27.1.09

Ω, ΤΙ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟ!


Το κλου είναι κάτω-κάτω! Καταγγέλουν τα... ραντεβουδάκια... οι ανέραστοι! Πως θα γίνει, όμως, η φτιάξη, αν δεν γίνουν τα ραντεβουδάκια; Α, ρε Σωκράτη, οι κοντοί νιώθουν, πως τους προδίδεις και βγαίνεις και με άλλες! Πολυμετοχικοί αυτοί, πολυγαμικός εσύ. Έτσι είναι η ζωή...

11 σχόλια:

Unknown είπε...

Τι ασχολείστε, κ. καθηγητά με τους τελειωμένους; Δε βάζουν μυαλό οι άνθρωποι. Είναι γελοίοι και κακομοίρηδες. Εχθές μιλούσα με ένα βαζελάκι και μου έλεγε ότι του χρόνου με τον Πιλάβιο θα μας κάνουν και θα μας ράνουν. Άρχισαν από τώρα να μιλάνε για του χρόνου. Και κάθε χρόνο τα ίδια. Τη μια τους φταίει ο Σημίτης και θα τους σώσει ο Καραμανλής, την άλλη ο Γκαγκάτσης και θα τους σώσει ο Πιλάβιος και πάντα βέβαια ο Κόκκαλης. Και φέτος μαζεύτηκαν όλοι μαζί οι μεγαλομέτοχοι και έλεγαν και έλεγαν... Και τους έκανε ο Σώκρατες μια μπουκιά. Κακόμοιρα κουνελάκια!!!

Ανώνυμος είπε...

Η Derby είναι σαφώς πιο προσγειωμένη..
Προσφέρει μπουφάν. Ξέρεις τι είναι -12?!? Θα έχει και επένδυση..
Να τους ρωτήσω αν το έχουν σε κανένα άλλο χρώμα? (Κανένα ασπρόμαυρο ή κιτρινόμαυρο της προσφυγιάς)

Ανώνυμος είπε...

Πήγα σήμερα το πρωί στο Βοτανικό. Τα σμήνη των κορμοράνων πετούσαν πάνω μου και χαίρονταν την πρωινή λιακάδα. Η μέρα ήταν ήσυχη, η κίνηση μικρή και έτσι μπόρεσα να ακούσω και τα τιτιβίσματά τους: "όλυμπι-όλυμπι-όλυμπιακέεεε... ομάδα ομαδάρα μουυυυ..."

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Βαγγέλης. Απ' ό,τι μού γράφεις και εσύ ασχολείσαι μαζί τους. Τους μιλάς! Τί θα κάναμε, όμως, Ευάγγελε, χωρίς βαζέλους.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ανώνυμος: Ναι έχει καλή ακουστική ο χώρος. Και όταν φτιαχτεί με το καλό το πράσινο... Ντραγκάο εκεί, θα ακούγεται μέχρι και η φωνή του Βωβού (αυτό και αν θα είναι θαύμα της τεχνικής!)

Ανώνυμος είπε...

Το πράσινο ντραγκάο θα έχει τέντες τενκάτε;

Ανώνυμος είπε...

Xαίρε Γιώργο.Το email ελήφθη .
λες όταν γίνουμε π΄λυμετιχικοί
να τσακωνόμαστε και έμείς;
Νίκος

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο, ο Ριβάλντο πήγε στο καμπ νου! Δεν κατάλαβα για ποιο λόγο, νόμιζα ότι οι παίχτες της Μπουνιοντκόρ όταν δεν παίζουν πρωτάθλημα δουλεύουν ως ελαιοχρωματισταί σε γήπεδα!
δες ιδίοις όμμασι!

http://www.newsfortruefcbfans.com/newsletter/landpage-newsletter2_27ene09.php

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ανώνυμος: Όχι! Θα έχει τέντες Τουέλβ Κάτε! (Και βλέπουμε!)

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΝΙΚΟΣ: Όχι, όταν εμείς γίνουμε πολυμετοχικοί (φτου, φτου, κακά!) θα πετάμε τριαντάφυλλα ο ένας στον άλλο!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ανώνυμος: Τρέχω να δω τον Ριβαλντουλίνιο.