αλλά, οσο βλέπω το ανωνυμο μένος ησυχάζω Πού είναι ο Στράτος ο συγγαυρος να του πω τι σημαίνει: Πάμε καλά. Γιά να κάνουν έτσι, πάμε καλά

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ θόδωρος α. Πέππας: Που να ξεμυτίσουν, Θόδωρε, από τα λαγούμια τους, και δη με ονοματετώνυμο υπαρκτό και διαπιστωμένο;