14.1.08

ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΣΥΓΓΑΥΡΟΙ... ΟΧΙ Ο ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ...


Σύγγαυροι, χθες δεν παίξαμε καλά. Όχι μόνο δεν παίξαμε καλά, αλλά και επιτρέψαμε στις Βαζέλες να λεονταρίζουν κατόπιν εορτής: "Το δίκαιο σκορ θα έπρεπε να είναι 1-5" είπε ο Ζαν Γκουμάς (πέντε ευκαιρίες ναι μεν δεν έχασαν, αλλά το παλληκάρι μετράει και μερικές που φαντάστηκε). Το κακό είναι ότι τους αφήσαμε να φανούν ως ομάδα μέσα στο γήπεδο - και το πέτυχαν. Συγκρίνοντάς τους με το άθλιο συνονθύλευμα της προηγούμενης Κυριακής (στον αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς), χθες φάνταζαν πυραυλοκίνητοι! Αυτή είναι, νομίζω, η μεγάλη μας απώλεια χθές - όχι οι δύο βαθμοί που αφήσαμε. Πήραν θάρρος. Σπρώχνονται που σπρώχνονται παντί τρόπω και μέσω από τις μαυροφόρες και τις κιτρινιάρες, πιστεύουν όμως ότι έχουν και ομάδα που μπορεί να μας κοντράρει. Τους το δώσαμε εμείς το δικαίωμα αυτό χθες στο Καραϊσκάκη. Το ότι ο κυρ-Καλόπουλος, αν μπορούσε θα έβαζε ο ίδιος τη μπάλλα μες στα δίχτυα μας, για να νικήσει η Βαζέλα, το ξέραμε. Χθες το είδαμε να επιβεβαιώνεται. Όμως, σύγγαυροι, εμείς φταίμε που δεν νικήσαμε. Οι διάφοροι Καλόπουλοι μάς είναι ήδη γνωστοί. Γνωρίζαμε εκ των προτέρων το ρόλο τους. Τον έπαιξαν μάλιστα άριστα. Εμείς, όμως, γιατί δεν παίξαμε τον δικό μας ρόλο; Την Τετάρτη το έργο λέγεται "Κάκος". Γνωστός... γνωστότατος (από την τραγική τριλογία "Καλόπουλος, Κάκος, Παπασταμάτης). Θα κατέλθει δε στο λιμάνι νταβραντισμένος για να πρωταγωνιστήσει. Θα κατέλθει για να χαρίσει στη Βαζέλα την πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδος. Αυτό -επαναλαμβάνω- το ξέρουμε. Αφού το ξέρουμε, όμως, θα λάβουμε τα μέτρα μας; Τα ξαναλέμε.

19 σχόλια:

lost είπε...

Στα πέτρινα χρόνια, με όλους τους διαιτητές στημένους (παντοκρατορία Καπετάνιου, γαρ), τουλάχιστον τον βάζελο τον πατούσαμε όπου τον βρίσκαμε. Όσο και να έσπρωχνε ο Καλόπουλος χθες, έπρεπε μες στο σπίτι μας να τους ισοπεδώσουμε. Συμφωνώ ότι τους δώσαμε το δικαίωμα να μιλάνε. Όταν δεν υπάρχεις στο κέντρο, όταν ο αντίπαλος μπαίνει από παντού και με κάθε τρόπο στην περιοχή σου, με τι κουράγιο να μιλήσεις για διαιτησία; Ευτυχώς που είναι κουλοί και έχουν ακόμα πιο κουλό προπονητή. Προφανώς κανείς γαύρος δεν καίγεται για πρωτάθλημα και κύπελλο φέτος, αλλά το βάζελο (και δη μέσα στο Καραϊσκάκη) δεν μπορεί κανείς μας να τον βλέπει να μας πατάει. Ας ελπίσουμε κάτι να αλλάξει μέχρι την Τετάρτη, αν και τα περιθώρια δεν είναι πολλά.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Ψυχη, απλά ψυχή την Τετάρτη

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Και δεν θα ασχοληθώ με τον Καλόπουλο -αν κι έπρεπε-αν και προσφέρεται γιά προσθήκες ή αλλαγές γραμμάτων-στο ατυχές επώνυμό του!

Stratos είπε...

