4.1.08

ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΗΜΕΝΗ, ΣΥΓΓΑΥΡΟΙ! ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ 1014!


Σύγγαυροι, το παιχνίδι αύριο με τον Ηρακλή είναι κρισιμότατο. Αν το κερδίσουμε, τολμώ να πω ότι έχουμε πάρει ήδη το πρωτάθλημα. Αν χάσουμε ή, έστω, αφήσουμε στο Καυτανζόγλειο δύο βαθμούς, χάνουμε πολύ περισσότερα από τρεις ή δύο βαθμούς αντίστοιχα. Χάνουμε την έξωθεν καλή μαρτυρία ότι όντως πάμε για να κατακτήσουμε τον τίτλο, και ότι, ως εκ τούτου, πρέπει να μας αντιμετωπίζουν μέσα στα γήπεδα, αλλά και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους ως πρωταθλητές: της παρελθούσης, αλλά και της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Το "φαινόμενο Τσίκινη" θα επαναληφθεί. Οι μεν Κίτρινοι θέλουν οπωσδήποτε τον τίτλο του πρωταθλητή μετά από τόσα και τόσα άχαρα χρόνια που βέχουν περάσει γι' αυτούς, οι δε Πράσινοι τον θέλουν γιατί έγιναν -λέει- 100 χρονώ και επιθυμούν να εορτάσουν την επέτειό τους πανηγυρικώ τω τρόπω. Και όλοι ανεξαιρέτως, πλήν Ερυθρολεύκων, θέλουν να μας τον πάρουν και να τους τον δώσουν - αν μπορούσαν, μάλιστα, θα τον έδιναν και στους δύο! Το κακό -και δεν κάνω πλάκα- είναι ότι από ό,τι φαίνεται θα πρέπει να αποφασίσουν. Κρίνω, ωστόσο, ότι στο τέλος δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα, γιατί μάλλον το έχουν ήδη αποφασίσει: στους Πράσινους πρέπει να πάει η κούπα! Αυτοί, λοιπόν, θα είναι οι αντίπαλοί μας στη συνέχεια. Μην τους υποτιμήσουμε, επειδή ως ομάδα έχουν χειρότερα χάλια από πέρισυ. Η νίκη τους επί του Άρη στο Χαριλάου τούς έχει ανεβάσει. Αν τους δώσουμε δικαιώματα -είτε στο Καυτανζόγλειο είτε στου Καραϊσκάκη-, θα βρεθούμε να τους κοιτάμε (και δεν θα πιστεύουμε στα μάτια μας, και θα απορούμε που ο Εντόι και ο Ενακαρίρε... αυτοί οι μάγοι της μπάλλας... θα στεφούν champions!) Όσο για Τσικίνηδες, αι, όλο και θα βρεθούν... Θα βρεθούν, μάλιστα, όσοι ακριβώς χρειάζονται. Και δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι ο Νικοπολίδης θα τα πιάνει όλα. Όπως δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα ξαναφήσουν τον Κοβάτσεβιτς να πάρει κεφαλιά: θα τον ξεπατώσουν στο "επιθετικό φάουλ"! (Εξ άλλου το κάνουν ήδη: όποτε πηδήξει για κεφαλιά, φρτ!)
Πάλι καλά που η Διοίκηση του Θρύλου ψέλλισε κάτι για το πώς αντιμετωπίζει η διαιτησία την ομάδα μας μέχρι σήμερα. Αν, όμως, δεν τους ταρακουνήσουμε, δεν πρόκειται να φοβηθούν και να συνέλθουν. Οι αντίπαλοί μας ξέρουν πολύ καλά το παραμύθι του κλαψοπουλισμού. Κι έτσι

     Βγαίνουν και κλαίγονται οι διάφοροι Ζήκοι,
     κι εμάς μας πάει γαμιώντας το κάθε καθήκι.


Συγγνώμη, σύγγαυροι, για το κακέμφατο, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Μας την έχουν στημένη και στο Καυτανζόγλειο. Τα μάτια μας 1014, λοιπόν, για να μην τα τρίβουμε από καμμιά έκπληξη!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

DEN MILANE GIA SKOINI STO SPITI TOY KREMASMENOY

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ανώνυμος: Δέδες, Βουράκης, Ζλατάνος!...

kos7 είπε...

κυριε γιώργο ας παίζει η ομάδα όπως πρεπει και δεν μπορεί κανενας τσικινης να κανει τιποτα, αυτή είναι η γνωμη μου.δικαιωματα εμεις δίνουμε και αυτό πρεπει να ελλείψει.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ kos 7: Αυτό που λες ισχύει ως γενική αρχή. Δεν διαφωνώ. Έτσι πρέπει να κάνουμε. Να μην αφήνουμε, όμως, ασύδοτο τον κάθε "Τσίκινη" να αλωνίζει (γνωρίζοντάς το, μάλιστα, εκ των προτέρων). Η αρχή της αυτοπροστασίας πρέπει να ισχύει επίσης. Καλή χρονιά, σύγγαυρε.

Stratos είπε...

Ο καλύτερος τρόπος για να τους ξεφτιλίσουμε, είναι στο γήπεδο με κόντρα διαιτησία.
Είμαστε το λιγότερο, μια κλάση καλύτεροι από ΠΑΟ και ΑΕΚ.
Στο χέρι μας είναι αποκλειστικά.
Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, βάση της ποιότητας μας σαν ομάδα γενικότερα, δεν μπορεί να μας αγγίξει κανένα κοράκι.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ stratos: Δες την απάντησή μου παραπάνω στον σύγγαυρο kos 7.

Ανώνυμος είπε...

POLATIAN,POLATIAN,POLATIAN...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ανώνυμος: Σπολλατιάν, Ντάρκο! Για να έχουμε πολλά τα έτη εμείς και λίγα (μόνο 100) εσείς, πρασινούληδες! Πιες κάτι να σου περάσει, βαζελίτσα!

Ανώνυμος είπε...

Ο Βουράκης αντιολυμπιακός; ELEOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ανώνυμος: Το να είσαι αστοιχείωτος δεν είναι κακό. Ούτε ο πρώτος είσαι ούτε ο τελευταίος. Το να επιδεικνύεις, όμως, την ασχετοσύνη σου γράφοντας αηδίες του στυλ ELEOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! είναι φριχτό. Ποιός να βρεθεί να σε λυπηθεί και να σε ελεήσει; Δεν σου έχουν πει ποτέ για τον Βουράκη της τριπλέττας "ΔΕΔΕΣ - ΖΛΑΤΑΝΟΣ - ΒΟΥΡΑΚΗΣ"; Δεν άκουσες ποτέ σου τίποτα; Τρία-τρία τα έδινε τα πέναλτυ εναντίον του Θρύλου.