16.1.08

ΣΑΡΑΝΤΑΕΝΑ...


Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Κατεβαίνουμε στο γήπεδο, παίζουμε τη μπάλλα που ξέρουμε και δη σαν Ολυμπιακός, τους νικάμε και τους πετάμε έξω από το Κύπελλο Ελλάδος. Παρεμπιπτόντως νικάμε και οτιδήποτε μεσολαβεί από τον Καλόπουλο έως τον Κακό...πουλο. Ας παίξει (που λέει νο λόγος) και ο Ασχημόπουλος. Τον ΠΟΥΛΟ τους τον δίνουμε, πάντως, και τελειώνει η φιέστα. Όλα τα άλλα είναι, σύγγαυροι, λόγια και δικαιολογίες. Για να το πω λιανά: Και σαράντα πέναλτυ να τους δώσει και να τα κάνουν όλα γκολ, εμείς να κοιτάξουμε να βάλουμε σαρανταένα τεμάχια μέσα και να νικήσουμε. Τα λέμε μετά τον αγώνα.

13 σχόλια:

scorpios είπε...

ΚΑΛΗ ΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΙΑ,ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ scorpios: Με το καλό!

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω να μη σηκώσουν πανώ σήμερα στο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ οι σύγγαυροι για συμπαράσταση στον Θέμο Αναστασιάδη. Ο οποίος δήλωσε ότι τα 5 μιλιόνια ευρώ τα βγαλε από τον πρωταθλητή. Γιατί αυτοί που θα "κληθούν" να του συμπαρασταθούν ειναι ίσως έτοιμοι να πηδήξουν από το μπαλκόνι επειδή δεν έχουν να πάρουν γάλα στο παιδί τους. Άλλο ένα μπουμπούκι που το μόνο του ταλέντο ήταν να λέει ανέκδοτα για ξανθιές την έκανε στις πλάτες του Θρύλου. Ασφαλώς όμως και πρόσφερε υπηρεσίες στον κ Πρόεδρο, αυτή όπως αποδεικνύεται είναι η δουλειά του. Να προσφέρει υπηρεσίες αντί ανταλλαγμάτων. Έτσι ανέλαβε να ρίχνει στάχτη ή χρυσόσκονη στα μάτια των φιλάθλων για τις σούπερ μεταγραφές που δεν τις είδαμε ποτέ, ή για αυτές που είδαμε και μόνο θλίψη προκαλούν στους υγιά σκεπτόμενους φιλάθλους. Έτσι ανέλαβε τη βρώμικη δουλειά για λογαριασμό της διοίκησης να καλύπτει τους εγκληματίες οπαδούς(;) μας και να διαμεσολαβεί στη θύρα 7. Και φτάσαμε να χλευάζουμε χυδαία τους αντιπάλους μας και μέσα από εδώ, ενώ παρουσιάζουμε μια ομάδα θλίψη. Γιατί είναι θλίψη να ζητάς από τον συμπαθή Ντάρκο να σε ξελασπώσει και να λες ότι χτίζεις την ομάδα του μέλλοντος.
Γιατί είναι θλίψη να περιμένεις πότε θα ξεκουρασθεί ο ξεκούραστος Γκαλέτι για να έχουμε 11 και όχι 10 στο γήπεδο. Γιατι είναι θλίψη να κοιτάς στον πάγκο και να αποστρέφεις τα μάτια σου από κει.
Ελπίζω να μη βλέπουμε πια κάθε Δευτέρα αντιγραφές από τον Πρωταθλητή. Όπως ελπίζω να κερδίσουμε απόψε, γιατί το κύπελο είναι μάλλον ο πιο εφικτός στόχος. Και δεν είναι απαισιοδοξία για μια στραβή που έγινε. Το φωνάζω από την αρχή της χρονιάς. 'Ολα έχουν να κάνουν με την κοροίδία της διοίκησης προς τους φιλάθλους. Και τώρα είδαμε ποιοι είναι οι "κομιστές" αυτής της κοροιδίας.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ κώστας χρόνης: "Το φωνάζω από την αρχή της χρονιάς". Εγώ πρώτη φορά σε ακούω. Έναν Κώστα Χρόνη που ξέρω, άσε τον ήσυχο. Έχω να τον δώ τριάντα χρόνια και δεν σκαμπάζει γρυ από μπάλλα. Το τί θα αντιγράφω είναι δικό μου ζήτημα - δεν θα το συζητήσουμε, σύγγαυρε. Επειδή, όμως, είσαι γαύρος, θα σ' το πώ: Αν είχε και το ΦΩΣ ιστοσελίδα, θα αντέγραφα και απο εκεί. Από τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ δεν αντιγράφω γνώμες, αλλά μόνο δηλώσεις και περιγραφές αγώνων. Μη με ανακατεύεις με Θέμους, Μέμους κ.λπ. Αν με γνωρίζεις, κακώς με ανακάτεψες. Αν δεν με γνωρίζεις, μάζεψε τη φαντασία σου, γιατί κινδυνεύεις να σε παρασύρει στο γκρμό έτσι που τρέχει αφηνιασμένη. Η καλή μου θέληση, όμως, σταματάει εδώ. Αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα με τον Κόκκαλη, με τους ανθρώπους του, με τη θύρα 7, κρίνω (αν θες τη γνώμη μου) ότι το σωστό θα ήταν να πήγαινες να τους το έλεγες. Τί μου τα λες εμένα. Δήλωσα ποτέ και πουθενά άνθρωπος του Κόκκαλη ή εκπρόσωπος της Θύρας 7; Εγώ, σύγγαυρε, είμαι μόνο ολυμπιακός - τίποτα άλλο. Και όταν λέω "μόνο ολυμπιακός και τίποτε άλλο" εννοώ "μόνο ολυμπιακός" και "τίποτε άλλο". Χαίρε.

Ανώνυμος είπε...

θα σας νικήσουμε απόψε γιατι σας εχουμε παρει τον αέρα.Και μην ξαναπειτε τους παναθηναικους λαγους.παιδια θα χάσετε 1-2.

Ανώνυμος είπε...

εχεις δικιο φιλε,δε θα σας λεμε μονο λαγους,αλλα και κοτες,ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ,φιλε.

Ανώνυμος είπε...

θα μου πεις τωρα το μας φταινε τα πτηνα,αντε βρε,χαρη σας κανουμε.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Με το καλό Σκορπιέ, θα τα πούμε το βράδυ Με τον οικοδεσπότη, λίγο ..νωρίτερα Και-ατακα από Ντε Νιρο, στους Αδιάφθορους- όλοι ξέρουν στο τέλος ποιός είναι ο νικητης Αυτός που μένει όρθιος Βάμος!

scorpios είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΘΕΟΔΩΡΕ,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ....ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ.

scorpios είπε...

ΣΟΥ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ mail,ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ?

scorpios είπε...

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΩ ΣΤΙΦΑΔΟ ΛΑΓΟΟΟΟΟΟΟΟ.ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΑΙΔΙΑ..

Ανώνυμος είπε...

Βάλτε μυαλό κοτολαγοί!!! 4άρα και τα μυαλά στα κάγκελα. Τρέλα!!! Αποκαταστάθηκε η τάξη.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΟΛΟΙ: Η απάντησή μου έχει ήδη μπει στην επόμενη ανάρτηση.