Όσο αφορά την ομάδα μας συμφωνώ απόλυτα...
Σχετικά με τη διαιτησία αντιγράφω ότι έγραψα και στο blog μου :

«...δεν μπορώ να δεχθώ σε καμία περίπτωση, όσο καλοπροαίρετος και να είμαι, ότι δεν υπήρχε δόλος από τη διαιτησία.
Και το δικαιολογώ ως εξής :

Στο πρώτο γκολ ο Καλόπουλος είναι στο ύψος της μεγάλης περιοχής και στην ίδια σχεδόν ευθεία με τον Σαλπιγγίδη, είναι αδύνατον να μην έχει δει ότι η μπάλα έχει περάσει την γραμμή. Αλλά και μια αμφιβολία να είχε, για το αν είχε περάσει όλη ή όχι, προτίμησε να πράξει υπέρ των λιγότερων πιθανοτήτων για σωστή απόφαση που ήταν και υπέρ του Παναθηναϊκού. Γιατί με την πρώτη ματιά ή αίσθηση σου είναι ότι η μπάλα έχει περάσει και απλά ψάχνεις ένα καθαρό replay για να το επιβεβαιώσεις ή για να δεις αν σου ξέφυγε κανάς πόντος.
Εγώ θα δεχθώ ότι η φάση του ξέφυγε…

Είναι δυνατόν να μην πληροφορήθηκε στο ημίχρονο την πατάτα του ;

Και τι έκανε στο δεύτερο ημίχρονο ;
Έδωσε ένα πέναλντι μαϊμού στον Παναθηναϊκό, ένα πέναλντι εφεύρεση χωρίς κανένα ελαφρυντικό, εναντίων των κανονισμών και χωρίς καμία αμφιβολία από κανέναν για την νέα πατάτα.

Λυπάμαι πολύ αλλά εγώ αυτά τα λάθη δεν μπορώ να τα δω σαν ανθρώπινα.»

scorpios είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΛΟΠΟΥΛΕ[ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ]ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ..........

Ανώνυμος είπε...

ποιος καλοπουλος που ολο κραζεις τις αντικειμενικες εφημεριδες? Με τις παροπιδες του φανατισμου δεν μπορειται να κρινεται. Αντεγραψε τα αρθρα του πρωταθλητη οπως κανεις συνηθως.Αληθεια τι λεει σημερα? α ο ολυμπιακος αδικηθηκε, α ρε κουτοχορτο που τρωτε. Α και αυτο που λετε πως δεν θα ασχοληθειται με τον καλοπουλο και την καραμελα της διαιτησιας δεν βλεπω να το πρατετε.Κοιταξτε τα χαλια σας και βαλτε στα αμυντικα χαφ 3 παιχτες που δεν ειναι αμυντικα χαφ.Που πατε με τετοιο ροστερ? 2 απουσιες και καταρευσατε? θα σας δουμε και σε βαθος χρονου.Πριν αρχισει ο αγωνας μπορω να σου πω την 11αδα του Ολυμπιακου χωρις σκέψη.Ο σερ τάκης σας πρεπει να μάθει από τον Ράφα Μπένίτεθ το rotation.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ lost: Σε ένα διαφωνούμε, σύγγαυρε: στο ότι -όπως- "κανείς γαύρος δεν καίγεται για πρωτάθλημα και κύπελλο φέτος". Καιγόμαστε και παρακαιγόμαστε. Αντιλαμβάνομαι το πνεύμα σου, αλλά το επαναλαμβάνω: Καιγόμαστε και παρακαιγόμαστρε, και φέτος και του χρόνου και εις τους αιώνας των αιώνων (δίχως Αμήν). Στα άλλα όλα έχεις δίκιο. Σε χαιρετώ.

@ Θεόδωρος α. Πέππας: Με τον κ. Καλόπουλο να ασχοληθούν οι ιδύνοντες του Συνδέσμου. Τί να πεις εσύ κι εγώ και ο κάθε γαύρος, Θόδωρε;

@ scoripos & stratos: Συμφωνώ, Χαιρετισμούς από καρδιάς.

@ δημήτρης από καλλιθέα: Τρικυμία εν κρανίω... Έχω κάτι διευθύνσεις, αλλά τί να σου κάνει και η επιστήμη;...

spiros romas είπε...

