30.11.07

ΓΑΥΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ - ΟΧΙ ΧΑΝΟΙ! ΜΟΥΝΤΖΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ"!




Να πούμε μερικά πράγματα, σύγγαυροι, σήμερα, οπού κρατάει ακόμα η μεγάλη μας χαρά για το θριαμβευτικό πέρασμά μας από τη Ρώμη.

1. Η νίκη επί της Λάτσιο μέσα στη Ρώμη είναι σημαντική, όχι μόνο επειδή επετεύχθη εκτός έδρας ή επειδή μας έδωσε τρεις βαθμούς, με τους οποίους ισοβαθμούμε στην πρώτη θέση της κατάταξης μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι σημαντική κυρίως, επειδή επετεύχθη επί του ευρωαπαϊκού διαιτητικού κατεστημένου. Όλοι είδαμε το "σίχαμα", που αντεποιείτο το λειτούργημα του διαιτητή, να σπρώχνει σε κάθε λεπτό του αγώνα τη Λάτσιο προς το γκολ. Το μόνο που δεν έκανε ήταν να βάλει ο ίδιος τη μπάλλα στα δίχτυα μας. Όλα τα άλλα τα έκανε. Μπροστά σε αυτό το απροκάλυπτο όργιο ευνοίας προς τη Λάτσιο οι παίχτες του Θρύλου αντέταξαν όλες τους τις δυνάμεις και νίκησαν. Στον αγώνα με τη Βρέμη στο Καραϊσκάκη ας είμαστε έτοιμοι να "απολαύσουμε" άλλο ένα ξέσκισμά μας από τα κοράκια της ΟΥΕΦΑ.
2. Αν νικήσει η Λάτσιο τη Ρεάλ και ηττηθούμε εμείς από τη Βέρντερ Βρέμης, δεν βγαίνουμε ούτε στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Μη βιαστεί κανείς να με κατηγορήσει για ηττοπάθεια - θα έχει από πάσης απόψεως άδικο. Πρέπει να παίξουμε απίστευτα καλά για να νικήσουμε τη Βέρντερ (ή / και να έλθουμε ισόπαλοι μαζί της) και να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Ληγκ.
3. Δεν είναι της παρούσης, αλλά στον Ολυμπιακό πρέπει να καταλάβουν καλά ότι το παιχνίδι παίζεται κυρίως εκτός γηπέδου. Επ' αυτού φτάνει για σήμερα.
4. Τί είναι καλύτερο και ωφελιμότερο για τον Θρύλο: Να παίζει μπαλλάρα στη Μαδρίτη και να μην παίρνει ούτε έναν βαθμό, ή να μην παίζει και τόσο καλά (όπως στη Ρώμη) και να παίρνει τρεις βαθμούς;
5. Πρέπει να ξυπνήσουμε αμέσως (Διοίκηση και οπαδοί). Το ξέσκισμα που έχει υποστεί ο Ολυμπιακός από τα ντόπια δημοσιογραφικά κοράκια από το καλοκαίρι έως και σήμερα είναι άνευ προηγουμένου. Βοηθούνται βέβαια σε αυτό και από κάτι αφελείς δικούς μας, που δίνουν βάση και ευρουδάκια στις αναλύσεις τους (για την ακρίβεια: στις a n a l -ύσεις τους). Σήμερα όλοι τους αποθεώνουν τον Τάκη Λεμονή και τους παίκτες μας. Ναι, οι άθλιοι! Ναι, τα δίποδα σκατά! Ναι, οι βοθρώνες! Αυτό κάνουν. Έχουν καταπιεί τις μεταθερινές λοιδορίες τους και τους χυδαίους χλευασμούς τους και, κάνοντας χίλιες κωλοτούμπες στο λεπτό, υμνούν τον αρχιτέκτονα και τους εργάτες του θριάμβου.
Σε όποιον αφελή σύγαυρο πει ότι έχουν δικαίωμα στο να ασκούν κριτική,απαντώ: Όχι, φίλε, ειδικά τα άσχετα δημοσιογραφάκια και οι πλακατζοαναλυτές των "αντικειμενικών" εφημερίδων δεν έχουν κανένα δικαίωμα. Και, τέλος πάντων, ας κάνουν ό,τι θέλουν αυτοί - εμείς δεν πρέπει να "τσιμπάμε". Γαύροι είμαστε, στο κάτω-κάτω της γραφής, δεν είμαστε χάνοι! Όπως επίσης δεν πρέπει να τσιμπάμε στα υμνολόγια (αλλά και στις ψευδοκριτικές) των δικών μας. Ο κίνδυνος είναι ο ίδιος. Έχουμε μάτια, σύγγαυροι, και βλέπουμε! Έχουμε νου και κρίνουμε.
Ποστάρω επίτηδες τα εξώφυλλα των "αντικειμενικών" και σήμερα. Κάνετε δεξί κλικ στις εικόνες, να μεγεθυνθούν, διαβάστε τα γραφόμενα και γελάστε με το χάλι τους. Το γέλιο κάνει καλό στην υγεία, αλλά μας επιτρέπει κιόλας να μάθουμε να ρίχνουμε και καμμιά μούντζα. Ω, πόσο λυτρωτικό είναι να μουντζώνεις!