γιωργο περα απο διαιτησιες ελλειψε το παθος απο παικτες κι απο φιλαθλους ακομη σου εχω πει απο κοντα οτι ενα αρνητικο που καταλογιζω στον κοκκαλη ειναι οτι μας εχει κανει παναθηναικους στη θεση του βαζελου ας προσεξουμε μηπως χασουμε την ταυτοτητα μας

Χ2 είπε...

Διευκρινίζω από την αρχή ότι είμαι Παναθηναϊκός.Πάμε παρακάτω,επί της ουσίας.Στο πρώτο γκολ, ο Καλόπουλος βρίσκεται μεταξύ μεγάλης περιοχής και κέντρου.Πού την βρήκατε την ίδια ευθεία με τον Σαλπιγγίδη;Σαφώς είδαμε εκ των υστέρων και μετά από είκοσι ριπλέι ότι η μπάλα είχε περάσει ολόκληρη τη γραμμή,και εκ του αποτελέσματος πάλι σαφώς ότι αδικήθηκε ο Ολυμπιακός,αλλά ήταν ούτως ή άλλως μια φάση από αυτές που λένε "δύσκολες".Ήταν και μια φάση από εκείνες που συνήθως σφυρίζονται "υπέρ της έδρας".Αν υπάρχει ένα παράπονο από την πλευρά των Ολυμπιακών είναι ίσως ότι ο Καλόπουλος εκείνη τη στιγμή δεν σφύριξε έδρα.Δίκαιο παράπονο,αν θεωρεί κανείς δίκαιο το 60-40 υπέρ του γηπεδούχου.Για το πέναλτι:δεν είναι το ότι η μπάλα χτυπάει στο χέρι του Άντζα.Είναι ότι ο Άντζας γυρίζει και κάνει πλονζόν πάνω στη μπάλα καπακώνοντάς τη και με τα δύο χέρια.Και μετά σηκώνεται σαν κύριος, τη βρίσκει ακίνητη μπροστά του,και συνεχίζει.Αυτά είδε ένας Παναθηναϊκός,άλλα είδε ένας Ολυμπιακός.Συγγνωστό.Η διαφορά ωστόσο έγκειται αλλού: στο ότι εγώ ως Παναθηναϊκός για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό ευχαριστήθηκα από την απόδοση τους,θεωρώ όμως ότι μια ομάδα που έχει τέσσερις κλασικές ευκαιρίες να πάρει το παιγνίδι και τις χάνει με την επιπολαιότητα των παικτών της (ή την ανεπάρκειά τους) πρέπει να φεύγει ηττημένη.Λέω λοιπόν "παίξατε καλά,αλλά σας άξιζε να χάσετε τέτοιοι άχρηστοι που είσαστε".Δε μιλάμε για τις κόκκινες που έπρεπε να βγουν σε Γκαλέτι και Τοροσίδη (νομίζω) για εκείνο το δολοφονικό μαρκάρισμα στον Σιμάο.Ούτε θα πούμε ότι ο Παπαδόπουλος τα πήρε από τον Κόκκαλη και έστειλε το πέναλτι εκεί που το έστειλε.Ξέρουμε ότι ο Παπαδόπουλος και αυτοβούλως είναι ικανός να το κάνει. Σιγά τον φουνταριστό.Εσείς πάλι λέτε "παίξαμε άθλια,αλλά μας αδίκησε η διαιτησία και δεν κερδίσαμε".Λυπάμαι,αλλά προτιμώ να σκέφτομαι ως Παναθηναϊκός,για να μην προσπαθώ να εξηγήσω πώς φύσαγε ο αέρας την επόμενη φορά που θα με αποκλείσουν από την Ευρώπη.
Υ.Γ.Προς Γ. Κεντρωτή:η απόδοση του Παναθηναϊκού στο συγκεκριμένο ματς,δεν αλλάζει ούτε κεραία από το κείμενο που συνόδευε τη φωτογραφία(ειρήσθω εν παρόδω:το σύνθημα το εντόπισα έξω από ένα σχολείο στον Υμηττό).Όμως ίσως ανεβάσω σήμερα ακόμα μια φωτογραφία.

Stratos είπε...

Φίλε χ2 σε κάποιο από τα πολλά ριπλέι φαίνεται καθαρό ότι ο Καλόπουλος είναι λίγο πιο έξω από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής και σχεδόν στην ίδια ευθεία με την φάση (κάθετα με την γραμμή του άουτ).

Δεν αμφισβητεί κανένας ότι ο Παναθηναϊκός είχε περισσότερες και καλύτερες φάσεις για γκολ, αλλά δε μπορεί να κάνουμε και τους χαζούς.

Εδώ λένε ότι ευνοηθήκαμε κιόλας γιατί δεν αποβλήθηκε ο Γκαλέτι στο '90.

Και σε ρωτάω εγώ...
Αν την Τετάρτη προηγηθώ με γκολ φάντασμα, πάρω ένα πέναλντι μαϊμού το οποίο και αξιοποιεί ο Τζόλε και χάσεις 2-0, την Πέμπτη θα μας γράψεις για την ομορφιά του ποδοσφαίρου ;

Γιατί από χθες το βράδυ πρέπει να απολογούμαστε γιατί αδικηθήκαμε και το είδαμε.

Σε λίγο θα μας που να εξομολογηθούμε κιόλας...

Χ2 είπε...

Επιμένεις ότι το πέναλτι ήταν φάντασμα,εγώ λέω ότι δεν ήτανε.Διαφορά απόψεων.Στο ξαναλέω,κατανοητή.Μιλάς για την αποβολή του Γκαλέτι στο 90 (που αν είχε δοθεί,δεν θα έπαιζε φυσικά την Τετάρτη),αλλά δεν λες κάτι για την κόκκινη που έπρεπε να δεχτεί ο Τοροσίδης (αυτός δεν πήγε να σπάσει το πόδι του Σιμάο;)Αλλά,για να το ξαναπώ:αν μετρήσουμε τις φάσεις,ωραία αδικήθηκε ο Ολυμπιακός.Και ως Παναθηναϊκός,αυτό υποστηρίζω που επιμένεις να μην καταλαβαίνεις,ότι με τις ευκαιρίες που χάσαμε μάς άξιζε να χάσουμε και το παιχνίδι.Δεν μετράω φάσεις.Εσύ ως Ολυμπιακός είσαι ευχαριστημένος από το ποδόσφαιρο που παίξατε; Και από τις αλλαγές του Λεμονή; Και από τον παιχταρά τον Σίμιτς που του έπαιρναν τη μπάλα και δεν το καταλάβαινε;Κατά βάθος συμφωνούμε.Και εγώ λέω ότι ο Παναθηναϊκός έπρεπε να χάσει.Του άξιζε,μπας και σφίξουν τίποτα κ..οι.Αυτά.Τώρα σκέψου τι θα γινόταν την Τετάρτη,αν έπεφτε ο Βύντρα με πλονζόν αλά Άντζα πάνω στη μπάλα.Τι θα λέγατε; Ότι πήγε το παιδί να κάνει τάκλιν;Όχι,για να εξομολογηθείτε δεν θα σας πρότεινα κάτι.Αλλά μετά το χτεσινό ματς,πρέπει κατευθείαν να κοινωνήσετε:)

Χ2 είπε...

Επανέρχομαι για μια προσθήκη:πέρα από οπαδικές διαφορές,πιστεύω ότι η συζήτηση γύρω από τους διαιτητές το μόνο που πετυχαίνει είναι να ενισχύει τον παρεμβατικό τους ρόλο στη διαμόρφωση των αποτελεσμάτων,μειώνοντας το κόστος των επενδύσεων για τους παράγοντες.Αν πω για παράδειγμα ότι έφταιγε ο διαιτητής για το γκολ του Ολυμπιακού,συγκαλύπτω το ότι πρέπει να αγοράσω αξιόπιστο τερματοφύλακα.Πρόσεξε κάτι ακόμη: δεν λέω ότι όλοι οι Παναθηναϊκοί σκέφτονται έτσι.Υπερηφανεύομαι όμως ότι ανήκω στη μειοψηφία έστω εκείνων που όταν ο Κωνσταντίνου έκανε το ηλίθιο πένταλτι στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, δεν τα έβαλα με τον διαιτητή υποστηρίζοντας ότι μέσα στην έδρα σου αν λέγεσαι μεγάλη ομάδα, δεν επιτρέπεις στον αντίπαλο να σε παίζει μονότερμα στα τελευταία λεπτά.Αλλιώς είσαι άξιος της μοίρας σου.