9 σχόλια:

Stratos είπε...

Να αγιάσει το στόμα σου φίλε...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ stratos: 50 χρόνια γαύρος είμαι, Στράτο μου, και δη γαύρος άγριος και ανυποχώρητος, όχι του γλυκού νερού. Ούτε οι διαβολείς ούτε τα ξεσκονιστήρια μπορούν να με κοροϊδέψουν - συγγνώμη πουτ μιλάω για τον εαυτό μου, αλλά όλοι οι Γαύροι που γνωρίζω το ίδιο είναι. Νά 'σαι καλά.

Stratos είπε...

Καλά κάνεις και τα λες φίλε μπας και λιγοστέψουν οι επιρρεπείς στην κοροϊδία.
Έτσι όπως είναι τα πράγματα χρειάζεται να τα ακούμε που και που, γιατί με το βομβαρδισμό που δεχόμαστε καθημερινά από τα «μέσα» δεν θέλει και πολύ να την πατήσεις τη μπανάνα τελικά.
Εύχομαι να τα διπλασιάσεις τα χρόνια…

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ stratos: Και βεβαίως θα σβήνω αμέσως μόλις διαβάζω τις ανοησίες κάποιων ηλιθίων που έχουν την εντύπωση ότι μπορούν να με "δουλέψουν". Οι ευχές δεκτές. Τί θά έλεγες να διπλασιάσει και ο Θρύλος τους τίτλους του στο Πρωτάθλημα και να ζω να τους δω - με συμφέρει ή δεν με συμφέρει; Μάλλον δεν με συμφέρει, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα!

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Αλλα χιλια χρονια όλοι, κι άλλοι χιλιοι τιτλοι στον θρυλο μας-αλλιως θυμιζω τι ειχε πει ο Γουλανδρης

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Κυριε οικοδεσπότα, μιά διόρθωση θέλει η απάντηση στο κουϊζ μου Δεν ειναι Λουμπάνσκι-εχω μεγεθυνση! Μπείτε, μπίττε!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θεόδωρος α. Πέππας: Ήμαρτον! Είναι ο Μίλος Σέστιτς. Θα κάνω σαράντα μετάνοιες στο Θεό του Θρύλου, για να ξεπληρώσω το αμάρτημά μου. Θυμάσαι μια γκολάρα που είχε βάλει στον Ηρακλή, στο Κύπελλο;...

Ανώνυμος είπε...

Φιλε συνεχισε την ωραια σου δουλεια.

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Σωστός. Πολύ επικίνδυνο το death match με την Βέρντερ. Αν προσέχουμε θα έχουμε και -τω όντι- τα μάτια μας 114 στο εκτός γηπέδου ματς και τις διπλωματικές μας σχέσεις.