Stratos είπε...

Φίλε μιλάμε για δύο διαφορετικά πράγματα.
Το 1ο είναι η εικόνα των δυο ομάδων μέσα στο γήπεδο... και εκεί ήσασταν καλύτεροι κατ' εμέ.
Και 2ο τα διαιτητικά σφάλματα που ασχέτως της εικόνας που είχατε μέσα στο γήπεδο, ήταν υπέρ σας.

Λάθη εννοήστε ότι θα γίνουν...
Αλλά όταν τα λάθη αυτά είναι ένα γκολ στην αρχή, που αλλάζει όλα τα δεδομένα του παιχνιδιού με το καλημέρα και ένα πέναλντι μαϊμού στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, καταλαβαίνει ότι δεν μπαίνουν καν στη ζυγαριά με κάποιες κάρτες εκατέρωθεν, (γιατί κι ο Γκούμας έπρεπε να είχε δει κάμποσες).

Τώρα αν εσύ βλέπεις κανονικό το πέναλντι είναι δικαίωμα σου, αλλά αν κι εγώ υποστηρίξω ότι το γκολ του Ηρακλή ήταν καταφανέστατο off side, δεν κάνουμε κουβέντα έτσι...

Τώρα όσο αφορά το φάουλ του Μενδρινού στον Σιμάο, αν μου βρεις γι' αυτό το όντως σκληρό φάουλ τιμωρία με κόκκινη κάρτα σε οποιοδήποτε παιχνίδι εντός κι εκτός Ελλάδας, εγώ θα πάω πάσο.

Φίλε δεν περιμένω τον Βαρούχα να μου δείξει τις φάσεις για να κρίνω. Ο Βαρούχας κάνει τη δουλειά του στη ΝΕΤ και η δουλειά του είναι να μην αφήνει κάνεναν παραπονούμενο για να μην χάσει το "μαγαζί" τους πελάτες
του.

Δεν μου απάντησες όμως, ΑΝ έχουμε αντίστροφα τα ίδια σφυρίγματα την Τετάρτη τι θα λες την Πέμπτη ;
(Ρωτάω κι εσένα και γενικότερα)

Σε ρωτάω γιατί μέχρι τώρα δεν μας έχετε δείξει αντίστοιχη αντιμετώπιση με αυτή που έδειξε ο Ολυμπιακός χθες.
Εγώ θυμάμαι όχι πολύ παλαιότερα, να ψάχνουμε τα πλάγια άουτ στη σέντρα απ' τα οποία μετά από 5 πάσες έγιναν γκολ και την επομένη "παράγκες", "μεζονέτες" κτλ...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ χ2: αγαπητέ φίλε -και το εννοώ- δεν διαφωνώ σε τίποτα από όσα γράφετε. Μέχρι κεραίας, μάλιστα, συμφωνώ. Διαβάστε, όμως, και εσείς πάλι τί έγραψα, και θα δείτε ότι εγώ πουθενά δεν είπα ότι μας "έκαψε" η διαιτησία. Ο Καλόπουλος και ο κάθε Καλόπουλος ας κάνει ό,τι θέλει. Αυτό το γνωρίζουμε ήδη - άρα δενα ποτελεί επ' ουδενί δικαιολογία. Εμείς, όμως, τί κάναμε χθες; Νομίζω τίποτα. Μάλλον σερνόμασταν. Και εγώ θα έδινα πέναλτυ στην επέμβαση του Άντζα. Και εγώ θα έδινα αποβολή στον Τοροσίδη. Να είστε σίγουρος. Τη μεταβίβαση του Σαλπιγγίδη από το αόυτ θα την έβλεπα (αφήστε που την είδα, γιατί ήμουν στη θύρα 10!). Και στον Γκούμα θα έδινα κόκκινη για το αεροπλανικό στον Γκαγέτι! Και βεβαίως ο ΠΑΟ έπαιξε πολύ καλύτερα από έμάς, αλλά αυτός -θα συμφωνήσετε μαζί μου, φαντάζομαι- δεν είναι λόγος για να ηττηθούμε σώνει και καλά! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα το σχόλιό σας. Μακάρι να είχα και άλλα τέτοια σχόλια, σαν το δικό σας, από παναθηναϊκούς οπαδούς.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ stratos: Σύγγαυρε, σήμερα όλες οι "αντικειμενικές" φδυλλ΄'αδες γράφανε για την ομορφιά του ποδοσφαίρου. Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, μάλιστα, έγραψε για το γκολ του ΠΑΟ: "... κι αν η μεταβίβαση έγινε από έξω (που όντως έτσι έγινε)..." Επί λέξει. Αυτά όμως τα ξέρουμε. Η έγκριτη εφημερίδα είχε λυσσάξει κατ ατου (γελοίου) Πολλατιάν μια βδομάδα νωρίτερα.
Ο Χ2 έχει δίκιο σε πολλά, πάντως. Το ότι έχει τα μάτια του ανοιχτά κια δεν τρώει κουτόχορτο τον τιμά και μάς τιμά που συνομιλεί μαζί μας.

@ spiros: Διαφωνώ, φίλε. Δεν μας έχει κάνει ο Κόκκαλης βάζελους. Δεν φαίνεται από πουθενά. Σεβαστές όλες οι απόψεις, αλλά διαφωνώ.

Stratos είπε...

Μα και βέβαια ο άνθρωπος είναι πασιφανές ότι μπήκε για να συζητήσει, ασχέτως από τις λίγο διαφορετικές απόψεις που έχουμε σε κάποια πράγματα.
Ίσως τον πήραμε και λίγο μονότερμα, αλλά είναι ο μόνος "εκπρόσωπος" των "άλλων", και τώρα που τον βρήκαμε... :)

Και το ότι μπήκε χωρίς να προκαλέσει σ' ένα κόκκινο blog τον τιμά.
Αλλά κι από εμάς χ2 δεν πρέπει να έχεις παράπονο, ούτε στο Καραΐσκάκη να έγραφες... :)

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ stratos: Στο ιστολόγιο αυτό μπορεί να γράφει όποιος θέλει. Γι' αυτό και είναι "ανοιχτά" τα σχόλια. Οι άθλιοι, όμως, πάνε εκεί όπου τους στέλνω. Νά 'σαι καλά, σύγγαυρε Στράτο, και ελπίζω μεθαύριο να στενοχωρήσουμε όσο χρειάζεται τον καλό μας και ευγενικό επισκέπτη X2, ο οποίος είναι πάντοτε καλοδεχούμενος εδώ. Διαθέτει δε χιούμορ υψηλού επιπέδου. Μια ματιά στο ιστολόγιό του ειναι απόλαυση. Σας χαιρετώ όλους.

Χ2 είπε...

Τελευταία φορά πήγα στο γήπεδο το 1985.Παναθηναϊκός-Λίβερπουλ (ακολούθησε το Χέιζελ) και είχαμε φάει το παραμύθι ότι επειδή αδικηθήκαμε στην Αγγλία,εδώ θα τους διαλύαμε.Τα μάτριξ έγραφαν "εμπρός για το 5-0" και όλα ήταν καλά μέχρι που άρχισε το ματς και χάσαμε τη μπάλα.Τότε κατάλαβα.Ξέρω πολλούς Παναθηναϊκούς που είναι περισσότερο Αντι Βαρδινογιαννικοί παρά Αντιολυμπιακοί,γι'αυτό και μπορούν να συζητάνε,χωρίς να προκαλούν ή να νιώθουν ότι προκαλούνται.Το μπλογκ μοιάζει με κερκίδα άλλης εποχής και θα το βλέπω,έστω από απέναντι.Εσείς φτιάχνετε την ατμόσφαιρα εδώ,εγώ περισσεύω. Πετάω στον αέρα το φελιζόλ μαξιλαράκι.Σας ευχαριστώ όλους,ειδικά τον Γ.Κεντρωτή,τον οικοδεσπότη,για τα καλά λόγια και την ανοχή,παρά το ότι έπαιζα εκτός έδρας.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ X2: Μιας και είπατε "κερκίδα", αχ τι μου θυμήσατε; Τον Ίαν Ρας! Το πείραγμα είναι καλοπροαίρετο. Μπορείτε κι εσείς, αν θέλετε, να θυμνηθείτε και να μου θυμίσετε τον (φτού, κακά!) ... Σούκερ! Σας χαιρετώ, από καρδιάς.